2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس دیگه عضو نگیر تو ینفرم قاچاقی سوار کردیا 😆

الهه از شادلین خبر نداری ؟؟؟

نمیدونم چرا یهووو رفت😩😩😩😩 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

سلام سپيده جون گزارش امروز من

صبحانه ١/٥ كف دست نان سنگك و پنير و گردو و چاي شيرين

ميان وعده صبح نصف موز و پرتقال

ناهار ران مرغ و دو كف دست نان سنگك و ٥ قاشق ماست و سالاد شيرازي با روغن زيتون

ميان وعده عصر چاي و خرما و سيب و پرتقال

شام تخم مرغ ابپز و يك كف دست نان سنگك و گوجه فرنگي

اخر شب شير و خرما

كالري مصرفي ١٦٠٠

كالري مجاز ١٦٦٠

عزيزم من دوروز تردميل رفتم ولي زانو درد گرفتم

امروز ديگه ورزش نكردم از فردا اگر زانوم بهتر بود ميرم

@sepiiiiiideh  

اب هم ٦ تا ليوان خوردم 

😂😂😂😂😂😂

فَک نیس که اسب بخاره😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش_سرگروه#   صبحانه👈🏻نان چاودار ۲۰گرم+۱ق ارده شیره+۱ق خامه عسلی+1لیوان شیر نسکافه😋😋 م ...

جوووووون عالیییههه عشقم من از فردا گزارش میدم😎😎

از سرگروه بنفش ب سرگروه زرد 

سرگروه زرد ب گوشم😂😂😂😂

اره😉😉😉😉😉کالری شونو چن گرم اضافه حساب کردم حلال باشه

😂😂😂😂 

پس دیگه عضو نگیر تو ینفرم قاچاقی سوار کردیا 😆

خخخخ احتمالا فردا ۲ نفر حذفی داشته باشم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیزم  صبحونه دو عدد تخم مرغ ابپز و شیر قهوه (۱۸۰) ناهار شیر و دو عدد خرما(146) شام سین ...

خیلی عالیه بهار جان.👌👌👌

فقط کالریتو حتما پر کن

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@جوجو1400     @زهرا14     @gayran     @raha_roham94   & ...

اجباری شد 😐😮 گزارش#  

@donyay_kochak  

سلام.سحری:نصف لیوان سبزی خوردن یگ ملاقه قورمه سبزی.یک عددکوکو نان۲کف دست ۳۸۰ کالری افطار:۲عددخرما ۲ عدد بامیه۲۰۷کالری میانوعده چای ۳عدد قند۲۱کالری

شام..الویه۷قاشق ۴ کف دست نان 🤦‍♀۴۵۶کالری 

ورزش نداشتم متاسفانه.من فکنم ماه رمضونو گزارش ندم سنگین ترم 😮😑

خدایا شکرت

اجباری شد 😐😮 گزارش#   @donyay_kochak     سلام.سحری:نصف لیوان سبزی خوردن یگ مل ...

خخخخ بد نبود یه گزارش معمولی بود ورزش چند روزه نداریا 🥴

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪