2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
یاد اهنگ ساسی افتادم😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشيد يك سؤال داشتم من دوهفتس دارم كالري شماري ميكنم وزنم٨٢ قد١٦٠ ٢٢سالمه بچه شيرميدم بچم ...

سلام ببخشید عزیزم من جواب میدم

یه آزمایش بده ببین کم خون نیستی؟ در کل هرشب یا یه شب در میون قرص آهن بخور،، مامانم قبلا شب خواب نمیرفت و مشکل شما رو داشت کم خون شده بود و مصرف قرص آهن رو در پیش گرفت عالی شد،، حالا بش میگیم مامان جون اینقدر نخواب😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
یعنی مزش بده آخه واسه رژیم میخوام بخرم؟

من مزه شو دوسندارم.

مث نون لواش نیست ک بشه همیشگی خورد.

غذاهاتو زیاد رژیمی نکن که بعدازیه مدت خسته بشی. همه جیزای عادی ک همه میخورن بخور ولی ب اندازه. اینجوری زده نمیشی از رژیم و حریص هم نمیشی ک خرابکاری کنی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من مزه شو دوسندارم. مث نون لواش نیست ک بشه همیشگی خورد. غذاهاتو زیاد رژیمی نکن که بعدازیه مدت خسته ...

سلام عزیزدلم،، ب امید خدا امروز خانوادم رو افطار دعوت کردم و کلی کار دارررررررم ک انجام بدم، احتمالا ورزش نکنم هنوز مشخص نیست شاید بین کارام چند حرکت غیرمنتظره بزنم😎

به حکمتش دل بسپار 🌿
فامیلای توهم به هیکلت گیر میدن؟آقامن روز نشده زن داییام بیان خونمون نگن تو چرا چاقی چرا شکم اینجوری ...

ندا جونم اصلا اعتماد بنفستو از دس نده و بهشون بگو من از هیکلم راضیم و بکسی ربط نداره در مورد هیکل من نظر بده مگه من میگم شماها چرا چلغوزین ادمای بی ادبو و زیاده گو رو باید حسابی نشوند سر جاشون ب هیچ کس ربط نداره تو چاقی یا لاغر  آی بدم میاد ایطور دلتو میشکنن،بگو شما حیف نونید ک نون گوشت نمیشه بدنتون بیچاره داداشام یکم خاهر شوهر بازی در بیار بعضی  جاها نیازه و پیششونم اصلا نگو و کم کم کالری شماریو ادامه بده و هر جا دلسرد شدی حرفاشونو بیاد بیار و با قدرت تر از گذشته راهتو ادامه بده مطمئنم ک میتونی💪💪💪💪💪💪💪💪💪🦵💪

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام عزیزدلم،، ب امید خدا امروز خانوادم رو افطار دعوت کردم و کلی کار دارررررررم ک انجام بدم، احتمالا ...

سلام گلم.

ب سلامتی خوش بگذرررره.

مهمون داری و پذیرایی خودش ورزشه. منکه آب و عرقم یکی میشه. تندتند هم کار میکنم😩

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
فامیلای توهم به هیکلت گیر میدن؟آقامن روز نشده زن داییام بیان خونمون نگن تو چرا چاقی چرا شکم اینجوری ...

دختر کجات چاقه تو. 59 کیلو هم چاقه اخه؟؟؟؟

منی ک 88 بودم چ بگم دیگه.

اونا نظرشون چیز دیگس. میخان اذیتت کنن. لاغرم بشی میگن جقد لاغری بخور جون بگیری.

اهمیت نده.

نه به من اصلا گیر نمیدن اتفاقا من رژیم میگیرم همه میگن چاق نیستی واسه چی رژیم میگیری

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
عزیزم سپیده جان ما هم ک یزید نیستیم 😶میدونم زندگی دارن ما هممون داریم ولی کاش قبلش اطلاع بدن خوب پس ...

خب گلم یک درصد احتمال نمیدی ونگران نیستی ک خدای نکرده مشکلی براش پیش اومده ک نتونسته بیاد اول نباید زود قضاوت کنیم دوما هم مهدیه اصلا آدمی نیس ک از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنه وگرنه اصلا از اول قبول نمیکرد 

کسی میدونه خوراک دل مرغ چن کالریه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
کسی میدونه خوراک دل مرغ چن کالریه

دل مرغ رو جدا باید حساب کنی. بقیه رو جدا.

چون خوراک نداره. اینجور غذاها هم سلیقیه ایه.ممکنه چیزی اضاف یا کم کنن.