2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826879 بازدید | 290067 پست

قوانین_رژیم#  

سلام خانم ها لطفا موارد زیر رو با دقت بخونین ☺️

۱.بچه ها فردا وزن کشیه لطفا وزنتونا تا ساعت ۵عصر بهم بدین

هر کس پریوده با این 🎈 بهم بگه

وزن اولیه      وزن هفته قبل     وزن فعلی       وزن هدف

مثلا یکی پری هست اینجوری پر کنه

۷۷                    ۷۶                       🎈                ۶۵

۲.با رعایت شرایط وزن کشی هم وزن کنین خودتونا👌🏻

۳. هر کی بعد از ساعت ۵ وزنشو بگه یه اخطار میگیره❌

۴.هر کس گروهش تغییر میکنه(با ۵کیلو کاهش میتونین گروهتونو تغیر بدین) من وسرگروه بعدی وبامدادجان رو تگ کنه🙏

@جوجو1400  

@سحررخانومی  

@barankhanomi  

@gayran  

@کابوووس  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
مرسی عزیزم❤❤❤❤😘😘😘همونطوری درست کردم خیلی خوشمزه شده بود جاتون خالی ولی یکم خمیرش خام بو ...

اووووف زیبا خانوم چ کرده چ خوشمزه😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

اول ی بار خمیر میزاشتی تو فر بعد موادو میریختی ی بار دیگه میزاشتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوانین_رژیم#   سلام خانم ها لطفا موارد زیر رو با دقت بخونین ☺️ ۱.بچه ها فردا وزن کشیه لطفا و ...

@زهرا14  

@zahra1376  

@beauty_queen  

@raha_roham94  

@تپلو92  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
قوانین_رژیم#   سلام خانم ها لطفا موارد زیر رو با دقت بخونین ☺️ ۱.بچه ها فردا وزن کشیه لطفا و ...

@viddaaa  

اوکیه ولی من هجدهم گفتم میرم شهرستان اونسریم گفتم نت ندارم اونجا.روستاس.خاموش میخونم دمت گرم 

عزیزم من واسه اون سری ام بهت اخطار ندادم بهت گفتم 😑 اخطارات واسه همین دو سه روز پیشه دو تا پشت هم 

چرا اخه چیشده😞

میگه چرا انقدر با تلفن حرف میزنی میگم بخدا اونها زنگ میزنن من کاریشون ندارم هیجی دیگه نه شارژ نه نت برام نمی خرید الانم یواشکی خریدم خطمم عوض کردم یه مدت

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
اوکیه ولی من هجدهم گفتم میرم شهرستان اونسریم گفتم نت ندارم اونجا.روستاس.خاموش میخونم دمت گرم 

یدونه ۲.۱۷ گزارش داری یدونه ۲.۱۸ 

ریپ کردم گفتم که تو ام گفتی من رو سیاه میخوای برم بعدا بر گردم یادت نیس ؟؟؟ من بی دلیل اخطار نمیدم گلم 

خخخ ، از وسط قاچ‌نشی خواهر ، وسط مسطا لازمه😁  قاچ شدن رفت تو دایره ی لغاتم 😂

وای اره همین ی وسط رو داریم ک با استفادش ب همه چیز میرسیم😂😂😂😂

ب سلامتییی😆😆😆😆

در خوشیا ازش استفاده کنی 😆😆😆

نه عزیزم اشکال نداره❤❤ انشالله ک زودی خوب میشه یدفعه ای تب کرد؟

اره عزیزم یهو تب کرد .دکترم گفت هیچیش نیست دستمال خیس میزارم پیشونی و شکمش شیافم زدم ولی هنوز داغه نمیدونم چرا؟😥

مگه من گفتم حذفی که ناراحت میشی دوتا اخطار داری عزیزم ریپ کردم بهت گفتم خودتم پذیرفتی چرا الان از دست من ناراحت میشی هشدار دادم حواست باشه حذف نشی عزیزم وگرنه من واسه اون سری مسافرت رفتنت اخطار ندادم میخوای دفترمو عکسشو بدم خودت ببین