2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1817762 بازدید | 290067 پست
حذفش کن اصلا💣💣💣💣💣

اعوذ باالله من الشیطان الرجیم 👹

شیطون رجیم رو دور کن از خودت دختر😂📿

این چه توصیه ایه که میکنی به سرگروه جانم🤪😆

من توی متن تبریک گفتم به زیبا که(پیشاپیش بهت تبریک میگم) سریع بعدش همه تبریک گفتن. بهش🤣🤣🤣😂

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
😂😂😂😂 گوناه داره..  گزارشاتش  عشق است😊😊😊😊

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😍😍😍😍😍

همین گزارشام مایه خیر شدن🤣🙈

وگرنه الان باید تو حذفی ها سِیر میکردم  

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش#  

سلام میناجون اینم برنامه ی امروزم

سحری :میرزا قاسمی+۴۰ گرم نون+۷۰ گرم کاهو+۳عدد خرما

افطاری:خرما ۳ عدد+۱۰ گرم نون+۸ گرم پنیر+آبجوش

شام:کتلت ۱۳۰ گرم+۱۰۰ گرم کاهو+۲۰۰ گرم ماست+۱۵۰ گرم سالاد شیرازی

میان وعده هم میوه و مغزیجات میخورم

آب هم حتما ۷لیوان میخورم

ورزش هم حتما انجام میدم

@عروسترکم  

اره عزیزم سهیلام. اره برای پا و رون پیاده روی عالیه. من 6،7 ماهه دارم پیاده روی میرم.فقط یکماه بخاط ...

وای خدای من 

چقدر انگیزه گرفتم با این حرفت🤩

منم ببینم اگه پیاده روی رو شروع کنم میتونم به هدفم برسم آخر یا نه😕

@بامدادخمار

الهه عزیزم چند تا سوال اول صبحی🤪😆
🚫یکی اینکه حرکات فرمدهی رو حتما باید خیلی آروم بریم؟ من وقتی اروم میدم دیگه پاهام فلج میشن کلاااا🤕

🚫و اینکه من فرمدهی هارو که میرم بینش چیزی نمیخورم که حجم نگیره بادسنج و رونام
میشه فرمدهی شکم رو هم برم؟

🚫روز هایی که فرمدهی میرم ورزش قدرتی هم میشه برم؟

🚫به نظرت من موهام حالت دار. و وِزه🤪چی بزنم بهشون؟ دیگه دارم خسته میشم کم کم 😕

🚫من مثلا مواقعی که یک غذاهایی مثل عدس پلو و باقالی پلو و اینا داشته باشیم یک ذره غذا میخورم بعدش میرم سر قابلمه و به صورت ناخونک زدن فقط مثلا عدس ها یا باقالی هارو میخورم(طوریکه آخرش مثلا برنج ها میمونه و چند دونه، عدس و.. 😂) اینطوری بازم اشکال داره برا رژیم؟ چون برنج هاش رو نمیخورم دیگه

❇️و در آخررررر
بابا خوشتیپ اگه دوست داشتی یک عکس از رونات بده دیگه 😍

@بامدادخمار  

الهه جون  رونام پررررر شده از سلولیت جوری ک از روشلوارم معلوم میشه 

توصیه کاربردی ک نتیجع بده دلری

البته جارو برقی رو یادمه   واقعا موثره؟

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

@مهدیه24  

سلام عزیزم .خوبی دیروز اومدم گزارش بزارم قفل بود 

روز فست زیاده روی کردم کالریم بیشتر شد ببشید 

شام هم ی لیوان شیر خوردم 

کالریرمصرف شده 743 تا  

ورزش نرسیدم 

.                                              
@بامدادخمار     الهه جون  رونام پررررر شده از سلولیت جوری ک از روشلوارم معلوم میشه& ...

اول از همه تغذیه تو درست کن و ورزش کاهش وزن خیلیییی تاثیر داره 

سلولیت# رو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   الهه عزیزم چند تا سوال اول صبحی🤪😆 🚫یکی اینکه حرکات فرمدهی رو حتما باید خیلی ...

دهنت سرویس شونصد تا سوال باهم 😭

۱ بله حتما باید اروم باشه وقتی درد میگیره یعنی تاثیر داشته 

۲ اگه چیزی نمیخوری اره میشه 

۳ اره 

۴ من تجربه ی موهای وز ندارم ولی ماسک موی لورال و سرم مو خوبه کراتینه کردن هم خیلی عالیه 

5 کالریشو حساب کن دیگه برنجشو نمیخوری برنج حساب نمیشه(ولی چه کار چندشی میکنی 🥴 اگه من جای مامانت بودم ...😈🔫)  

6 هر وقت ایلاند بودی بگو بزارم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😝

راستی برای اون قضیه که گفتم اول قدرتی بعد هوازی بجز شوکی که میده  برای قسمت شکم اگه اول قدرتی کار کنید جریان خون تو ناحیه ی شکم بیشتر میشه و با انجام هوازی بعدش چربی بیشتری میسوزونید 

@سمیه1396   سلامی سرشار از، شرمندگی به عزیز دلم🤗😘 گزارش دیروز😞ببخشید دیر شد سحری 👈 عدس ...

سلام عزیزم،دشمنت شرمنده گلم..

همش ناخنک بازی کردیاا🤔. 

بازم خویه که ورزشات عالیی بودش👏👏👏

سر سفره افطار خرما را تیکه تیکه کن، هر وقت دلت بامیه خاست، یه تیکه از خرما را بخور..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید
سلام عزیزم چندتاسوال میگم ماه رمضون ماکه شبانمیخوابیم میشه کالری رو ازاینورازافطارتاسحرحساب کنیم؟؟ی ...

سلام عزیزم 

نه اشکالی نداره اینمدلی هم میتونید حساب کنید مثلا از افطار تا سحری رو یکروز حساب کنید در کل کالری هفته تفاوتی ایجاد نمیکنه 

نه در حد صد کالری و قبل ورزش اشکال نداره ولی بعد ورزش تا یکساعت چیزی نخور اصلا 

قبل افطار اگه اذیت نمیشی نه ورزش مانعی نداره ولی خیلی نزدیک افطار نباشه که بعدش میخوای چیزی بخوری 

@سمیه1396   سلام گلم 🌺 گزارش امروز سحری 👈 خورش کرفس 120 گرم بدون گوشت(جداجدا زدم) + گوشت ...

حالاا شددد😊👌👌

گلم  کالریت  را ۱۰۰۰ تا پر کم که به بدنت فشار نیاد...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید