2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829336 بازدید | 290067 پست
عه ثابت موندی که رها 😞 تقریبا خوب رعایت کردی که چرا ثابت 😕😕😕 همه شرایط وزن کشی رو رعایت کردی ؟؟؟ ...

بله.این هفته خیلی رعایت کردم.نمیدونم چرا کم نکردم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

@donyay_kochak  

وزن#  

سلام

وزن شروع.      وزن این هفته          وزن هفته ی قبل.        وزن هدف.  

۶۹.                  ۶۰/۷۰۰.                         ۶۲                        ۵۶

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چطوری دیشب اومدم گزارش بدم دیدم تایپک قفل صبح پریود شدم دیگه نرفتم ترازو راستی وزنت چق ...

سلام سحر جونم برا بنویس طبق گفته ی الهه حتی اگه پریودی ❤❤❤

من نه لا تغییر 🥴🥴🥴 رعایت کردم اما مهمونی رفتم در وعده شام برنج کوفت کردم 😑اگه نمیخوردم حرف در میوردن 😏😏😏واقعا برنج خیلی تاثیر داره تو ناهار خورده شه یا شام .... خودمم انتظار کاهش نداشتم شکر که حداقل اضافه نکردم 😀

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عالی هم گروهی 👏

شمام خیلی خوب وزن کم کردی مبارکت باشه 😍😍😘

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
@donyay_kochak     وزن#   سلام وزن شروع.      وزن این هفته ...

عزیز دلم کاهشت مبارک ❤❤❤❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@سمیه1396   ‍ ‍ سلام‌ من به علت پریود دوهفته وزن نکرده بودم وزن اول ...

سلام گلم🌸

باریکلاااا... عالیییی کم کردی دختر👏👏👏👏

هفته بعد ان شاالله به وزن هدفت میرسی💪💪🥳🥳🥳

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
شمام خیلی خوب وزن کم کردی مبارکت باشه 😍😍😘

ممنون عزیزم😘

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
بله.این هفته خیلی رعایت کردم.نمیدونم چرا کم نکردم.

موارد بالا بردن متابولیسم رو انجام بده پیش میاد یه هفته کاهش تپل یه هفته لا تغییر مثل من 😏 نا امید نباشی عزیزمممم ورشاتو یکم بیشتر کن اگه اول هوازی میرفتی بعد قدرتی الان شوک بده اول قدرتی برو بعد هوازی تا ببینیم هفته بعد چی میشه❤

@donyay_kochak       وزن شروع.   وزن هفته قبل.    وزن جدید. & ...

سلام زهرا جونم کاهش فوق تپلت مبارک 😘😘😘😘😘

@سمیه1396     من دارم میرم دندونپزشکی  وزنم ۵۷.۲۰۰ ولی از دیروز دسشتویی شماره ۲ ن ...

هفته بعد ان شاالله ۵۶ میشی🌸💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸