2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

روزم باطل شدبچه ها 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخاستم ورزش کنم پریود شدم بچه ها دیگه نباید ورزش کنم ؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
گلم شما رو نگفتم گفتم بعضیاتون❤❤ شماروهم تگ کردم ک ببینید گزارش اجباریه 

عه،فکر کردم‌ گزارش منو یادت رفته منظورت ب هممون بوده، منو عفو بفرمائید🤗

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام عزیزم اشکالی نداره...فقط تو ی روز ک پلو خوردی ماکارانی نخور اینطوری کربوهیدراتت خیلی میزنه بالا ...

سلام‌زیبا جونی، چطوری عزیزم ،بهتری

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام عزیزم..خوبه گزارشت.نوش جونت❤ من خیلی سخت گیر نیستم ک چه ساعتی باشه ولی حداقل تا آخر شب گزارشو ...

وای مرسی ممنون

من حتما تا 12 شب گزارش میدم

اخر شبا خیلیییی بهتره

😉عاشق افکار آدم ها باش نه ظاهرشون
سلام عزیز دلم🥰🥰🥰ببخشید فداتشم..هم‌نت نداشتم هم‌مهمون داشتم هم اینکه این گودزیلای داره ماشینش چر ...

عزیزم اشکال نداره😍تازه باهات اشنا شدم ولی بس ک مهربونی دلم برات تنگ شد

خدا نگهش داره واست😘

😉عاشق افکار آدم ها باش نه ظاهرشون

@مامانجوجوبودم

@نیلوفر000000

گزارش#

کالری مجهز 1368

کالری مصرفی 1239

صبحانه:2 کف دست نون بربری+2 ق غ شله زرد+ 1 ق غ حلوا ارده+ 1 لیوان چای(282.5 کالری) 

میان وعده کل روز:1.5 پرتقال+ 2خرما+5گوجه سبزز+7گرم شکلات تلخ(275 کالری) 

ناهار: 13 ق کلم پلو+ 6 ق غ ماست 7 درصد چربی (576 کالری) 

شام: سالاد یونانی (106 کالری) 

آب 5 لیوان

ورزش: 5 دقیقه رقص+ 30 طناب+30پروانه+20 دراز نشست+ 5 دقیقه حرکات ران+ چالش شکم

اگه تگ شدنم سخته آیدیمو عوض کنم آره؟

نمیشه عوض کرد عزیزم😥

خودش به مرور درست میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@مامانجوجوبودم  

سلام عزیزم ببخشید من پریود شدم ورزش اشکالی نداره؟؟

ورزشامم حلقس با این اپلیکیشن ها

@مامانجوجوبودم     سلام عزیزم ببخشید من پریود شدم ورزش اشکالی نداره؟؟ ورزشامم حلقس با ا ...

عزیزم بستگی به قددت بندی خودت داره

من از روز اول پریودیم ورزش کردم تا اخرش

الانم تو روزه گی ورزشمو دادم روزی ۱ ساعت یا یه کم بیشتر

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
عزیزم اگه امکان داره شب گزارش بدم چون خونه مامانم دعوتم نمیدونم قراره افطار چی باشه

اشکال نداره عزیزم. التماس دعا. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@مامانجوجوبودم     سلام عزیزم ببخشید من پریود شدم ورزش اشکالی نداره؟؟ ورزشامم حلقس با ا ...

عزیزم توی پریودی ورزش هیچ مشکلی نداره.

ولی اگه اذیت میشی یکی دو روز اول رو ورزش نکن. یا سبک انجام بده. مث پیاده روی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..