2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
خوب روزه بودم و فست

داخل امضای استاتر برو‌توضیح داده علت کم نشدن وزن را

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه عزیزم عالیه بخور چون تخم شربتی برای روزه هم عالیه

سلام گلم.

جزو کدوم گروه رفتی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه تو که توی قلبم هنوز عشقم هستی😍❤️ معلومه فیلم پلیسی کم میبینی هااا😜 مهره سوخته یعنی شناختنت ...

😂😂😂😂😂.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
امروز چه بارونی میاد عجیب سرد بود رفتیم سر خاک وحشتناک سوز میومد😕

مگه آرامستان ها باز شدن 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
 سلام گلم. جزو کدوم گروه رفتی؟؟

سلام عزیزم طبق امضای الهه جزو نارنجی هستم و زیر گروه هستی بانو و مامان جوجو

هنوز الهه چیزی نگفته

من فعلا میام و گزارش میدم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
نه گلم ، شبای دیگه را هم مث همیشه بده ، خیلی هم عالییه

چشم عزیز دلمم😍🤗

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش_سرگروه#  

صبحانه👈🏻نان چاودار ۲۰گرم+۱ق ارده شیره+۱ق خامه عسلی+1لیوان شیر نسکافه😋😋

میان وعده👈🏻نصف لیوان اب سیب😍🤩

ناهار👈🏻۵ق ماکارونی با سویا+کاهو😇😇

میان وعده👈🏻بیسکویت باشهد توت(بدون شکر)۱۰گرم+۱فنجون شیر نسکافه+۱سیب+۱گردو😛

شام👈🏻تخم مرغ ابپز+گوجه+خیارشور😶

جمع کل ۱۱۰۰😁

ورزش👈🏻نیم ساعت پیاده روی ترکیبی🧍‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️

۱۵مین حلقه💪

۶۰حرکت پا وپهلو +۶۰درازنشست+۶۰ شنا روی زمین💪

چالش ران🦵🦶

پوستی👈🏻روغن نارگیل برای پوستم 🙎‍♀️+مولتی ویتامین✅

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جونم چطوری

#ازسرگروه.زرد‍  به  سرگروه_بنفش#    😄

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
واي من چقدر از پريود شدنم بدم مياد😭😭😂😂😂

منم 

مخصوصا ماه رمضون😩

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
خانومهای کدبانو به نظرتون برای مسمومیت و گلاب به روتون بیرون وری شدید چی خوبه حال شوهرم خوب نیست کته ...

پوست انار بجوشون بده بخورن .اسهالو خوب میکنه.

سیب سبز با پوست 

من كلا در حال شنگيدنم👅

😂 😂 😂 😂 😂 

شنگول کی بودی تووووو🤣

منگول و حبه انگورتون کجا هستن چند وقته نیستن😆😆

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
مگه آرامستان ها باز شدن 

بله دو هفته ست شهر ما باز شده

البته کرونایی هارو جدا از این قسمت خاک میکنن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بله دو هفته ست شهر ما باز شده البته کرونایی هارو جدا از این قسمت خاک میکنن

عزیزم کدوم شهری؟؟ من از یه ماه قبل عید نرفتم دیدن مادرم دلم داره میترکه ا  تنهایی و غم بی مادری ....

خانومهای کدبانو به نظرتون برای مسمومیت و گلاب به روتون بیرون وری شدید چی خوبه حال شوهرم خوب نیست کته ...

موز نون خشکه 

کشک خشک 

دوغ نسبتا شور