2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست
عزیزم ورزش قدرتی نداشتی هوازیتم خیلی کمه ۱۰ دیقه پیاده روی حساب نمیاد اگه یکم سالم خوری کنی خوبه ❤هر ...

آره ، عاشق سسم 

و ماکارونی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

@عروسترکم‍ ‍ 

#گزارش‍ 

ص.نان سنگگ+کره و عسل ۱۸۴

ن.نان سنگگ+سینه مرغ۱۶۱

م.و.کمپوت سیب+بامیه۱۷۱

ش.پلو+کباب تابه ای۵۴۵

یه ربع رقص و حرکات شکم

کالری.۱۰۶۲

کالری مجاز۱۶۰۰

@عروسترکم‍ 

@عروسترکم‍ 

وزن اولیه ۹۰وزن هدف۶۰.امافعلابرای وزن۷۰میجنگم.الهی به امیدتوبرای شروع نباید عالی باشی، اما برای عالی بودن باید شروع کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نگین جان، قربونت عزیزم @donyay_kochak ‍ گزارش#   (رژیم شیردهی: وزن ۷۰ کیلو) کا ...

ممنون عزیز دلم خوب بود فقط ۳ روزه پشت هم داری برنج میخوری ۳ بار در هفته مجازی یکم محدودش کن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

انگیزشی#  

مگه ماا چییی ازش کم داریم😤پس پاشو دست به کارشو... کار  نشد نداره💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون الهه جون ،حرفات خیلی ارومم میکنه‌،

❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@جوجو1400  

@زهرا14  

@gayran  

@raha_roham94  

@zahra1376  

بچه ها گزارش اجباریه ها گزارش ندادین خوشملا 😀

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@جوجو1400     @زهرا14     @gayran     @raha_roham94   & ...

@امیروفا  

@امیروفا    

@tulo  

الهه جان ژله کالریش کمه من فقط بااب درست میکنم؟  شام مشکلی نیست ساعت 11خورده بشه دیر نیست؟

عزیزم ۱۰۰ گرمش ۶۰ کالری داره 

نه اشکال نداره تو ماه رمضان 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گزارشتو جوری بفرست ک بدونم چی خوردی عزیزم

عزیزم بالاگزارش فرستادم.اماتگ نمیشه

وزن اولیه ۹۰وزن هدف۶۰.امافعلابرای وزن۷۰میجنگم.الهی به امیدتوبرای شروع نباید عالی باشی، اما برای عالی بودن باید شروع کنی.
عزیزم ۱۰۰ گرمش ۶۰ کالری داره  نه اشکال نداره تو ماه رمضان

الهه جون من ۱۳ تا زیر گروه دارم 

@nazijun گفتن نمیتونن تو رمضون هم رژیم باشن هم روزه بگیرن فعلا انصرافن

سلام عزیز دلم خوبی  گروه آبی کی  منو عضو میکنه    

سلام گلم @kiarash_mami  زیبا جون تو لیستش جا داره شما تو گروه زیبا هستید🌺

@sepiiiiiideh     سلام سپیده جون خوبی؟گل پسرت خوبه؟عزیزم بامیه خوردم امروز بامیه نباید ب ...

سلام مریم جون ممنون عزیزم خداروشکر نخوری ک بهتره ولی کم در حد مجاز بخور امروز خوردی دیگه تا ی مدت نخور

عزیزم من ۹ نفر ولی یکی از بچه هام ۳ باره گزارش ندادن احتمالا حذف بشه😞❤

خب همون نه نفر رو حساب کن ینفرم بهار جون که الان عضو شد میشه ده نفر دونفر دیگه عضو کن دیگه عضو نکن 🌺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز