2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826879 بازدید | 290067 پست

@عروسترکم  

سلام عزیزم ببخش من دیروزگزارش ندادم اینجا بارون ورعدوبرق شدیده نتمون قطع بود امروزم خیلی ضعیف وقطع ووصل میشه ظهراومدم بگم بازقطع شد  گلم هستما بهم اخطارندی...اگه امشب خوب بود میگمم

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

قوانین_رژیم#  

سلام خانما نماز روزهاتون قبول درگاه الهی 🥰

خانما یه خواهش ازتون داشتم ، لطفا گزارشاتون رو از ساعت ۹ شب تا ۱۱ شب بدین بهم قبل از این میدین من خودم تو روز جواب بچه ها رو میدم یا چت میکنم بین اعلانات شلوغم گم و گور میشه نمیبینم اما اگه از ۹ تا ۱۱ بدین همگی همش پشت هم میفته و من میتونم ببینم و دیگه هیچ سو تفاهمی پیش نمیاد ....!

بچه ها راستی یه چیزی ماه رمضون واقعا سخته مصرف کربو کنترل شه من هر جور حساب کردم اگه برای سحر کمترین مقدار ( ۴ کف نان لواش ) ۴۰ گرم خورده شه افطارم بلاخره گرسنه هستیم نمیشه نون نخورد ۴۰ گرمم مصرف افطار باشه میشه ۸۰ گرم در صورتی که روز معمولی فقط ۴۰ گرم مجازه ،مشکلی نداره این مقدار برای ماه رمضان ❤

اما اگه افطار آش و سوپ میخورین بهتره که نون مصرف نشه💙

یه مطلب دیگه گزارشاتون رو که میخوندم بیشتریاتون سحرا ماکارانی میخورین 🤨 تا خود افطارم (زبونم لال) رو به موتین 

بچه ها ماکارانی زود هضم میشه و مدت زیادی تو معده نمیمونه که احساس سیری کنید و اینکه مقدار کمش کالری بالا داره لطفا تو وعده سحری ماکارانی نخورین به خاطر خودتون میگم ❤ دوستتون دارم 

@سحررخانومی  

@جوجو1400  

@تپلو92  

@gayran  

@barankhanomi  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوانین_رژیم#   سلام خانما نماز روزهاتون قبول درگاه الهی 🥰 خانما یه خواهش ازتون داشتم ، لطفا ...

@beauty_queen  

@امیروفا  

@tulo  

@nazijun  

@zahra1376  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
پس بزن تو مانكن كلوچه كاكائويي بزن  اگه نداشت ساده بزن

چشم ممنون

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش# روزانه سحری اشکنه +چای افطار کتلت +نان سنگک +چای +خرما ۱۰۸۰ کالری مصرفی مجاز ۱۱۰۰ کالری

سرگروهت تگ کن ببینه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
قوانین_رژیم#   سلام خانما نماز روزهاتون قبول درگاه الهی 🥰 خانما یه خواهش ازتون داشتم ، لطفا ...

@کابوووس  

@زهرا14  

@raha_roham94  

@viddaaa  

روزه بودم  خب همسرم امروز خرید میخواستم افطار بخورم ولی چون کالریش رو پیدا نکردم نخوردم یکم ...

بخور کالریشم بزن کلوچه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم اسم اپmy model هست ولی مثل اینکه برای اندروید نمیشه دان کرد اگه ios داری نصب کن و بعد فیل تر ش ...

مرسی عزیزممم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
🤰🤷‍♀️

سلاااام عزیزم

صبحانه یه لیوان شیر قهوه

ناهار دو تا تخم مرغ نیمرو کردم با روغن کم خالی خوردم

میان وعده توپک خرمایی 4 تا 2 تا ساقه

شام یه تیکه سینه مرغ و هویج پخته

یه چالش شکم هم رفتم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

گزارش#      @sepiiiiiideh  

سحری :لواش+خامه+شیره انگور+ قیصی چای وقند+بامیه۱دونه+کاهو+خیار+خرما۶۵۶
افطار:چای+ بامیه۸۳ وخرما+سوپ+۷کته+خورشت+سالاد با سس۴۷۳
م و:نصف موز+توت فرنگی چای وقند۷۶
آب:هرچقدبتونم میخورم
ورزش:دراز نشست+قدرتی.پیاده روی هم تونسم میرم اصلا نمیتونم زیاد ورزش کنم توماه رمضون ابم نمیتونم بخورم
مجاز۱۷۰۰.  مصرفی:۱۲۹۱پرمیکنم

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

سلام عشقم😘😘در مورد ورزش دیشب رفتم خونه مامانم دسته جمعی ورزش کردیم اینقدر خوش گذشت و خندیدیم😂😂😂

مامانم همشو اشتبا میرفت😂😂😂

سحری: شامی+۲۰گرم لواش+سبزی خوردن+ماست=۵۰۰ کالری

افطار: ۳خرما +۸قاشق حلیم=۴۲۰کالری

شام: ۱ لیوان شیر=۱۲۵کالری

مانوعده ها: سیب+پرتقال+آب هویج=۱۶۰کالری

کالری مجاز: ۱۲۲۲

کالری دریافتی: ۱۲۰۳

آب ۷لیوان

ورزش، پیاده روی، دراز نشست، شنا دیوار، اسکوات، پروانه

به حکمتش دل بسپار 🌿
@کابوووس     @زهرا14     @raha_roham94     @viddaaa   & ...

سلام عزیزم خوبی ؟ نگین جان شرمندم بابت گزارش ندادن دیروز و امروز...من دوروزه درگیر ی ماجراییم ک کمتر میرسم گوشی دست بگیرم.ولی خیالت راحت رژیم سرجاشه..ورزشم همینطور..فردام نمیرسم گزارش بدم .ازشنبه همه چیز ب حالت قبل برمیگرده ایشالا❤❤

بازم ازت معذرت میخوام حذفم نکنیناااا☹😘

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪