2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
گزارش#   ۲/۱۳ @سمیه1396     سحری:نان جو۳۵گ،دو تاخرما،کمی کاهو کلم(۲۰۸) افطار:ب ...

چه دقیق هم نوشتیی مصرف ابتوو😅

۵ و نیم 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

99/2/13

ص:خامه یک قاشق غ. عسل یک ق غ. 4 کف دست نان لواش 300

افطار. دو عدد خرما یک لیوان شیر 150

شام. خوراک مرغ سه تکه. یک کف دست نان بربری 200

م وعده. کیوی دو عدد 70

ورزش نیم ساعت تردمیل. 8لیوان آب 

مصرفی 720

@مامان_الیساهستم

گزارش#  

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم😊😊😊اولین و اخرین بارم بود قول میدم

🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نوش جونت. هفته ای یکبار بخوری ایرادی نداره. من دوهفته یکبار درست میکنم.

باشه عزیز ممنون

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پری جان عزیزم سلام، خانمی برای پهلو ورزش می زاری بی زحمت

https://www.instagram.com/p/B9M7coJhC7A/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
🌸🌸🌸

عزیزم میشه تگ کنی  بامداد خمار روببینه  پستم

سلام  به همگی  وبامدادخمار عزیز

من  هم به  نوبه  خودم  ازت تشکر میکنم  به خاطر  تاپیک  ارزشمند وزیبات  واین همه  کمکی  که به  ماها کردی من شمارو خاموش دنبال  میکنم  برعایت قوانین تاپیکت تونستم به هدفم نزدیک شم تاالان  ۷ کیلو کم  سه تادیگ کم شم به هدف میرسم ممنون  خانم  الهه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
عزیزم میشه تگ کنی  بامداد خمار روببینه  پستم سلام  به همگی  وبامدادخمار عزیز م ...

بله گلم🌸

افربن به تلاشت..

اینم بامداد خمار عزیز☺️

☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@بامدادخمار  

https://www.instagram.com/p/B9M7coJhC7A/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

@azie  

عزیزم اینستا داری این ورزشا عالین 

برای خودت برنامه ریزی کن و هر کدومو سه ست برو هرچند تا ک راحت بودی 

یا اینکه یه چوب گیر بیار بزار روی شونه هات با دست نگهش دار و به سمت پهلوهات برو پایین 

این خیلی روی پهلوها اثر میزاره 

یا میتونی با دمبل این حرکت رو بری 

ورزشات رو هی عوض نکن اگر این ورزشو خواستی انجام بدی برای خودت چالش بزار مثال ۱۵ روزه  و هر ۳  روز تعدادشون رو زیاد کن که اثرشو ببینی 

بعد خوردنش عذاب وجدان گرفتم😕🥴😕🥴 رفتم كلي پياده روي كردم تا بسوزونمش  🤦‍♀️

اشکال نداره نوش جونت..سعی کن سالم خوری هم یاد بگیری درکنار رژیمت

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#   @عروسترکم     سلام عزیز، سحری گرسنم نیود نخوردم سحری،چای ،قند۴۲ ...

قبول باشه عزیزم🙏❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

@مهدیه24  

سلام عزیزم

صبحانه: تخم مرغ آبپز،چای،خرما(۱۰۲)

نهار:سیب(۷۵)

شام:نان سنگک ،خورشت قورمه سبزی،سالاد کاهو،روغن زیتون(۳۳۴)

مولتی ویتامین و ۸ لیوان آب

میان وعده: چای،کشمش)

کالری مجاز:۵۰۰

کالری مصرفی: ۵۲۰ 

ورزش : هنوز انجام ندادم ولی احتمالا کم کم ۱۵ مین هوازی و ۱۵ مین قدرتی 

راستی مهدیه جان من راهنمایی بامداد جون رو برای حلقه زدن خوندم ولی باز نمیتونم ازش استفاده کنم می خواستم بدونم راهکاربهتر نیست چون حلقه سنگینه همش میفته و سخته باهاش کار کردن از اونطرف هم من دوست دارم کا راهاش رو سریعتر یاد بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنی 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام قشنگم  ارهههه❤❤💪💪 @setaesh   گلمممم حلقه..پاشووو💪💪😍😍❤❤

سلام فدات شم  من پریود شدم دو سه روز حلقه نمیزنم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش#  ۱۳ اردیبهشت

@سمیه1396  

صبحانه :  چای+خرما👈 ۳۵

میان وعده : نصف پرتقال+هویج👈 ۳۸

ناهار : گوجه  + خیار+نان 👈۱۶۰

میان وعده : قهوه+شکلات تلخ +گردو+بادام👈۴۷

شام : شیر+ خرما+ساقه طلایی👈۲۲۵

مجاز : ۱۱۰۰

مصرفی : ۵۰۸

ورزش : پیاده روی+دراز و نشست

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸