2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829700 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش_سرگروه#  

@sepiiiiiideh    سلام سپیده جونم

سحری👈🏻۵ق ماش پلو

افطار👈🏻۱فنجون شیرنسکافه ولرم+۲خرما

شام👈🏻نان ۲۰گرم+۱۵گرم پنیر+۱پیش دستی سبزی تازه+۷گرم گردو

میان وعده👈🏻هندوانه ۲۰۰گرم+۲۵گرم برگه هلو+۱۰گرم مویز+۸تا پسته+چایی+۳۰گرم پفیلا

مجاز ۱۰۲۰

مصرفی ۱۰۰۰

ورزش👈🏻۲۰مین پیاده روی+چالش دراز نشست✅

چالش حذف قند✅

شنای روزمین ۱۵تا✅

مولتی ویتامین مینرال✅

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سحر جونم میدونی رعایت نکردن چالش اخطار داره حالا چه یادت باشه چه نباشه 🥴مصرف کربوهیدراتت افتضاح بال ...

تازه روز فستی باز مهمونی دعوت شدم

خجالت نمیکشن اخه باز روز فست شد ملت خوردنشون گرفته😭😭😭😭

من چیکار کنم اخه 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
چالشای اینهفته رو انجام دادی عزیزم؟

ای وای ببخشید یادم رفت تو برنامه ذکر کنم!

بله انجام دادم...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
 😑😑😑😑😑😑😑😑😑 خدایش ندیده بودم برنج گفتی ۱۰۰ گرم😭😭😭😭 روز اول بود دیگه ببخشید دیگه ...

ندیدی خب تو که ترازو نداری از کجا ۲۰۰ گرم اوردی 😕😕😕

۷ قاشق معادل ۱۰۰ گرم 😕😕😕با چی خوردی که احساس نکردی داره از ۷ تا بیشتر میشه 😞😞😞😞

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @هستی،بانو     ص نون بخارپز دو ک د با ۱/۵پنیر محلی ن املت ۳ ق غ +یک ک ...

عزیزم اصلا گزارش دهیت رو نمیپسندم ،نه کالری مصرفی و مجازت مشخصه

نه انجام چالشا رو قید کردی 

مخفف کردنت که بماند 

حتی کالری مصرفی وعده هات هم نیست 

عزیزم ما برای موفقیت شما اینجا دور هم جمعیم حداقل برای خودتون وقت بزارید 

لطفا ازم دلگیر نشو

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
تازه روز فستی باز مهمونی دعوت شدم خجالت نمیکشن اخه باز روز فست شد ملت خوردنشون گرفته😭😭😭😭 من چی ...

منم مامانم زنگ زد گفت بیا منم گفتم شرمنده پس فردا میام 😕😕😕😕یا نرو یا با ۷۰۰ ببند یا تستر باش 😑از هر چیز ناخنکی 🥴

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ندیدی خب تو که ترازو نداری از کجا ۲۰۰ گرم اوردی 😕😕😕 ۷ قاشق معادل ۱۰۰ گرم 😕😕😕با چی خوردی که اح ...

ترازو عقربه ای دارم‌ دلم دیجیتالی میخواد عشقم 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
ترازو عقربه ای دارم‌ دلم دیجیتالی میخواد عشقم 

خوردنی هم یعنی نفهمیدی بیشتر از ۷ قاشقه 😂تو دیگه خیلی پریودی 

زهرا جونم دارم به ترتیب میرم پایین دیدم میگم ندیدمم تگت میکنم 😊

باشه عزیزم گفتم شاید مثل تگم خرابه😁

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
منم مامانم زنگ زد گفت بیا منم گفتم شرمنده پس فردا میام 😕😕😕😕یا نرو یا با ۷۰۰ ببند یا تستر باش 😑ا ...

به هیچ عنوان نمیشه نرفت دوستای شوهرمه  با خانوماشون افطاری دعوت کرده

سعی میکنم از صبح هیچی نخورم عین روزه ها افطاری ام درست و درمون بخورم گند نزنم اگه بشه ۵۰۰ ببندم عالی میشه

اگه نشه ۷۰۰ میبندم 😭😭😭

خوردنی هم یعنی نفهمیدی بیشتر از ۷ قاشقه 😂تو دیگه خیلی پریودی 

۷ قاشق از کجا اومده مگه باید ۷ قاشق میشد 😂😂😂😂

الان مث خنگا دارم سرمو میخارونم😆😆😆

باااخره امروز یه گزارش خوب دیدم 😕😕😕 افرین مثل همیشه حرفی نیس عالی شدی اما تو ورزش جدیدا یکم تنبل ...

آره خودمم عذاب وجدان دارم ولی نمیدونم چم شده بدنم انگار کم میاره ولی از فردا حتما شروع میکنم 😳😳

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️