2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
من دیشب درگیر درست کردن اینا بودم واقعا سرویس شدم ولییییییی نتیجه اش خوب شد

😯 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
شوهر من اصلا چاق دوست نداره خیلی لاغرم دوست نداره میگه شکمت تخت باشه، رون پاهاتم کوچیک تر ولی سین ...

همون دیگه.. اونجا باید تو دست بیاد😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@عروسترکم  

سحری 6 کف دست لواش با 2 تکه کوکوی مرغ

افطار یه قوطی کبریت پنیر با  دو کف دست سنگک

شام یه بشقاب آش شله قلمکار

میان وعده یدونه کیک یزدی

خیار

کیوی

چای

کالری مجاز 1960

کالری کل 1700

باقیشم میوه میخورم

ورزشم چالش 30 روزه میرم

😉عاشق افکار آدم ها باش نه ظاهرشون
شوهر من فقط باشکم مشکل داره😒😒😒 خودمم متنفرم از شکم ولی لامصب اصلا تو نمیره😥😥

شکم باید تخت باشه و کمر باریک

با سن و سینه هم بزنه بیرون 😂😂😂

@مامانجوجوبودم  

سلام عزیزم من امروز اصلا حالم خوب نیست سردرد دارم و تهوع نمیدونم تا بعداز ظهر حالم چه جوری میشه روزه هم هستم افتادم روی تخت .اگه موردی نداره من امروز گزارش ندم.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
چی شد؟ 🤣🤣🤣🤣

لا احساس.. لا ادراک😒

اخه این موقع روز.. اوج گشنگییی،، این چیزای خوشمزه 🤤

مال من اخرای رژیم دوره ی  قبلیم ۴۹ شده بودش🤣🤣🤣

عزیزم چیکا کردین روناتون آب شد ؟؟من همه اضافه وزنم تو رون و باسنمه چ ورزشی بیشتر تاثیر داره؟؟

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤