2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836449 بازدید | 290067 پست
@donyay_kochak       واقعا کربو ۴۰ گرم مجازه ؟در تمام روز؟  و اینکه بستگ ...

منظورم کل کربو نیس مقدار مجاز نون لواش در روز ۴۰ گرمه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
منظورم کل کربو نیس مقدار مجاز نون لواش در روز ۴۰ گرمه 

اها ، کل کربو رو نمیدونید؟

نمیدونم چقدر باید کربو استفاده کنم ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اها ، کل کربو رو نمیدونید؟ نمیدونم چقدر باید کربو استفاده کنم ؟

کربو شماری نمیکنیم عزیزم در حد متعادل بخور 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیزم چه گزارش توپی ایول👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻♥️ بسی خوشمان امد😃 همه اش عالییی بود افرین بهتتتت👏 ...

ممنون عزیزم لطف داری 🥰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
من از شنبه رژیم شوک گرفتم که از شنبه بعد به امید خدا باشما پیش برم.. شنبه و سه شنبه و امروز فست بودم ...

رژیم شوک چیه

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚

سلام عزیزم 

ببخش اگه زیاد خوب نیست 

@مهدیه24      

گزارش#  

سحری : 1عدد خرما + 2عدد تخم مرغ آپز +2ک نان سنگک + 1ق غ کره(400) 

افطاری :2لیوان چای+4عدد خرما+ نان سنگک 2ک+ هندوانه 50 گرم+ 20 گرم پنیر(265)

میان وعده: کلوچه 2عدد+چای(402)

مولتی‌ویتامین ب کمپلکس زینک (قرص تیروئید و قند) 

آب 8 لیوان

کالری مصرفی: (1068)

کالری مجاز (1230)

*ورزش: 50تا دراز نشست + 7 دقیقه 40 ثانیه بپر بپر + 2/60 کیلومتر پیاده روی یا (30650 قدم) 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش# سحری:یک لیوان شیر کم چرب+۲ عدد خرما ۱۵۳ کالری

افطار:یک لیوان چای+۴ عدد خرما+دو قاچ هندوانه+یک و نیم قوطی کبریت پنیر+۴ کف دست نان سنگک ۶۳۰ کالری

م.و:یک عدد موز+یک عدد سیب ۲۰۸ کالری

۸ لیوان آب

ورزش:۲۰ مین حلقه+۵۰ دراز نشست دیوار

@kiarash_mami  

سلام عزیزم طبق امضای الهه جزو نارنجی هستم و زیر گروه هستی بانو و مامان جوجو هنوز الهه چیزی نگفته م ...

اها

سرگروه ها اگه جا داشته باشن، عضو میکنند. از سرگروه ها سوال کن

🌸🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو  

گزارش#  

ناشتا آبلیمو و دارچین 

ص:نان ۲۶ گرم و پنیر و گردو و رطب و کره عسل و شکلات تلخ ۲۷۹ کالری

ناهار:سالاد فصل و سس ماست و ماکارانی و دوغ ۳۷۹ کالری 

م و:سیب و پرتقال و گوجه سبز و پسته و بادام زمینی و رطب ۵۳۷ کالری

شام:فیله مرغ گریل شده و سبزیجات ۵۳۷ کالری 

ورزش : چهل دقیقه حلقه,چالش کل بدن 

مجاز ۱۵۶۰ مصرفی ۱۵۳۴

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.