2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835111 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@عروسترکم  

خگخ#  

مينا جونم سلام عزيزم امروز والا روز خام گياهخواري منه 

راستش كلا از صبح دارم ميوه و مغز و خرما ميخورم يا ميوه هامو با اب ميكس ميكنم ك به ١٦٦٨ كالريم برسه 

برا همين برنامه امروز من كلا 

ميوه جات +مغز+خرما در خد ٤ عدد هست ك تا شب به ١٦٦٨ ميرسونمش♥️♥️♥️♥️♥️♥️

مورخ ١١ارديبهشت

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبول حق گل نازم❤❤🤗 طاعات شما هم قبوول❤❤ الهیییییی بگرررردمممم سردردت از کم آبی بدنه  منم سر ...

فدات شم ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خدا روشکراذیت نمیشم دیگه گفتم بگیرم پریودم نمیشم دیگه بعدش هیچ قضایی ندارم  سحری خوب خودموس ...

ارررهههه خیلی بیشترش ماله همینه

پری بشی زود جمع میشه

اشکال نداره حالا که دست خودت نیس ولی نگران نباش تو با ورزش کوچیکش کن👏🏻

عزیزم قبول باشه حالا که تواناییشو داری اشکال نداره برای منم دعا کن

منم ۱دونه گرفتم وپری شدم😕

اینقدر ناراحتم حس بدی دارم فکر میکنم دارم عمدی چیزی‌میخورم😶

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
فيلتر شكن نداري؟؟؟ 

نه ندارم

ولی چیزه تو سایتش رفتم زدم در حال لود بود ونشدم اخرش

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
62وزن فعلی57هدف

امضای استاتر ، توصیح رژیم و ورزش  را کامل بخونید..

امضای من را هم بخونید.. 

پروفایل و امضات را طبق راهنمایی استاتر همین امروز درست کن..

موفق باشی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه ندارم ولی چیزه تو سایتش رفتم زدم در حال لود بود ونشدم اخرش

از الهه بپرس چه جوری دانلودش کرده...🌸

شاید بهتر راهنماییت کنه گلم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به به خانمای خوشتیپ😍

سلام گلم🌸🌸🌸خوب بیدی؟

خوبی سمیه جان😍

دل به دل راه داره

همزمان همدیگروو ریپ کردیم😅😍😍😍

@بامدادخمار  

الهه جان یک موضوعی پیش آومده میخواستم نظرتو بپرسم امکان تایید درخواست منو داری که خصوصی برات بفرستم ؟

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️