2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
سلام عشقم ممنونم عزیزم🥰❤والا ب تو ک نمیرسیم👌👌👌👌👌👌

🌸🌸🌸مرسی گلم

چه خبرا میناا جون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر گروه های عزیز کی آنلاینه یه کمکم میکنید .  من از ۱۷ اردیبهشت با وزن ۶۲ خودم شروع به کالری ...

@شیرین_آردا  

@kiarash_mami  

عزیزم زیبا جون کجایی😭😭😭😢😢

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
سر گروه های عزیز کی آنلاینه یه کمکم میکنید .  من از ۱۷ اردیبهشت با وزن ۶۲ خودم شروع به کالری ...

عزیزم من چند بار کالریت رو گفتم تو توضیحات هم واضح نوشتم واقعا دلیل اینکه یه سوال رو چندین مرتبه میپرسید و جواب میگیرید و بازم میپرسید نمیفهمم 

وزن الان رو باید ضرب کنی در بیست و‌منهای ۲۰۰ بدون فست 

اگه وزنت ۶۰ هست همون وزنتو حساب کن دیگه چرا۶۲ رو حساب کنی ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم. اوه اوه 100تا بالا زدی.حالا خوبه ناسالم نخوردی.مقویه. امروز حتما کمش کن از مجازت. ورز ...

چشم عزیزم حتما   

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

سلام عزیزم روزت بخیر

سحری سوپ مرغ یک لیوان و خرما ۲۵۰ کالری

افطار هفت ق پلو و جوجه کباب ۴۵۰ کالری

میانوعده میوه و اجیل ۴۵۰ وکالری

شیر ۱۱۴ کالری

کالری مصرفی ۱۲۶۴

کالری مجاز ۱۳۰۰

آب هشت لیوان

ورزش چالش و بیس مین پیاده روی

مهدیه جان تگ نشدی امروزم🤨🤔

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
عزیزم من چند بار کالریت رو گفتم تو توضیحات هم واضح نوشتم واقعا دلیل اینکه یه سوال رو چندین مرتبه میپ ...

ممنون الهه جون . نمبدونم چرا گیج میزنم🤕🤕🤕 ناراحت نشو دیگه از دستم . باشه پس من ۶۰ در ۲۰ منهای ۲۰۰= ۱۰۰۰

😍😍

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟

@سمیه1396   @عروسترکم   @مهدیه24   @sepiiiiiideh   @kiarash_mami    

بچه ها تا یکشنبه فعلا دیگه عضو جدید نگیرید اصلا حتی اگه یه نفر تو گروهتون بود هم عضو نگیرید 🙏🏼😘 

و اگه عضو جدید گرفته بودید این چند روزه حتما بهشون بگید خوندن توضیحات جامع برنامه اجباریه وگرنه حذف میشن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@سمیه1396 سلام برعزیزدل مهربون😍😘💚

گزارش# ۳/۱به امیدخدا👇🌷

سحری:۱۰۰گ خوراک لوبیا.نان سنگک۳۰گ.عسل چای.خیارگوجه۵۶گ موز۳۰۱

افطار:نان سنگک۳۰گ.پنیر.گردو.شیردارچین.۲۰گ خرما۲۶۹

میانوعده:آلوچه.توت فرنگی.بادام زمینی۱۵۷

شام:املت قارچ باکاهو۱۵۴

میانوعده:هندوانه.۵۶گ موز۱۲۸

کالری مجاز۱۰۲۰🌷کالری مصرفی۱۰۱۱🌷

چالش حذف قند💚چالش درازنشست🌷

ورزش.چالش شکم.۱۵مین حلقه.طناب۱۰۰.پروانه۱۰۰.آب ۸لیوان

انگیزه:# میخوام انقده لاغربشم که جاریم(یکی ازجاریام) نگه اگه جای توبودم خودمومیکشتم😅😅والاالان برعکس شدیم دلم نمیادحرفشوبرگردونم بخاطراینه میگم قلبم مهربونه😂😂

خودتو_دوست_داشته_باش# چشاموخیلی دوستدارم چون باهاش هرروز‍ روی ماه عزیزامومیبینم هم که تاپیک موردعلاقمو(بامدادخمار)باهاش میخونم خدایاشکرت بابت این چشما😍😅