2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826795 بازدید | 290067 پست

بچه ها برنامه روز فستتون رو ریختین 😝😝😝

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
يعني چي خورديم و ورزش كرديمو بگيم؟

آره مگه تاپیکو دنبال نمیکنی؟؟ مگه نگفتم امضای استارترو بخون. سه بار گزارش ندی حذفی. مثل همه باید گزارش بدی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات قشنگم😘

❤❤❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
آره مگه تاپیکو دنبال نمیکنی؟؟ مگه نگفتم امضای استارترو بخون. سه بار گزارش ندی حذفی. مثل همه باید گزا ...

الان گزارش بدم ؟

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
الان گزارش بدم ؟

دیره اخطار دادم🙄 گزارش بده فردا میخونم. برای اولین بار چون جدیدی اخطارتو نادیده میگیرم🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام عزیزم🌼 @سمیه1396  

میانوعده سحر 👈 نخودچی حدود 10 گرم + آلوچه حدود 10 گرم + زردآلو خشک شده حدود 20 گرم

سحری 👈 قورمه سبزی 97گرم + نان سنگک 6 گرم

افطار 👈 خرمای رطب 2 عدد + گردو نصفی

میان‌وعده افطار 👈 نخودچی 7 گرم + زردآلو خشک شده 16 گرم

شام 👈 شله 170 گرم

میانوعده 👈 خرمای رطب یک عدد + گردو یک چهارم + هندوانه حدود 300 گرم + بادام زمینی نمکی حدود 15 گرم

چالش شکر💪✔️

چالش ورزش✔️

آب 8 لیوان ✔️

ورزش ها 👈 هیچی🤦‍♀️آی اَم بی انرژی😢

خودم_رو_دوست_دارم#  چون تونستم یک تصمیم بگیرم و با قدرت ادامه بدم و به هدفم نزدیک و نزدیک تر بشم

انگیزه#   موفقیت همان چیزی است که پس از قطع بهانه ها به دست می آید.

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
دیره اخطار دادم🙄 گزارش بده فردا میخونم. برای اولین بار چون جدیدی اخطارتو نادیده میگیرم🧡

مرسيييي❤️

تا چه ساعتي بايد گزارش بديم؟

مثالا چند گرم غذا خورديمم بايد بزاريم يا نه فقط چيزي كه خورديم؟

ببخشيد انقدر سوال ميپرسما خنگم😅

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
سلام عزیزم🌼 @سمیه1396     میانوعده سحر 👈 نخودچی حدود 10 گرم + آلوچه حدود 10 گرم + ...

مهدیس  جون مجازت چند تاس

مهدیس  جون مجازت چند تاس

900

ولی الهه جون گفتن تا 1000 هم میتونم بخورم 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

کیک# _رژیمی_بدون_شکر_بدون روغن

مواد لازم ؛

آرد گندم یا قنادی یک لیوان 

شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ

.وانیل یا هل ساییده نوک ق چ

تخم مرغ سه عدد  تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن  مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه

قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
900 ولی الهه جون گفتن تا 1000 هم میتونم بخورم 

منم یواش یواش داره کالریم میاد پایین  ☺️یکم دلهوره دارم 🥴الان ۱۱۰۰ تا میخورم

منم یواش یواش داره کالریم میاد پایین  ☺️یکم دلهوره دارم 🥴الان ۱۱۰۰ تا میخورم

اولاش شاید یک خورده معدت تعجب کنه 😂

ولیییی

کم کم عادت میکنمن الان از 700 تای کالریم به بعد رو تقریبا به زور آجیل و... میخورم تا پر بشه🤕

اولاش شاید یک خورده معدت تعجب کنه 😂 ولیییی کم کم عادت میکنمن الان از 700 تای کالریم به بعد رو تقر ...

خیلی خوبه ولی واقعا تاثیر داره ها من  قبل رژیم یه بشقاب و کوه درست میکردم برنج میخوردم الان ۷ تا ق بعضی وقتا میبینی ۵ تا رو به زور میخورم کوچیک شدن معده یه نعمته ☺️