2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829421 بازدید | 290067 پست
همش تقصیر مادرشوهره ..هی میگه بخور شدی پوست استخون😒 اخه من کجاس استخونم ی عالمه چربی دارم😅

خخخ نوش جون دیگه خوردیدیگه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
باشه عزیزم اشکال ندارد فکر کردم مثل اون دفعه تک نشدی  خیلی تنبل شدیا نگین خانوم 🤭🤭🤭😂😂😂😂 ...

خینی ام بخدا روز دوممه کمرم داره نصف میشه نه ورزش کردم نه چیزی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیا از این به بعد هرکی کار بدی کرد دعواش کنیم☺️ تو منو من تورو مثل مدرسه تکالیف مون رو درست انجام ...

اره واقعا راست میگی.دعواکنیم هموتایادمون نره. ازفردا یادمون نره ها, شیطونه میگه الان پاشم برقصم

خینی ام بخدا روز دوممه کمرم داره نصف میشه نه ورزش کردم نه چیزی 

بخواب خیلی حال میده 🤭🤭😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خانمی شما میخواستی برام حلقه پست کنی؟؟؟، 

آلزایمر گرفتم، 🙈

حلقه خریدم چطوری ازش استفاده کنم ک تأثیر گزار باشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

🙈🙈🙈

از بس این مادرشوهر عشقههههه عشقققق💝💝💝گوش شیطون کر چشمش نزنم 😅😅خدایا نزنه داعونم کنه ها..همینجوری نگهش دار😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
اره واقعا راست میگی.دعواکنیم هموتایادمون نره. ازفردا یادمون نره ها, شیطونه میگه الان پاشم برقصم

😂😂

الان هرکاری کنی جز روز جدید محاسبه میشه

منم حلقه خریدم فردا میزنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@donyay_kochak     گزارش#   سحری=آش شله قلمکار یک ملاقه+تن ماهی بیست گرم+تخم مرغ ...

عزیز دلم بهتر بود حالا که مصرف نونت بالا بوده کوکو سیب زمینی نمیخوردی یا با کاهو لقمش میگرفتی بقیش خوب بود ممنون 💙

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣

بچه های گروه قرمززززززز لطفا توجه کنید

خواهش میکنم توجه کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نت من خیلی ضعیفه..نمیتونم تگتون کنم..یعنی تگ نمیشین اصلن بعضی هاتون

لطفا اگه مبخواین لاغر بشین احتمال...هرروز گزارش بدین

اینجا تاپیک الهه جون هست ک ی سری قوانین داره..قوانین رو رعایت کنید..❌❌❌❌❌❌

دوتاچالش جدید داریم ک متاسفانه تو گزارش الان ذکر نمیکتید(علاوه بر چالش دراز و نشست و حذف قند)

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

چالش اول 

خودتو_دوست_داشته_باش#  

چالش دوم

چالش_انگیزه#  

پس از این ب بعد ب جز اون چالش های گذشته این دومورد هم ذکر کنید حتما

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@سمیه1396     سلام. صبحانه:1قوطی کبریت پنیر+20 گرم نان تافتون=124 م و:2خیار+نصف ...

سلام گلم🌸 خدا قوت💪💪💪💪

عالییی بود👏👏👏👏

خیلی خوبه که خودتوو دوس داری😍

فقط ناهارت را بیشتر و مقوی تر بخور که در طول روز گشنه و ضعف نکنی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیز دلم بهتر بود حالا که مصرف نونت بالا بوده کوکو سیب زمینی نمیخوردی یا با کاهو لقمش میگرفتی بقیش خ ...

😔😔😔😔😔

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام من گزارشم را دادم.دیدید؟میخوام بدونم درست تگ کردم یا نه.

اره گلم دیدم🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یه عالمه نوشتم رفت گزارشم پرید دندون درد دارم

اره خیلیی بد شده سایت.. هی قاط میزنههه😓