2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829421 بازدید | 290067 پست

سلام و شب عالی متعالی

گزارش# @kiarash_mami  

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوست دارم چون پاهام کشیده و قشنگه

چالش_انگیزه#  

سه ماه از امروز که بگذره، تغییر رو می بینم و واسه تلاشای امروزم از خودم تشکر می کنم💪

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام @شیرین_آردا       گزارش# صبحانه👈۱۳۰ گرم نان ساندویچ+۱۳۵ گرم فلاف ...

عزیزم چرا اینجوری. کالریتو باید پر کنی. نبات هم که جزو شکره و چالش حذف قند مصنوعی داریم. بقیه عالی بود🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

سحر:دمپختک گوجه۷ قاشق(۲۴۵)

افطار:چای+خرما(۶۲)

شام:پلو۱۰قاشق🥺+سینه مرغ+ته دیگ+دوغ(۴۹۸) شرمنده سرگروه افطاری دعوت بودم (اولین شب بود مهمون بودم چهلم پدربزرگم بود😢شرمنده)

میانوعده:چای+خرما+پسته+شیر+موز(۴۴۲)

مصرفی:۱۲۲۵

مجاز:۱۲۶۰

ورزش:پیاده روی

چالش آب۸لیوان👍

چالش حذف قندمصنوعی👍

چالش درازنشست👍

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوس دارم 

چون موهای لخت و خوشگلی دارم😎

#انگیزه‍ 

میخوام ایندفعه وقتی باردارمیشم باوزن پایین باشم این خیلی برای خودم و نی نی م بهتره🥰

@ati_hami    

@مامی_خوشگل    

@donyay_kochak    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیزم چرا اینجوری. کالریتو باید پر کنی. نبات هم که جزو شکره و چالش حذف قند مصنوعی داریم. بقیه عالی ب ...

حالم خوب نبود سردیم شده میلم نمیره ب چیزی

راسی خگخ اجباریه؟

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
خیلی خووووووب کمرباریکِ دوست داشتنی👌👌👌👌. همه چی عالی و کامل.

سلام سهیلا جون برا من چند روزه اصلا تگ نمیشی😔

صبحانه اوتمیل ۱۷۱

میان وعده نان خشک شوید ۱۲۷

توت فرنگی و ریواس ۱۴۴

ناهار ۵۰گرم گوشت ابپز و قارچ ۱۱۳

میانوعده هندوانه ۱۰۰

شام ی تکه پیتزا خانگی فقط مرغ و قارچ و کمی پنیر رژیمی و با نون نازک بود۳۵۴

جمع ۱۰۰۹

مجاز ۱۰۰۰

ورزش دوازده کیلومتر دو و دراز نشست /چالش فول بادی روز استراحتش بود

صبحانه =— نهار=٧ ق برنج ،١عدد ران مرغ ،٢ ق زرشك ميام وعده=سه گاز متوسط بستني شكلاتي اب=٢ليوان&nbs ...

نمیخوام بازم غر بزنم ولی دیگه احساس میکنم منو هم نادیده میگیری.حذف قند❌

رعایت چالش ها❌

آب❌

شامت هم که کلا❌

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
حالم خوب نبود سردیم شده میلم نمیره ب چیزی راسی خگخ اجباریه؟

نه عزیزم اختیاریه. گرمیجات بخور دیگه گلم خرما اینا بخور

💋💋💋💋

گزارش#  

ص  نخوردم

ن نیمرو با دو کف دست نان بخارپز و کمی سبزی خوردن

م و چای با دوتا بامیه🤕

ش ۴ قاشق برنج ۳ قاشق سالاد شیرازی و ۱ قاشق قورمه سبزی

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۱۱۰۰

ورزشم حدودا دوساعت و نیم پیاده روی اروم

دستهامو دوست دارم چون خیلی ظریف و خوشکلن و اصلا و ابدا کسی دستام و ببینه فک نمیکنه ی ادم شکم گندم 😐🤣🤣خداروشکر 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

بچه ها کسی هست سزارین کرده باشه کمرش درد کنه جای آمپول ها.من بدبخت شدم کمرم انقد درد می‌کنه جای امپولم فک میکنم ازوسط داره نصف میشه یه درد خاصیه درازنشست هم که میرم بدتر میشم 

سلام سهیلا جون برا من چند روزه اصلا تگ نمیشی😔 صبحانه اوتمیل ۱۷۱ میان وعده نان خشک شوید ۱۲۷ توت ف ...

سلام عزیزم. هیچکی نمیتونه تگم کنه. زدن خراب کردن تگدونی موووو😩😩.

خیلی خوب بود گزارشت بهارجان👏👏👏👏. مررررسی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
مرسی عزیزم نظر لطفته الانم به شوهرم وصلم بره بیرون دیگه نمیتونم گزارش بدم گفتم بهت بگم هوامو داشته ب ...

نه گلم منم به اونایی اخطار میدم نه وزن میدن نه هیچی گزارشم ۱۰تا نمیدن من یه اخطارمیدم🙃🙂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
منم واسه همین میگم عسل جون انقدر ورزشات خوبه برنج همه رو میزنه خراب میکنه ولی حالا از این بعد مدیریت ...

سلام

گزارش#  

۳۱اردیبهشت

صبحانه:۳۰گرم نان لواش،پنیر یک قوطی کبریت،گوجه،کاهو،چای=۱۴۹کالری

نهار:خوراک کدو،زیتون،آلو خشک:مرغ آبپز=۴۳۴کالری

شام:۲۰گرم نان لواش،۵قاشق املت،ماست و سبزیجات=۴۲۵کاری

میانوعده:یک لیوان شیر،کیک خرما(شیرین شده با خرما)=۴۵۶کالری

مصرفی۱۵۰۰پرمیکنم

مجاز۱۵۰۰

ورزش:چالش دراز نشست،یکساعت پیاده روی آهسته 🎈

مولتی مصرف شد

آب۶لیوان

#انگیزه میدونم میتونم لاغر کنم امروز پدرشوهرم گفت لاغر شدی

#دوست داشتن خود من خودمو دوست دارم چون خیلی باهوشم

اعصابم خورده سپیده ترازوم هنوز نرسیده از دست این دیجی کالا میترسم این هفته جا بمونم باز

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️