2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836857 بازدید | 290067 پست
قربونتبشم عزیزم .انشالله.من الان رژیممو چیکارکنم ؟

اگه میتونی وحالت خوبه کالری شماری کنی که بکن اگه نمیتونی حداقل سالم خوری رو انجام بده مایعات بیشتر بخور

که اگه از مجازتم بیشتر شد حداقل سالم خورده باشی سعی کن چالش قند رورعایت کنی که وزنت بالا نره گلم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش امروز  شنبه ۱۳۹۹.۲.۲۷ گزارش#   سحری همه چی خوردم😋 خیار خام یه عدد.گوجه ۲ عدد ...

چرا با ۱۰۰۰ تا کم نمیشی دیگه؟؟؟؟

ورزش داشته باشی با سالم خوری، حتما کم میکنی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@مهدیه24       م‍هدیه جان من چندروزه دندون درددارم میترسم برم دندانپزشکی😤😤 ...

عه اره عزیزم دندون پزشکی فعلا خطرناکه 😥

نه گلم چرا حذفت کنم❤

فقط فردا وزنت رو زود بهم بگو تا وارد لیست کنم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
یادم نبود بخدا نمیدونم چرا همیشه یادم میره🙈🙈🙈

دیگه یادت باشه ک روز قبل از وزنکشی فسته.

عیبی نداره.

فردا تونستی برو بیرون وزن کن. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
قربوووونت بشم نازنین😍😍😍😍😍😍😍 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه کنم دیگه آنجل شدم😂😂😂😂😎😎😎😎😎 فداا ...

آنجل یعنی فررررشته ناناز😇😇

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@هستی،بانو  

گزارش#  

سحری=خواب موندم🤦‍♀️

افطار=۱ کف دست شیرمال+پنیر+خرما+چای=۱۷۰

شام=کوکو+۲ کف دست نان+گوجه+خیارشور=۲۷۰

میان وعده=خیار+سیب=۶۰

کالری مجاز=۵۰۰الی۷۰۰

کالری مصرفی=۵۰۰

۸ لیوان آب

ورزش=۲۰ دقیقه تردمیل+۲۰ دقیقه چرخونک+چالش ۳۰ روز😉

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
چرا با ۱۰۰۰ تا کم نمیشی دیگه؟؟؟؟ ورزش داشته باشی با سالم خوری، حتما کم میکنی🌸

تقریبا سالم میخورم اصلا شکر و سرخ کردنی نمیخورم به جز دیروز و اون بستنیه

بدنم بهش عادت کرده

من کلا با ورزش لاغر میشم مدلمه😍

@kiarash_mami     @donyay_kochak     @مامان_الیساهستم    

سلام عزیزم میتونی خاموش بخونی و ادامه بدی اخه اون جاهایی ک داریم برای گروهای دیگه اس سوالی داشتی میتونی بپرسی عزیزم❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@مامان_الیساهستم     گزارش#   کالری مجاز1340 کالری مصرفی 1345 صبحانه: نان+پنی ...

خیلی عالی افرین.👌👌👌

اضافه نبود زیاد.5تا بوده مهم نیس زیاد.

سلام جیگر @kiarash_mami     گزارش# فست#  

سلام گلم عالی بید👌👌👌😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@kiarash_mami     گزارش#   سلام زيباجون شبت بخير، افطار و شام سوپ جو ٥٠٠ گرم و ...

سلام‌گلم عالیه👌👌😍😍😍آبم حتما زیاد بخور😘

گزارش_سرگروه#  

سحری نخوردم

افطاری👈۱لیوان شیر نسکافه عسلی😋+۳تا خرما

آب انگور طبیعی۱فنجون

شام👈۵ق عدس پلو+۱۳۵گرم ماست کرفس

گرمک ۵۰گرم

جمعا ۶۳۰

ورزش👈۴ساعت پیاده روی😥(خرید بودم ینی وقتی اومدم زبون روزه هلاک بودیممم همین شد که وقت نشد چیزی بپزم برنج خوردم) ونیم ساعت حلقه صبح زدم

@kiarash_mami     گزارش#   سلام عزیزم خسته نباشی صبحانه:ارده.سنگک.چای (۱۲۵ ...

عزیزم هرروز برنج نخور

سلام❤

فردا باز بهم بگو یادم نره تگم کن😘❤

خوبه👌👌👌👏