2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
الهه من عکس اصفهان دیدم پات معلوم بود از اونموقع بهفکرتم میگم عجب پایی دیگه اندامش حتما مانکنه 

🤣🤣هیز 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@مهدیه24   @donyay_kochak   @pari95   شماها حذف میشید از تاپیک 😂🔫  یا ...

دیوث سزاوار واسه یه عکس 

از تخم رفتم حالا تو جواب تخم نزاشتن منا میدی 🤔😞😂😂😂😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوث سزاوار واسه یه عکس  از تخم رفتم حالا تو جواب تخم نزاشتن منا میدی 🤔😞😂😂😂😂

😂😂😂 اره وقتی من نبینم سزاواره 😈🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
🤣🤣هیز 

به چشم برادری دیدمت حالا بقیش نشون بده کلت ولنگت دیدم وسط مسطا هم بریز وسط تا پازلم کامل شه  

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
🤣🤣هیز 

زدی بچه مردموو  فکری کردی،، تو خماریت گزاشتی....

خدا را خوش نمیاد... تو مسلمون نیستی😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂😂

آقا من عکس مکان گردشگری گذاشتم ببینم اسمش چیه یه نفر اونروز نگفت اسم اون محل چیه همه پاهای منو دیدن فقط 😆😆😆

گزارش#  

@سمیه1396  

صبحانه : پنیر +گردو+نان👈 ۱۴۱

میان وعده : چای +نصف گز 👈 ۴۸

ناهار : خورشت قورمه+ پلو👈 ۴۸۳

میان وعده : شکلات تلخ+قهوه+آلو برقانی👈 ۸۰

شام : سالاد شیرازی + سینه مرغ آب پز👈۳۴۱

کالری مجاز : ۱۱۰۰

مصرفی : ۱۰۹۵

ورزش هم ۳۰ مین پیاده روی +دراز و نشست+ پلانک

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

به چشم برادری دیدمت حالا بقیش نشون بده کلت ولنگت دیدم وسط مسطا هم بریز وسط تا پازلم کامل شه   & ...

وسط پازلت موکت بچسبون 😂 

عکسی که دارم در حد همون پاعه زیاد روش حساب نکن 😅

شلوارِرِ 😁😁😁

واای...

فرم بدنمون مث هم هس

پایین تنم کوچیکتر از بالا تنم هس..

هنوزم ورزش میکنی؟؟؟؟؟

رو‌پایین تنت دیگه دست نزن.. بیشتر رو بالا تنه زوم کن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@kiarash_mami سلام بر سرگروه گل کلییی خودمون

خوبی قشنگممم🤗🤗😍😍💋💋

گزارش#  

ناشتا اب گرم و زنجبیل و دارچین 

صبحانه 👈نان سنگک+پنیر+گردو+عسل+قهوه (۲۶۴)کالری

نهار 👈تن ماهی +سالاد فصل بدون

سس+زیتون(۳۲۳)کالری

شام👈سالاد الویه بدون سس+کاهو+گوجه+خیارشور+ماست (۲۹۰)کالری 

میان وعده 👈سیب+بادام+پسته+کشمش+خرما+ساقه طلایی (۲۸۰)کالری

ورزش👈یک ساعت و نیم پیاده روی +نیم ساعت حلقه +بیست دقیقه قدرتی 

آب ۸لیوان❤❤❤

کالری مصرفی ۱۱۵۸

کالری مجاز ۱۲۰۰ 

کالری سوزانده ۵۸۰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
زدی بچه مردموو  فکری کردی،، تو خماریت گزاشتی.... خدا را خوش نمیاد... تو مسلمو ...

😂😂😂 بعد به من میگن خمار جون 🤪

گزارش# @عروسترکم  

سحر ماش پلو گوشت چرخی 549

افطار نان  سنگگ پنیر گردو خرما شکر 559

میان وعده شله زرد خرما شیر عسل شیرینی بستنی کیوی 619

مصرفی 1726

مجاز 1760

ورزش دلم درد میکرد نتونستم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤