2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلااممم ب سرگروه عزیززززز 💙💙

سحری:۵قاشق برنج کته کم چرب+۲قاشق خورشت هویج+۱قاچ هندونه+۳خرما(۳۴۳)🦋دوقاشق سرکه سیب در نصف فنجان اب ولرم 🦋

افطار:۲خرما+۲لیوان چای دارچین+۱سیب قرمز(۱۳۹)

شام:۱ملاقه آش رشته(۲۷۷)🦋۲قاشق سرکه سیب در نصف فنجان اب ولرم🦋

میان وعده:نصف موز+۵مغز پسته+۵بادام درختی(۱۲۰)

کالری مصرف شده:۸۸۱

۸لیوان اب+۶لیوان چای سبز

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تارا جون زیبا راست میگه او تاریخ ک الان من دیدم فقط گروه دوستانه بود و هر کدوم خودمون رژیم داشتیم ال ...

من ناراحت نیستم فقط میگم من نگفتم خودم تنهایی لاغر کردم حتی عکسم فرستادم زیبا تحقیرم کرد گفت تو اراده نداشتی گفتم چه داشتم چ نداشتم تونستم کم کم 10کیلو کردم الانم ک تاپیک نیست ادامه میدم.

ولی انتظار داشتم وقتی تاپیک زده شد حداقل تگ بشم.بیخیال 

ایشالله به وزن ایده آلتون برسید

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
سلام خانما من تو تثبيت هستم ولي توي ماه رمضون ميترسم چاق شم شماها چي ميخوريد كه چاق نشيد اخه من سحر ...

مگه فقط برنج هست.

آش بخورین خب. همش برنج بخوری چاخ میشی بدتر

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
زن شیرینه فروشه؟؟؟😁

نه اون يكي 

من كلا با خانواده شوهرمو جاريام خوبيم باهم 

اينا بالا مادر شوهرم ايناس خونشون

مادر شوهرم حالش بد بود شوهرم رفت ببره دكتر دوتا جاريامو برادر شوهرمم رفتن باهاشون

برگشتني شوهرم پياده ميشه دارو هارو بخره گوشيش ميمونه تن ماشين

من زنگ زدم ببينم كجاست چيشد جواب دادن بعد دوتا جاري شروع كردن به بگو بخند 

واي من ديوونه نشدم شوهرم اومد خونه كشتمش انقدر غر زدم گفتم بردي بگردونيشون از خنده هاشون حال مادرت مشخص بود كه بد نيست

بعده كلي دعوا تازه به من ميگه فهميدم تو زنگ زدي جواب دادن هرچي از دهنم در اومد بهشون گفتم با اونام دعوام شد از توام حرف شنيدم😅😅

اخه منو جاريام كلا باهم رابطمون مثل خواهره خوبيم نميدونم چرا عقده اي بازي در اوردن ميدونن من رو اين چيزا حساسم زود شك ميكنم 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من دارم کالری شماری میکنم میشه چیزایی که گفتم و برام حساب کنی ببینی چند کالری مصرف کردم؟ اخه حودم گی ...

بگو عزیزم.

توی کالری شمارت مگه وارد نکردی؟خودش کالریشو میده خب. مشکل کجاس

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@donyay_kochak     گزارش#   سلااممم ب سرگروه عزیززززز 💙💙 سحری:۵قاشق برنج کته ...

عزیزم چرا گالریتو پر نکردی ۱۲۲۰ تا باید بخوری فقط ۸۰۰ تا ؟؟؟ افطارت خیلی کمه باقی کالریتو بزار رو افطار نکنه شام و افطار رو یکی میکنی ؟؟؟؟ باید پنج وعده بخوری سحر افطار شام و دوتا میان وعده یکی بعد شام یکی بین افطار و شام 🌺

گزارش ورزشیت عزیز دلم ؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بگو عزیزم. توی کالری شمارت مگه وارد نکردی؟خودش کالریشو میده خب. مشکل کجاس

اره وارد کردم برای ابگوشت گیح شدم نمیدونم کدوم و بزنم من زدم اب گوشت حالا میگم شما بی زحمت حساب کن ...ی موز ..ی سیب ..۷ قاشق برنج پلویی چرب .ی عدد خرما..ی لیوان ابگوشت ..ی کف دست نون بربری

@donyay_kochak  

ورزش

تا الان یک ساعت پیاده روی تند و قدرتی پا کردم بعد افطار هم نیم ساعت رقص سریع و۵۰دراز نشست

*سوال : در کالری شماری وقتی میگم دوقاشق خورشت..یعنی گوشت داخل خورشت هم حساب شده یا منظور  خود خورشت بدون گوشت هست؟؟

*سوال:برای خوش فرم کردن سینه چه ورزشی مناسبه؟

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
من ناراحت نیستم فقط میگم من نگفتم خودم تنهایی لاغر کردم حتی عکسم فرستادم زیبا تحقیرم کرد گفت تو اراد ...

کجا بودی تو تارااااا.

من چند روز پیش از بچه ها حالتو پرسیدم بخدا گفتم تارا کجاس.اسم گاربریت رو دقیق یادم نبود تگت کنم. نگرانت شدم.گفتم موهاشو خوشگل کرد و مانکن شد کجا غیبش زد؟گفتم شاید دزدیدنت.😄😄.

عیبنداره عزیزم پیش میاد اینحرفا.همه مون گرفتاری خاص خودمون رو داریم.حوصله ممکنه نداشته باشیم یا ناراحت باشیم و حرفی بزنیم.

بیخیال تارا جون.

ب الهه بگو که نمیدونستی و میخای بازم بیای.

اضافه ک نکردی؟؟

کجا بودی تو تارااااا. من چند روز پیش از بچه ها حالتو پرسیدم بخدا گفتم تارا کجاس.اسم گاربریت رو دقیق ...

اتفاقا به الهه گفتم دیدم اونم به من گفت تو بلد بودی خودت کم کنی 

دقیقا زیبا حرفای منو برعکس کرد ب الهه گفت

ن عزیزم کم کردم 

من درگیر خونه و زندگی هیجا 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
کجا بودی تو تارااااا. من چند روز پیش از بچه ها حالتو پرسیدم بخدا گفتم تارا کجاس.اسم گاربریت رو دقیق ...

از مهربونیته مامان الیسا

❤❤