2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836857 بازدید | 290067 پست
خیلی خوبه ولی واقعا تاثیر داره ها من  قبل رژیم یه بشقاب و کوه درست میکردم برنج میخوردم الان ۷ ت ...

آره واقعا👌

من گاهی فکر میکنم با خودم که ماه رمضون پارسال چه میکردممممم😳

از افطار تا سحر یک عاااالمه پاستیل و مارشمالو و شکلات میخوردم(یادمه مامانم رفت حدود یک کیلو پاستیل گرفت با دو بسته مازشمالو من توی دو هفته تقریبا تموم کردم😂) 

سحر یک عااااابم غذا اونم فقط برنجی چون فک میکردم اگه برنج نباشه فرداش رو به قبله میخوابم😅

افطار یک عااالمه غذا🤕(خونه خودمون که هیچ وقتی میرفتیم افطاری وحشتناک بود😆مثلا هم سوپ و آش و برنج و یک عالمه زولبیا و بامیه) 

ما همیشه توی ماه رمضون برای خودمون زولبیا و بامیه میگیریم بعد من قبلا شاید روزی 6 یا 7 تا بامیه رو میخوردم😢😅

عجب گودزیلایی بودم ها😁😫

ولی حالا میانوعده هام شده نخود و آجیل و.... 

سحریم شده بدون برنج و نون مگر خود غذا با برنج باشه مثل دمی عدس و... 🙃 

فرداش هم نه تنها از گرسنگی نمیمیرم بلکه خیلیییییی راحت تر هم هستم😉

@سمیه1396 بیا ببین الان چقدر پیشرفت کردم از پارسال😂😂

امشب خونمون بااامیه و زولبیا گی زعفرونی و دو آتیشه هست😋منم دارم جون میدم🤕ولی عمرا بخورم💪😢😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اع پس خوبه منم طناب یادندارم. 

گلم آپ های ورزشی دان کن

اوناهم خوبه 

هرچی ورزش بیشتر باشه سوخت ساز بدنت بالا میره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آره واقعا👌 من گاهی فکر میکنم با خودم که ماه رمضون پارسال چه میکردممممم😳 از افطار تا سحر یک ...

خداییش منم هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر تغییر کنم من عاشق فست فود و چیپس و پفکم اما خیلی کم میرم سراغشون و فست فود سالم میخورم منی که خودمو خفه میکردم با فست فود الان با ۵۰ گرم باگت دست از خوردن میکشم واقعا خیلی خوبه اینجوری زندگی کردن همه رو مدیون الهه ام تا عمر دارم دعا گو ..... فقط این وسط حرفای بقیه ازار دهنس که لاغری بهت نمیاد زشت شدی اما مهم منم که خودمو دوست دارم نه  نگین دو ماه پیشو با پهلو های اویزون با وزن ۶۵ کیلو .... نمیدونی وقتس شوهرم بهت گفت کمرت خیلی باریک شده چه ذوقی کردم همش جو اینه کمرمو دید میزنم من به خودم قول دادم هیچ وقت چاق نشم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش99/2/29 خوردن مولتی،تیروئیدوآهن✔ کالری مصرفی1102✔ ورزش حلقه وچالش درازونشست✔ صبحانه شیرقهوه ...

باریکلاا که در کنار بچه داری. هم ورزش میکنی  و برای خودت وقت میزاری👏👏👏👏

تزییناتت هم خیلییی قشنگه..👌👌👌

راستی نون تستت را با ارد جو که درصدش بالاس بخر و مصرف کن بهتر از ارد گندمه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وقتی برات پیش بیاد بهترین خاطره زندگیت میشه

خدا خودش رحم کنه.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره واقعا👌 من گاهی فکر میکنم با خودم که ماه رمضون پارسال چه میکردممممم😳 از افطار تا سحر یک ...

😂😂😂😂

خوش به حال شوهرت.. یه خانوم کم خوراک و کم هزینه گیرش میاد

افرین... اینکه سالخوری داشته باشی، دیگه بعدشم عذاب وجدانی نداری 😊

خداییش منم هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر تغییر کنم من عاشق فست فود و چیپس و پفکم اما خیلی کم میرم سراغشو ...

ایول 😍 

آره واقعا بعضی حرف ها خیلی بده

منم اونروز یک از فامیلامون  بهم زد محکم گفت تو داری رژییییم میگیری 😳داشتم سالاد میخوردم سر سفره نزدیک بود لو برم😅

من به هیچکس نگفتم چون همه میگن تو که چیزی نداری آب کنی و.... 

ولی حالا یک کم دارم تغییر میکنم همه بهم میگن چقدر لاغر شدی 🤩همونایی که بهم میگفتن رژیم نگیری یه وقت تو چاق نیستی 😏

من دوست دارم. ونام باریک و قلمی و بشه و باسینم کوچیک و خوش فرم🤩😍😋

انشاالله یه روز توی همین 50 شدن تورو  هم میبینیم🤩🤩🤩

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام عزیزم🌼 @سمیه1396     میانوعده سحر 👈 نخودچی حدود 10 گرم + آلوچه حدود 10 گرم + ...

سلام گلم🌸

عالیه👏👏👏چالش ها را عالی رعایت کردی..👌👌👌

فردا حتما ورزش داشته باش...

😂😂😂😂 خوش به حال شوهرت.. یه خانوم کم خوراک و کم هزینه گیرش میاد افرین... اینکه سالخوری دا ...

😂 😂 😂 😂 😂 

واقعا میترسم یک شوهری گیرم بیاد که از این ژن خوبا باشه😏منم هی حرص بخورم😢

اینقدر اینجا دیدم اینطوری بودن روم تاثیر گذاشته😆

یا از اینایی که روی رژیم حساسن🤕وووویییی😑

آره سالمخوری سخت هست واقعا ولی حس خوبی به آدم میده

انگار برای خودت ارزش قائل شدی🌼😍

ولی سمیه هر چیزی که خوشمزه ناسالمه 😉😋

سلام گلم🌸 عالیه👏👏👏چالش ها را عالی رعایت کردی..👌👌👌 فردا حتما ورزش داشته باش...

حتتتما

فردا قراره انشاالله چالش فرمدهی باس،ن. و چربی‌سوزی کپل برم انشاالله 💪 

ایول 😍  آره واقعا بعضی حرف ها خیلی بده منم اونروز یک از فامیلامون  بهم زد محکم گف ...

فدات شمممم ☺️☺️☺️اخرین هدفم ۵۵ اما تا ۵۳ میرم که اضاف خورد افسردگی نگیرم 😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فدات شمممم ☺️☺️☺️اخرین هدفم ۵۵ اما تا ۵۳ میرم که اضاف خورد افسردگی نگیرم 😂

✨✨✨✨✨✨🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉

من مطمئنم تو میتووونی💪💪💪

😂 😂 😂 😂 😂  واقعا میترسم یک شوهری گیرم بیاد که از این ژن خوبا باشه😏منم هی حرص بخورم😢 ای ...

شوهرم من روی رژیم فوق العاده حساس تا همین یه هفته پیش همش مسخره میکرد و دعوا داشتم باهاش ......پری شب میگه یه چیز بگم بهت میگم بگو میگه پهلوهات اب شده کمر باریک شدی چه خوب شدی منم گفتم تو همونی هستی که با رژیم من مشکل داری ؟؟ گفت هنوزم دارم‌ اینا با ورزش درست میشه اما قشنگ معلومه کاری به کارم نداره و خوشش اومده یا خسته شده یا واقعا خوشش اومده 😁😁😁😁

✨✨✨✨✨✨🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉 من مطمئنم تو میتووونی💪💪💪

فدات شمممم عزیز دلم 🥰🥰🥰🥰🥰فعلا که چشم نخورم واقعا راضیم از خودم ☺️بیرمم رژیمو ول نمیکنم قبل عید از ۶۴ اومدم ۵۸ به خاطر معدم ول کردم بعد ۱۳ با ۶۵ شروع کردم باز الان ۵۹.۸۰۰ 

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

———————————

🌸افتاب به گیاهی میتابد که سر از خاک بیرون اورده باشد🌸

@بامداد_خمار  ‍ ‍ 🌸☝️

@sepiiiiiideh  رقیب ، گزارشتوو یالا بفلس💪