2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829421 بازدید | 290067 پست
عزیز یه سوال ، من یکشنبه وزن کردم ۲۰۰گرم کم شده بودم، امروز صبح🎈شدم احتمال داره وزنم اشتباه باشه؟

مثل من 😁😁😁😁امید دارم بیشتر از اون کم شده باشم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ممنون عزیزم همچنین خودت.  خودتو کنترل میکنی؟ دیروز خوب بودما امروز گشنمه ولی نمیخورم ادامس بخو ...

اره حیلی شب مهمونی بودیم یکم کوکو و با ابگوشت خوردم با کلی سبزی خوردن خیلی گرسنم بود باز بد شام میوه خوردم 

ادامس که اولش شیرین خوبه بد که ادم معدش بیشتر درد میاد و گرسنه میشه که ،من اینجوریم،

💕💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو_دوست_داشته_باش#  

‍ 

دستهایم را دوست دارم .خیلی مهربان است برایم چای میریزد .اجازه میدهد چانه ام را رویش بگذارم و کنار پنجره به بارش باران نگاه کنم . اشک هایم را نرم از صورتم پاک میکند .فنجان چای را برایم نگه میدارد تا جرعه جرعه آن را بنوشم

فکرهای آزار دهنده ام را برایم در دفترم مینویسد تا ذهنم سبک شود .انگشتهای پاهایم را وقتی از دویدنهای بسیار زوق زوق میکند برایم میمالد .کمی که خسته میشود روی پایم آرام چون گربه ی ملوسی استراحت میکند .میدانم مرا دوست دارد .

وقتی سردم میشود پتو را آرام رویم میکشد .بالش را زیر سرم مرتب میکند تا راحت تر بخوابم .کتابی را که میخوانم برایم آرام ورق میزند. .خاک گلدانهایم را عوض میکند .اتاقم را مرتب میکند با مهارت لباسهایم را تا میکند ودر کشوها میگذارد. برایم غذا میپزد وظرفها را میشوید.

شبها کنار صورتم روی بالش دراز میکشد تا احساس تنهایی نکنم.

صبحها زنگ ساعت را خاموش میکند .

بدون اینکه از چشمهایم کمک بگیرد تا کمی بیشتر

بخوابم وقتی بیدار میشوم پرده را کنار میزند تا نور خورشید را حس کنم .

خوشحالم که دستهایم را دارم بدون دستهایم خیلی احساس تنهایی میکردم

چالش_انگیزه#   

یادمه عاشق لباش بلند ساحلی بودم و من چاق بودم واون لباسا تن مانکن انقدر باظرافت 😢😢هیچوقت سمت اون لباسا نرفتم که حتی یه تن بزنم ببینم بهم میاد یا نه 😢میدونستم این لباسا با یه شکم گنده و پهلوهای وارفته و از بغل آویزون اصلا هم قشنگ نیست😡😡بلکه زجر آور بود خودمو ببینم تو اون حالت تو اون لباسای رنگ رنگی  ،شد یه حسرت واسه من 😢😢ولی من این حسرت رو تبدیل به انگیزه کردم انقدر ادامه دادم دادم که دقیقا چند روز پیش رفتم جلوی یه مغازه که از این لباسای جینگولی میفروشن رفتم گفتم یه لباس بلند ساحلی سایز من میدید ترجیحا تن خور عالی و کاربنی رنگ ،فروشنده در اومد گفت هیکل که خوب باشه همه چی به تن آدم میاد😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍من از شنیدن این حرف ذوق مرگ شدم کوچکترین سایزشو بهم داد پوشیدم من به هدفام قول رسیدن داده بودم 💪💪💪الان رسیدم ،تو مهمونی دوسه شب پیش لباسمو پوشیدم همه گفتن هستی ماشالله خیلی بهت میاد انگار برای تو دوختن😍😍😍

خدایا شکرت که همه چیز همون شد که میخام

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@سمیه1396     گزارش#   سلام عزیزم ، من امروز روزه نگرفتم ، فستم نگرفتم ، حالم دی ...

سلام گلم🌸

ای بابا من از اول بهت کفتم فست نگیر😕دیگه نباید فست بگیری 😤فردا هم اندازه کالاریت بخور، نمیخاد کمتر بخوری..🔫

الان بهتری؟؟؟؟ جگر و اسفناج عالیع برات، حتما بخور، خودتو تقویت کن🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
شایدم بابت نمک هم مصرفت بالاست  واینکه احتمالم پایین وکند بودن متابولیسم بدنت هست

باشه عزیزم ممنون که برام وقت گذاشتی

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم

@سمیه1396  

سلااام

سحری یه کفگیر زرشک پلو یه کف نون و ماست 550 کالری

افطار دو ق شله زرد دو کف نون و پنیر و سبزی و یه خرما و یه لیوان شیر کم چرب 400 کالری

شکلات تلخ 50 کالری

گوجه سبز و رب انار 100

1100 کالری

یه ربع رقصیدم

چالش شکم

50 اسکات

100 حرکات بازو 

50 پهلو

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
اره حیلی شب مهمونی بودیم یکم کوکو و با ابگوشت خوردم با کلی سبزی خوردن خیلی گرسنم بود باز بد شام میوه ...

نه سقزطبیعی میگم. میگن مفیده. اووف شکرخدا جلوخودتومیگیری, من امروز فول شدم حتی میوه هم نشدبخورم. الان چندشدی؟، هفته ای حدودی چندکم میکنی؟ 

عزیز یه سوال ، من یکشنبه وزن کردم ۲۰۰گرم کم شده بودم، امروز صبح🎈شدم احتمال داره وزنم اشتباه باشه؟

سلام عزیزم ،اره وزنت کاذبه ،واحتمال کمتر بودن وزنت زیاده

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
جیکار کنم نگین هر روز که میخام شروع کنم کالری شماری یه جوری میشه که نمیشه بعدم میدونی چیه انگار دیگه ...

ببین شکوه انقدر گشنمه الاناس که بیشنم گریه کنم در این حد حالا نمیخواستم بگم که انگیزه بچه ها خراب نشه اما در کمدو که وا میکنم بعضی لباسا تنم نمیشه اون موقع هم هست که دو دستی میزنم تو سرم میشنم گریه میکنم حالا گریه واس شکم بهتره یا گریه واسه هیکل ...... خوب معلومه هیکل  الان مراعات میکنم سختی میکشم بعدا دو نفر گفتن چه لاغر شدی نیشم تا بنا گوشم وا میشه .... شکوه هیکل خوب تو ذهن هر ادمی متفاوته شاید تو هیکل الانتو دوست داری که  رژیم نیسی که بحثی نیس اما واقهعا وقتی میبینم تا ۵۷ رفتی برگشتی تا اعماقم میسوزه دختر به خودت بیا اگه تعریفت از هیکل این نیس

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من که خیلی اومید وار شدم😄 اخه اون روز اول وزنمو۹۷نیم زد بدش رفتم ۱۰۰٬کیلو صد،۲بار،اخر۱۰۰ واسه همی ...

من یک کیلو کاهش داشتم یکشنبه الانم پری شدم ☺️خدا کنه کاظم باشه

مرسييييي سهيلا جونم  كلي كمكم كردي اين مدتي كه سرگروهم بودي مهربونم

قربونت برم عزیزم.کاری نکردم خودت اراده داشتی و زحمت کشیدی.

ایشالا ب زودی طلاااایی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..