2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست
عزیزم سه تا اخطار بگیری بعدش خدای نکرده حذف میشی. این اخطار به منزله حذف نیس عزیزم. یه نوع تلنگره ک ...

😍😘😘😘

مرسی عزیزم ببهشید تند حرف زدم  از دیروز صبح درست  نخوابیدم و سرمم درد میکنه بی حوصله ام 

شبا گزارش میزارم ک برنامم مشخص باشه سعی میکنم زود بزارم اما بخاطر پسرم ک نمیزاره گوشی دستم باشه و تا کارای افطار و شام شوهرمو میکنم دیر میشه اگه اشکال ندار اخرشب بزارم یا فردا صبحش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اره نون زیاد بود...هروقت نون خوذم پز باشه میشه این اره فردا رو فستم انشاالله روز قدرتی هم هست  ...

خیلی عالیه ورزشات👏👏👏.

پیاده روی هم تونستی حتما بذار تو برنامت

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍😘😘😘 مرسی عزیزم ببهشید تند حرف زدم  از دیروز صبح درست  نخوابیدم و سرمم درد میکنه بی ح ...

عیبی نداره عزیزم.ایشالا ک بلا ازت دور باشه.

تا اخرشب هر ساعتی بود عیبی نداره بذار و تگم کن.😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خیلی عالیه ورزشات👏👏👏. پیاده روی هم تونستی حتما بذار تو برنامت

راستش رونام سریع اب میشن با پیاده روی....برا همین نمیرم....من شمکمم باید کوچیک‌شه فعلا نمرکزم رو شکممه ببینم‌بعدا چطور میشه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
راستش رونام سریع اب میشن با پیاده روی....برا همین نمیرم....من شمکمم باید کوچیک‌شه فعلا نمرکزم رو شکم ...

پیاده روی رون و با.سن اب میکنه اره.

پس همون چالشای شکم رو برو که زودتر تخت شه ایشالا

عیبی نداره عزیزم.ایشالا ک بلا ازت دور باشه. تا اخرشب هر ساعتی بود عیبی نداره بذار و تگم کن.😊

باشه عزیزم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@مهدیه24

گزارش#

😑😑😑 گند زدم عزیزم

من امروز مایکن رو نصب کردم کارایش رو بلد نبودم

من کالری مجازم 1230 هست

ولی هواسم نبود کالری که مایکن برام در نظر گرفت رو خوردم یعنی 1677

تازه آنقدر زور زدم که همش رو بخورم تا مث دیشب بهم تذکر ندی

سحری قرمه سبزی و نان (448)

افطاری زیتون، خرما، پنیر، نان، چای، هندوانه (410)

میان وعده کلوچه 500)

شام چای سبز، گردو، کشمش (318)

ورزش  50 تا درازنشست، 5 دقیقه طناب 

ببخشید امروز جمعه بود نتونستم ورزش بیشتری کنم 

ویتامین 

آب 6 لیوان🤦‍♀️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش#  

@هستی،بانو  

صبحانه ۱ ک د بربری +۱ ق م ارده شیره

نهار ساندویج چیز برگر کووووچولو 

میانوعده چای بامیه 

شام خوراک جگر

شرمنده کالریاشو تک تک حساب نکردم

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۱۳۵۰

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

واقعا😍مررسی

خوش اومدی.

ب امید مانکن شدن😍.

پروفایل و امضاتم تغییر بده گلم.

اسمتم بهمون بگو.

@مامانجوجوبودم  ‍ ‍ ببخشید سرگروه جون حجامت بودم دیر شد تا گزارش بدم

گزارش#  

سحری=جغور بغور ۵ قاشق+نان سه کف دست(۲۹۹)

افطاری =شیر +خرما دو عدد+شیره دو قاشق (۲۹۶)

شام =آش بلغور( ۴۸۰)

میان وعده =سیب +هندوانه(۲۲۵)

کالری مصرفی (۱۳۰۰)

کالری مجاز (۱۳۳۴)

ورزش=نیم ساعت رقص +یک ساعت پیاده روی

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
گزارش# @sepiiiiiideh   سلام عزیزم من هر روز گزارش دادم سحر: خرما. 2 کف تافتون. یک سوم پ ...

خوبه عزیزم فقط ماکارانی واسه وعده شام سنگینه و زولبیا هم امروز خوردی ی مدت نخور👌👌

گلم کالری ربطی ب ورزش نداره مگه ۲۰۰تا کم کنی جای ورزشو میگیره؟؟

نان و برنجت و سیب زمینی کم که. ورزشت زیاد که. ایشالا این هفته خوشحال اَوی.

نان و سیب زمینی تقریبا مصرف م نبوه ورزش سه روژ همراه مربی کارم کردوه  روژانی دیکه رقص دکم فقط چهار روژه سحر برنج دخوم افطاریش که اشتهام نیه زور سوپ دخوم له حدی سه چوار دانه بامیه م خواردوه بازم بزانم یکشنبه چون دبم 

ممنون بابت راهنماییت خوشکه   

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.