2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836869 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی ۴۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

—————————

@sepiiiiiideh  

سلام‌گلم🌸خوبی؟؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دورکمرت چنده شیرین؟؟

کدوم کمرم😁😁😁 سپیده تازگیا سایز نکردم. سایز کردنی میگم حتما. عید مانتو گرفتم از لارا سایز یک بود کلی هم گشاد. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

درووووووغ👀 من باوزن ۷۱ همین سایزا میپوشم مانتو ۴۲راحت شده برام دیگ اندامی نیس تنم💃💃💃

فکر میکنم سایز به استخون بندی هم کار داره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

درووووووغ👀 من باوزن ۷۱ همین سایزا میپوشم مانتو ۴۲راحت شده برام دیگ اندامی نیس تنم💃💃💃

عزیز دلم شما قد بلندی 😍😍واسه اینه 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
کدومو؟؟

خب عزیزم

میگم شما ک اینقدر خوبی بگو چجوری سفت رژیم گرفتی تو سه ماهــــــــ

ک اینقدر خوب کم کردی

اصولا هر هفته ک وزن کشیه بیشتریا چقدر کم میکنن ?

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
راستی جدا از شکم پهلو من بالاتنم یکم بزرگه منظورم کتفمه ها اب شم موضعی میره یا کلی میره

با ورزش حتما میره گلم شک نکن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
فکر میکنم سایز به استخون بندی هم کار داره

اره بابا

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیز دلم شما قد بلندی 😍😍واسه اینه 

🤣🤣🤣راست میگی حواسم نبود 🤦‍♀️

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚 کالری مجاز ۵۰۰ کالری مصرفی ۴۰۰ کالری سوزی ۷۰۰ ————————— ...

این چجوریاس از کجا میفهمین چقدر سوزوندین

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
اره بابا

آخ آخ شیطان درونم هی میگه بخور🥵🥵

خیلی سخته مقابله باهاش 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

🤣🤣🤣راست میگی حواسم نبود 🤦‍♀️

😂😂😂😂الان من تازه وارد سایز ۴۰ شدم 😅😅

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

خوبی ک خانوم

@بامدادخمار     @سمیه1396     سلام عزیزانم،من امروزرژیم نبودم،فک کنم تادوهز ...

سلام گلم🌸

وااای یعنی تا این حد😰😰😰

سالم‌خوری کنی و ورزش

در کنارش داروهات را مصرف کن

فست ها را هم اصلا نگیر

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸