2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
سلام  مگه توتلویزیون دکتره نگفت برنامه های کالری شمارخوب نیس؟ گفت عضله روآب میکنه  راست ...

عزیزم جواب ایشون چی میشه 

کنجکاو شدم @بامدادخمار  

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
سلام سپیده بانو صبحت بخیر. میگم دیشب هرچه تگت کردم نمیشد. جا داری تو گروهت برای یه نفر؟؟

سلام سهیلا جون نه گلم گروهم ۱۳ نفرس ولی از ی نفرشون چندروزه خبری نیس فک کنم باید حذفش کنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الهه جان بابت ذوق و دور اندیشی ت یه دنیا ازت ممنونم. حتی فکر کردن به جمله ای که میخوایم برای دو تا ...

سلام عزیز دلم قربونت 😘😘😘❤️❤️

افرین خیلی عالیه بانوی موفق 😍👌

خداروشکر ایشالا همیشه حال دا همتون خیلیییی خوب باشه

لطف داری مهربون😘😘❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم خودت باید دلت براش بسوزه و شروع کنی به رژیم و ورزش و دوباره به ۵۸ برسی  اگه واقعا بخوای ...

حرف شما کاملا درسته اما خب هرکسی میدونه که گروهی کاری رو انجام دادن مخصوصا لاغر شدن یه انگیزه خاصی میده ب فرد

اگ امکانش هست🙏🙏

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
سلام سهیلا جون نه گلم گروهم ۱۳ نفرس ولی از ی نفرشون چندروزه خبری نیس فک کنم باید حذفش کنم

@مهربون21‍  

عزیزم سپیده جان تو گروهشون جا ندارن متاسفانه.

باید منتظر باشی خالی بشه گروهشون.

☝☝

سپیده جون خب پس اضافه هم داری.

گروه بنفش فقط یه گروه داریم دیگه.اره؟ ک خودت سرگروهشی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خوبم عزیز مرسی. نمیدونم.از وقتی تعمیرات کردن تگدونی منو زدن ترکوندن. ب کی بگم درستش کنه.؟

به نینی یار ۵ بگو 

البته بعد ساعت ۵ بگو که ببینه 

همینجا تگش کن یا تو خصوصی ‌پیام بده

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
والا بخدا من هزار بار گفتم و توضیح دادم تاپیک ورزشم بخونید نوشتم  کی بوده همچین چیزی گفته 🔫

من تاپیک ورزش رو خوندم کامل از رو اونم ورزش میکنم منتها اینو گفتن گفتم سوال کنم باز ازت

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم جواب ایشون چی میشه  کنجکاو شدم @بامدادخمار    

اره عضله میسوزونه نگیرید 😏😏 رژیمای سریع خوبن 

اخه من و بقیه عضله هامون سوخته 🤪 

@عروسترکم @سمیه1396  عضله سوخته های بخ بخ😂

گزارش#  ۱ خرداد

@سمیه1396 😍

صبحانه :  ارده+عسل+نان👈 ۲۶۷

میان وعده : سیب 👈 ۱۳۳

ناهار : کتلت + زیتون پرورده👈۴۱۴

میان وعده : شکلات تلخ+قهوه+ آجیل👈۱۶۶

شام  :  شیر دارچین👈۱۱۴

مجاز : ۱۱۰۰

مصرفی : ۱۰۹۷

ورزش :  رقص+چالش تاپیک

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوس دارم چون با اراده ام😍

انگیزه#  میخوام یه مامان خوش تیپ باشم برا دخترم👩‍👧

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

به نینی یار ۵ بگو  البته بعد ساعت ۵ بگو که ببینه  همینجا تگش کن یا تو خصوصی ‌پیام بده

اوکی.مرسی😙😙

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام و عرض ادب چطوری عشقم؟؟🌷🌷❤❤

سلام عشقم چطوری 😘😘میگم هر وقت خواستی بگو تاپیک وزنو باز کنم لیستت و بزار 

@سمیه1396 عزیزم تو هم هر وقت بودی بگو بازش کنم 

ببخشید اونروز بستم 

حرف شما کاملا درسته اما خب هرکسی میدونه که گروهی کاری رو انجام دادن مخصوصا لاغر شدن یه انگیزه خاصی م ...

اضافه وزنت چقدره ؟