2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
عزیزم جا نداری؟؟؟من ۸کیلو اضافه دارم 

نه عزیزم من پرم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم حالم خوب نیست زیاد امروزم  از صبح با زبون روزه داشتم کیک میپختم برا تولد  یه ذره بی ...

چرا خوب نیسی خب 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین من چند روز ورزش نمیکنم حال روحیم اصن خوب نیست😥😥😥😥

منم متاسفانه حال دلم خوب نباشه ورزش تعطیل میکنم

اما این سری به خودم قول دادم هر اتفاقی افتاد تلاشمو بکنم تا برسم به هدفم

تو بارداری خیلی اراده داشتم وزن قبل بارداری و هفته اول بعد زایمانم یکی بود 

اما 

تو این دو سال واقعا حال و روزم خوب نبود و بدنمو بهم ریختم

حالا تلاشمو میکنم تا کنار شما دوستای گلم برگردم به روزایی که یه باربی کوچولو بودم😅😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چرا خوب نیسی خب 

مادرشوهرم بردیم خونه خواهرشوهرم ولی بعدش هرشب هرشب مهمون دارم خسته روحیم 

نه میشه بگی نیایید نه میتونم تحمل کنم  

دلم یه گوشه آروم میخواد فقط بشینم🙁🙁🙁🙁

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
عزیزم بهتر بود پلو رو شب نمیخوردی 💙چرا مجازتو برام ننوشتی 

مهمون بودم نگین جان❤

دیگه ۲ قاشق مجبور شدم بخورم.

مجازم ۱۲۰۰هس

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

گزارش_سرگروه#  

صبحانه:۳کف دست بربری+خامه شکلاتی+خرما+شیر😋😋

میانوعده:هندوانه😋😋

ناهار:۲تا کتلت بدون نان😳😳😳

میانوعده:موز😋😋

شام:نان بربری+پنیر تبریزی+خیار+گوجه😋😋

ورزش:نیم ساعت حلقه+ چالش شکم💪💪

آب✔ شیر✔

۱۱۰۰کالری✔✔

@مهدیه24  @سمیه1396  

گلم امضامو بخون توش اپ ورزشی معرفی کردم  بله مولتی ویتامین اجباریه یک روز در میون باید بخوری ...

سرگروه جون یه سوال من امروز برنج نخوردم سحر نون افطارم نون اگه نون کمتر بخورم اصلا ضعف میکنم چه جوری کمترش کنم 😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام پری جون. خیلی خوب و سبک و سالم خوردی افرین.👌👌👌👌 فقط فک کنم نون زیاد خورده باشی. ورزشت هم ...

سه کف دست نون خوردم عزیزم  دوتا ناهار یکی شام روزس چقدر مجاز گلم؟ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سرگروه جون یه سوال من امروز برنج نخوردم سحر نون افطارم نون اگه نون کمتر بخورم اصلا ضعف میکنم چه جوری ...

باید ب مرور کمش کنی دیگه دم دستت خوراکی های کم کالری بزار گرسنت شد اونارو بخور مثل هویج کاهو با خیار شیر آجیل

عکس دمبلی برای بازو هم اگه داری میزاری ممنونم

عزیزم مال من این مدلی هست ولی یک کیلویی هست که من خیلی  تمرین کردم دیگه برام سبکه و باید دو کیلویی بخرم.

برای سفت شدن سینه حرکات میخوای یا چربی سوزی بازو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گروه_نارنجی2#   سلام به زیرگروهی های عزیز اینهفته خیلی از کاهشا راضی نبودم  بیشترین کاه ...

هستی جون من ۷۵۰گرم کم کردم..اره خیلی راضی نبودم هفته ی پیش چون خیلی بامیه و هایپ خوردم متاسفانه.ایشالا این هفته جبران میشه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
گزارش#   صبحانه:چای+خرما+نان+پنیر+گردو(۳۰۶) ناهار:ماکارانی+کاهو(۴۱۵)لهنتی پرکالری وخوشمزه😤 ...

@مامان_الیساهستم  

صبحانه : نان و خامه و حلواارده (۳۹۰ تا)
ناهار : استنبلی (۲۸۰ تا)
شام : برنج و مرغ (۳۸۷ تا)
میان وعده ها : چای و پولکی و هندوانه و خرما (۱۵۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۰۷
ورزش نکردم امروز 😔
۸ لیوان آب خوردم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
همش دستورات شوهرمه یعنی روزی نیست من دسری چیزی درس نکنم‌وهربار میگذرم ازشون امشبم‌که ژله بستنی درس ک ...

پس نخورش😂😂😂 از این برنامه زیاد داری هر شب...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸