2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829691 بازدید | 290067 پست
نوش جونت خوب بود گلم فقط اگه شب برنج نخوری دیگه عالی میشه👌🏻

چشم الان ماه رمضونه وگرنه اصلا نمی خورم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
برنامه ای ندارید واسه تخت کردن  زیر شکم؟😐

شکنجه های مخصوص شکم 😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدررررر خوب....  احتمالا تا اون موقع دیگه (ااون هفته نه هفته بعدش😅)به وزن هدفت میرسی   ...

انشالله میرم واسه تثبیت😍.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
شکنجه های مخصوص شکم 😂😂😂😂

😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام من ۶۹ هستم میخوام ب ۶۰ برسم  بامداد جون میشه منم عضو شم ؟

سلام عزیزم عضو جدید نمیگیریم 🌷

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@pari95 سلام عشق دلم

میگم که من میخوام برای سینه هام ورزش برم با وزنه 

وزنه چند کیلویی خوبه و اینکه چه حرکتی رو برم؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
ببخشید اگر ناراحتت کردم😘فک کردم میخونی پیام های تاپیک رو به خاطر همون نگفتم بهت🤪

نه فقط تک و ریپ

ما بینش هم اگه‌چشمم به یه چیزی بیفتهه یا کنجکاوی بشم برم، تَه توشوو دربیارم😅

نه گلممم چیزی نشده که ناراحت بشم😊 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه غذای کم کالری بگید فردا فسته میخام واسه سحرم درس کنم موندم چی بخورم😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=134371030

@مامانجوجوبودم @هستی،بانو @مامان_الیساهستم @عروسترکم @سمیه1396 بچه ها لیست بزارید 

❌ فقط سرگروه ها بزارن کسی اونجا پست و وزن نزاره لطفا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یعنی روزای فست با۷۰۰ هم بسته بشه میشه یه کیلو کاهش داشت درهفته؟؟؟

@سمیه1396  

انشالله میرم واسه تثبیت😍.

ان شاالله

تو.میتونی#   💪💪💪

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=134371030

@donyay_kochak @kiarash_mami @sepiiiiiideh @مهدیه24  

بچه ها لیست بزارید 

❌ فقط سرگروه ها 

نمیشه  تو‌لیست انتظارا بزاریم اگه خالی شد، جا بدیم واییی یاد ثبت نام مدرسه افتادم😆پپپ

خخخخ نظر منم همینه چون خیلیا میگن تگ کنین بازم به نظرم به الهه بگیم هر کی که عضو هر گروهی میشه به اون سر گروه بگه اسمشو تو انتظار بنویسه

@سمیه1396 ریپ نشد

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه ها میشه لطفا هر کی تونست یه تاپیک بزنه و بگه توتاپیک لاغری بامداد خمار دیگه عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼