2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست
 @عروسترکم    مینا جون یه سوال من سحرسینه مرغ تفت دادم زدم لای برنج الان کالریشو چ ...

سینه مرغ سوخاری+پلو

جدا جدا بزن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     عزیزم قرار بود بامداد بهت بگه که جای خالی تو گروهت داری . نمیدونم گفته یا ...

باشه عزیزم فعلن ک بهم چیزی نگفته

اتفاقا دونفر از گروه حذف شدن..اگه الهه جون بگن اسمتو وارد میکنم

قوانین تاپیک  ک همشون تو توضیحات  صفحه اول و امضای الهه جون هست حتما بخون

باز سوالی داشتی بپرس

مطالب.مهم.گروه.قرمز# ..اینو هم حتما بخون واسه ورزش و هر مطلبی باشه تو اون میذارم

@بامدادخمار  

مهسا هم ک قبلن تو گروهمون بود الان میخواد باز بیاد..اجازه هست؟

دونفر حذف شدن از گروهم 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

س:پنیر یک سهم. نان لواش نصف عدد. همراه خیار گوجه. دولی آن چای 3 عدد قند 385 افطار :یک لیوان شیر دو ...

عزیزم جای سحر و افطارت باید عوض میشد. افطاری میخوره ب شام دیگه.سعی کن شبا پلو نخوری.

برنجهاتو بدار سحری و نهار بخور.که بعدطهرش بتونی ورزش کنی و آبش کنی ان شاالله.

بقیش خوبه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@kiarash_mami  

گزارش# امروز

سحری :خورشت کدو _خیار _گوجه (۱۷۳)

م.و:شیر _بامیه_پرتقال_بادام درختی (۴۴۸)

افطار:نان لواش_سبزی_پنیر_گردو_شیر

شام:چلو گوشت _برنج

کالری دریافتی رو میشه اخر شب بگم؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@سمیه1396 سلام عزیزم من امروزمهمون دارم ببخشیددیرشد.

گزارش# ناشتاخاکشیرعسل۲۱کالری

سحری:برنج۱۰۰گ.فسنجان۳۰گ.سالاد۶گ سس فرانسه.چای ۱۰گ خرما۳۲۲

افطار.۳۰گ نان جو.پنیر۸گ.۳گ گرد‌و.شیردارچین خرما۳۰۲

میانوعده.کیوی.سیب۱۰۳

شام:خوراک لوبیاسبزبدون نان۱۲۰

میانوعده.فندق.عسل تخم شربتی.پرتقال۱۴۰

کالری مجاز۱۰۲۰.مصرفی ۱۰۱۲.۸لیوان آب.ورزشم بتونم انجام میدم😘😘

من نگفتم تو تاپیک نمیام حالا خوبه ازت پرسیدم تاپیک نداریم دیگه؟ تو گفتی اراده نداشتی گفتم چه اراده ...

سلام تارا جوووون🥰🥰🥰🥰🥰🥰خوبی عزیزمممممم❤❤❤❤❤دلم واست تنگ شده بود چه خبر..کجا بودی بابا

نگرانت شدیم ب خدا

تو تاپیک‌پیش میاد این حرفا ناراحت نشو❤🙏

زیاد ک نکردی؟

مممممممممماچ😘😘😘😘😘😘اینم از طرف من

هشتگم با دقت خوندم . توضیحاتم خودندم . 

رژیمی که میگرفتم خیلی شبیع به رژیم اینجاست . بازم توی گزارش میدم و خطا داشتم راهنمایی کن . 

البته اگه بامداد اجازه بده

مینا ببین چطوره؟    بخدا دیروز وقت نکردم برا گزارش عفو کن ببین چطوره😃 تمام سرم زخم شده🤕 ...

خیلی قشنگ شده رنگش.. خاصهه

فقط همیشه یه ارایش ملایم داشته باش😉

ابروهاتم روشن کردی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش_سرگروه#  

صبحانه=تخم مرغ آبپز+گوجه+نان لواش+چای دارچینی

میان وعده=کیوی+موز+شیر

ناهار=خورشت کرفس+سالاد شیرلزی(بدون پلو)

میان وعده=گوجه سبز+توت فرنگی+بادوم+پسته

شام=خورشت کرفس+پیاز+کاهو(بدون پلو)

جمع کالری=۱۰۸۰☺️☺️

ورزش💪💪💪💪💪💪

یک ساعت فیتنس

۷۰ تاشنا رودیوار

۷ لیوان آب

سلاام وای الان اینو خوندم یاد خودم افتادم..دقیقا من الان ۲۵کیلو کم کردم بعد صورتم همش ی کوچولو تغییر ...

☹️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
هشتگم با دقت خوندم . توضیحاتم خودندم .  رژیمی که میگرفتم خیلی شبیع به رژیم اینجاست . بازم توی ...

تگش  کردم بیاد جواب میده عزیزم

@سمیه1396   سلام عزیزم من امروزمهمون دارم ببخشیددیرشد. گزارش# ناشتاخاکشیرعسل۲۱کالری سحری ...

سلام گلم

عالیههه👌👌👌👌