2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
عشقای خودم پست الهه جون رو بخونین. دو جالش انگیزشی باحااال داریم. چالشهای الهه جان اجباریه. @فند ...

@برکه1  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@kiarash_mami     سلام زیبا جون خوبی عزیزم دیروز مهمون سرزده اومد شبم موندن نشد گزارش بد ...

سلام عزیزم دعوات نمیکنم؛ولی بخاطر گزارش ندادن دیروزت اخطار خوردی❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آزیتا جونم عالییهههه دختر 💪💪💪💪💪🌷🌷

پیش سرگروه مون درس پس میدیم‌ ننه🤗🤗🤗

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
چه جوری ناخن پاهات میتونی اینقدر بلندشون کنی چطوری کفش میپوشی ننه😄

سوال منم بووود 

من جورابام همه سوراخ میشن اینجوری😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
یعنی روزی26تادرازنشست میری؟

اون چالش دراز نشسته بود که اجباری بودش ۳تا حرکت داره هر کدوم ۲۶تا 

فردا میشه ۲۷

تا ۴۰تا بشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
زیاد شدم😫😫😫😫

وای چرا ☹چقدر 🥴🥴🥴🥴حال ادم گرفته میشه مگه رعایت نکرده بودی 😕

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
انشالله ک خوب بشه نیازی ب قرص نباشه🌷🌷

انءشالله❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
انءشالله❤

سلام‌زیبا خوبی عزیزم‌جوجه ات خوبه

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

گزارش# @مامان_الیساهستم  

صبحانه: ۶۰ گرم نان+۲قوطی کبریت پنیر+قهوه تلخ

م.و: ۱۰ گرم بادام زمینی

نهار: ۴۰ گرم جو پرک پخته با دارچین و ۱ ق عسل 😁

م.و: پرتقال

شام: ۵ق کشک بادمجان و ۴۰ گرم نان

چالش قند✔

چالش دراز نشست✔

۱۰ دقیقه حلقه ✔

اپ کاهش وزن در ۳۰ روز، روز سوم✔

مولتی ویتامین✔

آب تا الان ۵ لیوان✔

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوست دارم چون تونستم یه خانم تحصیل کرده باشم 😊

چالش_انگیزه#  میخوام یه تحصیل کرده‌ی خوشتیپ باشم 😊

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰
عزیزم وقتی جا نداره نباید میگفت @مامان_الیساهستم      ‍ @kiarash_mami   ...

فقط ۲ تا جا دارم اخه گفتی دیگه عضو جدید نگیریم برای رنگ های بالایی جا داشته باشیم❤

باشه ثبتش کردم