2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836857 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی: ۱۰۰۰

کالری سوزی: ۵۶۰

——————————-

@sepiiiiiideh  سلام سپیده جون.. گزارشتوو من ندیدم🌸

@مامان_زمستان۱۳۹۹   ☝️☝️☝️🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره حتما برو.. درمان را نصفه نیمه ول نکن.. مشکلت مگه چی بوده که این دارو را بهت داده؟؟؟

اصلا مشکل ندارم اخه🤦‍♀️

رفتن سونوگرافی هیچی نبود خداروشکر(کیست و..) 

دوره درمانی هم تموم شده میگم دو ماه هم خوب بودم ولی دوباره اینطوری 😞

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایموجیت باز نشده چه شکلی گذاشتی؟

😂 😂 😂 😂 😂 

اونیکه آب دهنش داره میریزه🤤🤤🤤🤤🤤

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396  

سلام عزیزم❤️

سحری 👈 کباب تابه ای 70 گرم + برنج 20 گرم + گوجه فرنگی کباب شده 1 عدد

میانوعده 👈 بادام 6گرم + گردو حدود 3 گرم(یک چهارم گردو) + خرما رطب یکدونه

افطار 👈 خرمای رطب یک عدد + گردو حدود 3 گرم

شام 👈 سوپ جو200 گرم + دلمه برگ مو 40 گرم + گوجه پخته حدود 50 گرم

میان وعده👈هندوانه 300گرممم

ورزش ها 👈 فرمدهی پیشرفته ران + چالش ران + 100 طناب و ساق پا و شنا روی دیوار

چالش شکر💪✔️
آب فک کنم 8 لیوان شد✔️
چالش ورزش ❌فراموش کردم🤦‍♀️

بچه ها میگم تو این کالری شمارا میزنع چند گرم خوردی چیکار میکنین    

منظورت رو درست متوجه نشدم عزیزم

ببین مثلا توی مانکن یا کرفس برای نون هم گرم داره هم کف دست

(رو تراز  اشپزخونه وزن میکنی نونت رو ) تو قسمت گرم وارد میکنی 

من اینو متوجه شدم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مهدیه جان من وزنم ۷۹/۸۰۰😍

سلامم عزیزم واییی افرین خیلییی عالیییی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

تونستی با اراده وتلاشت دهه ۸۰ رو شکست بدی 👏🏻👏🏻👏🏻

مبارکت باشههه💛❤

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
همه ی اینا  دلایل کم نشدن وزن هس هفته بعد رعایت کنی ، کم میکنی حتما💪💪💪

چشم حتما گزارش یکشنبه مجاز 1300تا مصرفی 1256تا ورزش نیم ساعت هوازی چالش درازژنشست و پلانک .

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
گزارش# روز شنبه سلام @مهدیه24    کالری مجاز ۱۳۵۰  کالری مصرفی ۸۶۵ چون دیروز زیاد ...

جای غذای سحری رو با افطاری عوض کنی عالی میشه👌🏻

نفمیدم چی شد🤔این گزارش مال امروز بود یا دیروز که فست بود..

چالش حذف قند🙃

میان وعده هات خیلی خوب بودن به جز اون بامیه 

میدونم کوچولو خوردی😂

اووووووف😍 ایندفعه دیکه ازدندون دردلاغرشدم😢😢

هنوز خوب نشدی😥

منم پارسال دندون عقلما کشیدم فقط سوپ میخوردم وشیر سرد

شوهرم میگفت بستنی خوبه زود هم میاره هیچی دلم برنمیداشت بخورم اصلا گشنمم نمیشد

براختی ۳کیلو کم شدم تو ۱۰ روز

بعدم که خوب شدم ۱۰تا اضافه کردم🤣🤣🤣

بد جوری بود تا ۱۰روز خونابه میومد خیلی دردناک‌بود

البته اون دوران رژیم نبودماااا

جای غذای سحری رو با افطاری عوض کنی عالی میشه👌🏻 نفمیدم چی شد🤔این گزارش مال امروز بود یا دیروز ...

سلام مهدیه جان این گزارش روز یکشنبه بود من کلا فست نمیگیرم ولی شنبه زیاد خورده بودم یکشنبه جبرانش کردم مهدیه جان کسایی که فست نمیگیرن و تحرک ندارن باید وزن و ضربدر ۲۰ کنن منهای ۳۰۰ ؟؟؟؟؟؟

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
باریک الله

هیچ کاری هم نکردم سیستم بدنم اینطوریه کلا الان فقط همش عرق میکنم گرممه 

عرق هم خوبه توی لاغری ؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
هیچ کاری هم نکردم سیستم بدنم اینطوریه کلا الان فقط همش عرق میکنم گرممه  عرق هم خوبه توی لاغری ...

اره مشخصه

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
افرین ارزو جون خیلی خوب داری پیش میری👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻 ورزشم بکنی دیگه عالیی میشه هم قدرتی هم هو ...

چشمممم اره شروع کردم ورزشو 😍😍😍

💛گروه زرد💛 تاریخ شروع:۹۹/۲/۱۲ ... وزن اولیه:۸۴ ... وزن هدف اول:۸۰ دوم:۷۵ سوم:۷۰ نهایی:۶۵ 💛 آرزو قول داده به آرزوهاش برسه 💛