2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
ن نباید سرگیجه بگیری. اب حتتما بخور وسطاش پس. پا دردی هم مال اولهای پیاده رویه که ممکنه جمام بشی ول ...

عزیزم نظرت راجب اینا چیه 

چاقه یا لاغر

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زهرا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍دختر چرا تو انقد خوبی اخه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤❤عزیزدلم مرسی خیلی لطف کر ...

فدات عزییییزمی😘😘😘😘😍😍😍

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
سلام عزيزم خوبي سهيلا جونم امروز روزه استراحت چالش شكمه چه ورزشايي كنم بجز حلقه؟

سلام نازار. خوبم مررسی 

اگه هر روز ورزش هارو رفتی روزای استراحت رو استراحت کن. چون دوروز در هفته باید استراحت کنی و ورزش نکنی. 

ولی پیاده روی اگه میتونی همیشه انجام بده بجز یه روز درهفته.

امروز ب پوست و مو و زیباییت اختصاص بده.

چالش_زیبایی#   هم میتونی مطالعه کنی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اره عزیزم سهیلام. اره برای پا و رون پیاده روی عالیه. من 6،7 ماهه دارم پیاده روی میرم.فقط یکماه بخاط ...

چشم مرسی عزیزم ❤❤❤

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
عزیزم نظرت راجب اینا چیه  چاقه یا لاغر

همه جاش خوبه بجز دور شکم و ناف.

باید رو اون قسمت کار بشه.

مال خودته؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیزم. بهت تبریک میگم. خودت اراده کردی و زحمت میکشی عزیزم.من کاری نکردم.😊 گزارش دیروزت کوووو ...

عزیزم نمی دونم چرا اینقدر آبروم پیشت میره فکر کردم ارسال کردم 

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1325

صبحانه: نان+پنیر

ناهار:آبگوشت+نان سنگک

میان وعده: سیب+نسکافه

شام:املت

ورزش انجام شد

آب 5 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
آ ماشاااالاااااا. دمت گرم هم زوان.  بینم چ کید ها💪💪💪💪

ڵە دوڕت گەرێم چاۆکم دڵ گرمی منێ لیرا 😍🤗😘

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
سلام نازار. خوبم مررسی  اگه هر روز ورزش هارو رفتی روزای استراحت رو استراحت کن. چون دوروز در هف ...

مرسي عزيزم💋💋

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب حلقه ی مهدیه از داخل گردالی داره فکر میکنم تأثیرش بخاطر هموناس. 🤔 ممنون گلم حتما اگه اون اوک ...

اون ساده ها هم گردی داشت گلم من که زدم الان شکمم کبود شده و درد داره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم نمی دونم چرا اینقدر آبروم پیشت میره فکر کردم ارسال کردم  کالری مجاز1340 کالری مصرفی 132 ...

باید اخطار میگرفتی هاااا.

دیگه تکرار نشه عزیزم. سر وقت گزارش بده که انگیزه خودتم بره بالا.

گزارشتم خوب بود افرررین

ازاده جان اپ تناسب در سی روز خیلی خوبه  اپ مانکن شو  هم خوبه.حرکات ورزشی برای خوش فرم شدن ...

این اپ بازوعه سرگروه جون

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

ص شير يه ليوان

ن رون مرغ نصفه با سبزي 

ش كدو و ماست

م سيب و پرتقال

جمع كالري ٥٢٦

@عروسترکم  

گزارش#  

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه