2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829368 بازدید | 290067 پست
من چون با الهه جون تو خصوصی صحبت کرده بودم امروز خودمو کشیدم و اینکه از امروز شروع کردم وزنم ۱۱۲.۳🤦 ...

اره عزیزم اطلاع دارم..نیازی نبود بگی عشقم❤❤

خب ببین فداتشم اصلن نگران نباش و خودتو نباز...انرژی منفی ب خودت نده..تو میتونی💪💪💪💪💪

ب خودت هم تلقین نکن گلم...همون جور ک همه ما تونستیم  توام میتونی..شک نکن

انگیره# رو بخون

توضیحات کامل رژیم هم تو امضای الهه جون بخون

تو این هشتگ‌هم مطالب گروه خودمون رو می ذارم.. 

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

بازم سوالی داشتی حتما ازم بپرس

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سهیلا جون سلام  من یه مدت نمیام تاپیک به خاطر یه سری مشکلات اگه تا اون موقع حذف نشدم کع خوب اگر ...

نه اشکال نداره عزیزم 

ایشالا مشکلت زود حل بشه ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحونه مغزيجات خوردم

ناهار لوبيا پلو 

شام سوپ شير 

ميانوعده يه ليوان شير

ورزش پياده روي يه ساعت و قدرتي ٢٠ مين

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
یعنی چی؟؟؟ من بلد نیستم چه جوری تگ کنم

عزیزم چند کیلویی و میخوای چند بشی ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه هاهرکی می دونه جوابموبده.پسرم چهل روزدیگه دوسالش میشه ومن هنوزشیرمیدم.به نظرتون می تونم روزه بگیرم،فقط ترسم ازلحاظ عصبی بودنم هست،همینجوری تواین دوماه عصبی شدم،می ترسم باروزه بدتربشم.به نظرتون چیکارکنم؟؟؟❌❌❌❌

خیلیا برای اینکه پول در بیارن خیلی چیزارو رد و خیلی چیزارو تایید میکنن که شاید بیشترش درست نباشه الا ...

ببخشید وسط حرفتون اومدم

من الان یک سال تو این تاپیک هستم

از ۱۰ اسفند ماه قبل هم ورزش نکردم بنا ب دلایلی

ولی جالب اینجاست ک اصلن اضافه نکردم..ن تنها وزن..بلکه سایز هم اضافه نکردم

پس واقعااا رژیم اصولی هست این رژیم بامدادجون❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

هر کی هم بهم میرسه میگه تو چرا چاق نمیشی پس🥰✌👌💪

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

صبحونه مغزيجات خوردم

ناهار لوبيا پلو 

شام سوپ شير 

ميانوعده يه ليوان شير

ورزش پياده روي يه ساعت و قدرتي ٢٠ مين

@عروسترکم  

گزارش#  

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
وای الهه جون شرمنده میشه اون لینک ی بار دیگه واسم بفرستی..چاق و لاغری  بخش عزیزم❤❤❤

https://modelmydiet.com/
بیا عزیزم ❤️

صبحونه مغزيجات خوردم ناهار لوبيا پلو  شام سوپ شير  ميانوعده يه ليوان شير ورزش پياده رو ...

خوبه عزیزم نوش جونت😘🥰

@donyay_kochak  

عزیزم من امروز مریض شدم سرگیجه زیاد  و بیحالی داشتم فشارم افتاده بود کلی شربت و خرما خوردم کلیه هامم درد میکرد   اصلا کالری شماری نکردم ولی زیر ۸۰۰ مصرف کردم فکر کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }