2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
عزیزم لینک چالش شکم رو تو امضات ندیوم فقط عکس برنامشو دیدم فک کنم تو گوگل پلی هست دانلود کنم؟

تو هشتگ خودمون‌گذاشتم عزیزم

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

اینجا هم توضیح دادم هم عکسشو گذاستم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعاااا مرسی عزیزم ورزشای قدرتی حتما انجام بده پیلاتس  خیلی تاثیر داره

خواهش میکنم گلم 

چشم انجام میدم😘

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
بیشتر از دوماهه وزن نکردم..ولی فردا انشالله میرم سریع وزن میکنم برمیگردم.

💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیز یه سوال، وزنت ۵۸، با قد ۱۶۷که عالی هستی چرا باز میخوای کم کنی

مشکل سایزی دارم😅

بدنم شله و بیشتر از جیزی که هستم نشون میده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سلام بر رییس ص:پرتقال و یک گوجه فرنگی ن: استامبولی سه قاشق با دو قاشق ما ...

سلام گلم

به به خستههه نباشیی..👌👌👌👌خدا قوت

گزارش_سرگروه#  

🌸به نام خدا🌸

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری  سوزی ۴۳۰

————————

بچه های گروه زرد اینجوری به من بدین وزنتونو نام               &n ...

نام       وزن شروع(۱دی)     وزن فعلی      وزن هدف

سحر                 ۱۰۲            ۹۰.۶۰۰             بین ۷۰ تا ۷۵

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

گزارش# @مهدیه24  

بیا دعوام کن 😪😪😪😪

۶ لیوان اب.

ازصبحححح سرپام کار کردم یه عالمههههه ورزش نداشتم  کالری مجاز ۱۷۶۰

جمع کالری ۱۷۲۶

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

@مهدیه24  

@بامدادخمار  

بچه ها من دخترم دیر میخابه وقت نمیکنم صبحو ظهر عصر بیام گوشی شوهرمم خونس هی نق میزنه من این ساعتا ک دخترمو شوهرم خوابیدن میام.

الهه جون اجازه میده؟؟

@سمیه1396 سلام عزیزم😪

من امروز به این نتیجه رسیدم بدنم اصلا جنبه فست توی ماه رمضون رو نداره

چون هر موقع که فست میگرفتم صبح بیدار میشدم و یک صبحانه مفصل میخوردم ولی امروز روزه بودم خیییییییلی اذیت شدم

از طرفی هم دیشب سحری پلو مرغ داشتیم منم برنج کم خوردم و مرغ زیاد 😒باز همین باعث شد امروز بیشتر ضعف کنم😓

منم بی جببهههه

امروز رو انتحاری  زدم بد جور

خودم اعتراف میکنم با چیز های ناسالم و هیچی ورزش😖😖 😖 😖 😖 😖 😖 300 تا بیشتر از مجاز😔

کنار کشاله ران پاهام هم خیییلی درد میکنه در حدی که نمیتونم راه برم😣اومدم چالش رو برم دیدم واقعا نمیتونم نصفش رو رفتم بقیش رو ول کردم

واقعا حالم الان خیلی بده😢

بعد از یک مااااه سالم خوری و ورزش منظمممممم امروز رو به تمام معنا گند زدم😕

سمیه توروخدا یک چیزی بهم بگو که انگیزم خییلی بد شده🙁

الان دیگه به صفر هم رسیده😐

فقط یک چیزی بهم بگو که من، دوباره با انگیزه بشم😩

ولی امروز هم زولبیا و بامیه و چیپس و پفک لببب نزدم ولی چه فایده...... 🙄

لعنتی فقط بیوگلز و کیم کار رو خراب کرد😒☹️

پاستیل هم فقط در حد 10 گرم خوردم 😖😢😩

بقیش چیز های سالم بود مثلا هندوانه و خرما.و. نان و پنیر و سبزییی.و..... 

میدونی بیشتر انتحاری موقع افطار بود 😲

دیگه از گرسنگی امروز گریه کردم 😐😂

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160