2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
سمیه با من این کار رو نکن😞 من نمیتونم عزیزم قبل ساعت 12 به چند علت :  یکی اینکه &n ...

اخه فقط شما نیستی،اکثرا دارن گزارشات را دیر وقت یا فرداش میدن،

سعیت را دلشته یاش که تا ۱۲ بفرستی🌸 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشووووم

اشکالی نداره گلم🌸از امروز 💪

خوب بوددگزارشت، امروز را ورزش کنی حله👌

تا میتونی نوشیدنی های غیر طبیعی نخوری بهتره، فوقش ته استکان باشه که حالاا دلت نمونه..😉

گزارشت ریپ نشد😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مهدیه24   مهدیه جان میگم من یه روز رژیم گرفتم یه کیلو کم کردم چقدر خوب!!!فک کنم یه ماه دیگه به وزن هدفم میرسم😂😂😂

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚 کالری محاز و مصرفی : ۵۰۰ کالری سوزی ۴۷۰ —————————— ...

گزارش_سرگروه#  

صبحانه:۲کف دست بربری+یذره پنیر+یذره کره😋

میانوعده:خرما😳

ناهار: ۱ لیوان ماکارانی😋😋

میانوعده:موز😋😋

شام: سیب زمینی آبپز+تخی آبپز😳😳

جمعا : ۷۰۰ کالری✔✔

آب✔  مولتی✔

وررزش:نیم ساعت حلقه+ ۲۵مین کار با دمبل+۵۰ درازونشست💪💪💪💪💪💪💪

@سمیه1396  

@مهدیه24  

@مامانجوجوبودم  سلاام ب عشقای خودم💜💜💜

من توی متنم گفتم بهش که (پیشاپیش بهت تبریک میگم) 😉😆😂 راستی سمیه من اصلا حواسم نبود دیروز ف ...

😂😂😂😂 به هر حال شروع کننده بودی

همون ۷۰۰ هم که نگه داشتی،، صلوات...

فست بعدی جبران کن😉

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😍😍😍😍😍 همین گزارشام مایه خیر شدن🤣🙈 وگرنه الان باید تو حذفی ها سِیر میکرد ...

😂😂😂😂😂

نشستییی کل پیامااا را هم خوندی کههه

2/17 @مامان_الیساهستم    

سلام امروز این غذاها رو مصرف می کنم

سحر :خامه یک قاشق غ خوری. عسل یک ق غ. نان سنگک دوکف دست 350

افطار. یک لیوان شیر دو عدد خرما 200

شام. جوجه کباب یک سیخ. سه ق غ پلو 450

م وعده. هندوانه و طالبی 250

آب 8 لیوان. ورزش نیم ساعت قدرتی 

مصرفی 1250.مجاز 1300

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

گزارش#  

سپیده جون دیروز هییچی نتونستم بخورم امروزم زیاد نمیتونم بخورم عزیزم فعلا اینا رو نوشتم معدم اذیته فک نکنم بیشتر بتونم بخورم

صبحانه شیر کم چرب .۱خرما(۱۳۴)

ناهار هویج پلو ۷ق.ماست کم چرب یه پیاله.۱لیوان دوغ(۴۱۵)

شام عدسی ۱۰ ق.زیتون ۱۰ تا.۱پباله ماست(۲۷۰)

میان وعده چای ۲تا.انجیر خشک ۲تا(۵۴)

مجاز ۱۸۰۰ مصرفی ۸۷۳

اب فک کنم ۶لیوان

ورزشم میرقصم نیم ساعت .چالش شکم میرم

@sepiiiiiideh موهاتم خیلی خوشگله😁😍😘😘😘

گزارش#   سپیده جون دیروز هییچی نتونستم بخورم امروزم زیاد نمیتونم بخورم عزیزم فعلا اینا رو نوش ...

سلام عزیزم خیلی خوبه همش باریکلاااا💪💪💪

فداات چشات خوجل میبینه خودتم پروفتو عوض کن ننه😆