2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام مهربون😊

سحری=کشک بادمجان+نان تافتون دونیم کف دست+زلوبیا ۳۰ گرم=۵۱۴ کالری

ورزش =نیم ساعت حلقه+نیم ساعت شکم +نیم ساعت تمرین با کش ودمبل

ورزش عصر= نیم ساعت حلقه

افطار=کیک خانگی نصف برش متوسط+چای+خرما=۱۳۸ کالری

شام=تخم مرغ اب پز+سیب زمینی ابپز+گوجه خام+خیارشور+نان تافتون دوکف دست=۳۴۴

دوساعت بعد شام حلقه نیم ساعت

کالری مصرفی ۹۹۷

کالری مجاز۱۰۰۰

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
امروز ک فست نیست

گزارش#  

صبحانه نون سنگک یه کفه دست و پنیر نصف قوطی کبریت و یه گردو و یه خرما (200 )

ناهار یه کفگیر برنج و سه قاشق خورشت کرفس و سالاد کاهو یه پیش دستی و زیتون 6عدد(350 )

شام عدسی و سالاد کاهو یه پیش دستی(300 )

میان وعده چای سبز و دارچین ویه خرما دو بار خوردم و یه سیب و یه موز و بادام زمینی (250 )

کالری مجاز 1100

کالری مصرفی 1100

ورزش ها با بچه ها تو حیاط بازی کردم و پیاده روی تند نیم ساعت

آب 9لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من زبونم مو‌دراورد که اینقدر گفتم🙃.... به غیر من خیلی از سرگروه ها و بچه های دیگه هم اطلاع رسانی کر ...

چشوووم😊آخه من تو نی نی سایت خیلی فعال نیستم وفقط میام گزارش میدم و همین

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
سحری خوردی؟؟؟ ورزش انجام دادی،؟

سحری خوردم اما ساعت دو 

ورزشم نه حالم خیلی بده معده درد و حالت تهوع دارم بدنم میلرزه از داخل

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   صبحانه نون سنگک یه کفه دست و پنیر نصف قوطی کبریت و یه گردو و یه خرما (200 ) ناهار ی ...

خیلی عالیه فریباجان.افرین. بخصوص ک امروز فقط یه کف دست نون خوردی. فردا هم فستتو خوب بگیری.ایشالا یکشنبه حسااابی خوشحال میشی😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
📣📣📣📣📣📣 بچه های سبز 💚💚💚💚💚💚 چرا همه سایزاتون را ندادید... با اینکه تو امضام زدم و ...

ای بابا عجب کاریکردم یادآوری کردم 😟😕نمیشه حالا همین جا سایزامو اعلام کنم این ماه😊

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
سحری خوردم اما ساعت دو  ورزشم نه حالم خیلی بده معده درد و حالت تهوع دارم بدنم میلرزه از داخل

دختر نمیتونی روزه نگیر. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
دختر نمیتونی روزه نگیر. 

دیروز خوب بودم سهیلا فقط ضعف داشتم امروز اینجوری شدم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@مامانجوجوبودم  

صبحانه سوسیس تخم مرغ با ۴ کف دست بربری

میان وعده یک لیوان شیر

ناهار و شامو یکی کردم دیر خوردم نصف پیتزا

پیاده روی داشتم

آب ۸ لیوان

کالری مجاز ۱۱۶۰

مصرفی ۱۲۰۰. 

یکم بالازد😔

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
۴ کیلو میخوام کم کنم وزنم ۵۸ وزن هدفم ۵۴

سلام

امشب احتمالا یه نفر را حذف کنم.اگه  امشب هم گزارش نداد، حذفش میکنم و شما را به جاشون عضو‌ میکنم..

بعدش شما را صبح تک میکنم و براتون توضیح میدم که چکار کنید.. اگه تا تا فردا شب هم جواب منو‌ندید، شما حذف میشید و جایگزین..چون تعداد درخواست ها بالا و ظرفیت کم..🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@عروسترکم  

گزارش# گلم من شاید تا 17 ام نتونم گزارش بدم چون نت ندارم 17 ام نت میگیرم

واسه وزن کشی حتما میام

منو حذف نکنید خواهشا

صبحانه 3 تا نون تست با پنیر و نسکافه

میان وعده کیوی خیار هندوانه 

ناهار  عدسی 

شام آش رشته

میوه و پاپ کورن

کالری مجاز

1960

مصرفی 1700

ورزش رقص

پر میکنم با میوه

😉عاشق افکار آدم ها باش نه ظاهرشون
دیروز خوب بودم سهیلا فقط ضعف داشتم امروز اینجوری شدم 

بدنت ضعیف شده عزیزم

یه کم بیشتر به تغذیه ات برس قرار نیست خودمونو بکشیم که😊 البته شعارما خانوماست بکش و خوشگلم کن💇

تو مرحله دوم اجازه پلو به من بدی که اصلا یه انرژی میگیری که نگو😉😉😉😂😂

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
جز گروه سبز میشی. اگه سمیه جان جا داشته باشه عضو میشی. @سمیه1396   عشقم جا داری؟

گلم بهش پیام دادم.. احتمالا امشب یکی حذف بشه،، جایگزینش میکنم😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸