2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
عزیز دلمی مهدیه🥰🥰🥰🥰کدوم رو دیدی؟؟؟؟ من سایزهام هم تغییری نکرده اصلن این چالش دراز و نشست هم ال ...

من ندیدم که   

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جوووووونم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤دیگه برید کنارررر رئیس داره ازم تعریف میکنه( کیف کردم)😜😜😜😜 ممنونم الهه جو ...

قربونت عزیزم لطف داری 😘😘❤️❤️❤️

بخدا همه ی بچه هایی که به هدفشون میرسن خیلی باراراده هستن وگرنه خیلیا اومدن اینجا و نصفه رها کردن و رفتن چون اراده نداشتن 

ممنون عزیزم😘😘 

اره بزار قشنگ کف کنیم 😍👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بمونید میخوام‌بذارم

قبل و بعد را با هم توی یه پست بفرست😋

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بمونید میخوام‌بذارم

چاقیت هم بزار

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام گلم اگه روزه باشی که وزن الانت ببشتر نشون میده و وزن درست بعد از ظهر هست اگه روزه نیستی که هم ...

روزه ام ریا نباشه😅

دیروز پسرم یه ساعت خونه مامانم بود گفت هزار بار گفتم خدا ب دادت برسه با این بچه شب دیگه بی هوش شدم از خستگی😆

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

وزن#  

سپیده جون وزن کردم .منم دهه هشتادی شدم هوووراااا💃💃💃💃💃💃💃💃💃💜💜💜💜💜💜💜

وزن شروع ۹۳ وزن هفته پیش ۹۰ وزن الان ۸۹.۶۰۰ هدف ۶۹

۴۰۰ کاهش داشتم .دوست داشتم بیشتر بود ولی چون عدد هشتادو دیدم ذوق زده شدم😁😁😁😁😊😊😊🤗🤗🤗

@sepiiiiiideh  

بروز رسانیم زایید ☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بروز رسانیم زایید ☹

مال من سزارین شد 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فیبر ،صفر چالش قند رو رعایت نکردی !!!! ۱۴۰۰تایی که خوردی بی کیفیت بود عزیزم  بعد همتون شاکی ...

حق باشماست

این همه سنجد خوردم فیبر نداره؟؟؟؟ 

مرسی بابت تذکر

دیگه شکر و قند نمیخورم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
با باطری نو 5 بار وزن کردم که 3 بار 76.500 نشون داد یه بار 76.800 یه بار 77.100 که من همون 76.500 ...

ببین فعلا همینو ملاک قرار بده و هفته ی بعد باز کمترین وزن رو حساب کن بالاخره کاهشت مشخص میشه دیگه

نمیدونم واسه یک کیلو میخوای بری زرد اگه خودت دوست داری برو 

کالریت رو هم زیاد نکن دیگه همون هفته ی قبلی رو بگیر خیلی فرقی نداره که 

ولی بنظرم بخاطر ترازو از گروه نیا بیرون انگیزت بیشتره با گروه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار