2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829691 بازدید | 290067 پست
عزیزم لینک چالش شکم رو تو امضات ندیوم فقط عکس برنامشو دیدم فک کنم تو گوگل پلی هست دانلود کنم؟

تو هشتگ خودمون‌گذاشتم عزیزم

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

اینجا هم توضیح دادم هم عکسشو گذاستم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااا مرسی عزیزم ورزشای قدرتی حتما انجام بده پیلاتس  خیلی تاثیر داره

خواهش میکنم گلم 

چشم انجام میدم😘

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
بیشتر از دوماهه وزن نکردم..ولی فردا انشالله میرم سریع وزن میکنم برمیگردم.

💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیز یه سوال، وزنت ۵۸، با قد ۱۶۷که عالی هستی چرا باز میخوای کم کنی

مشکل سایزی دارم😅

بدنم شله و بیشتر از جیزی که هستم نشون میده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سلام بر رییس ص:پرتقال و یک گوجه فرنگی ن: استامبولی سه قاشق با دو قاشق ما ...

سلام گلم

به به خستههه نباشیی..👌👌👌👌خدا قوت

گزارش_سرگروه#  

🌸به نام خدا🌸

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری  سوزی ۴۳۰

————————

بچه های گروه زرد اینجوری به من بدین وزنتونو نام               &n ...

نام       وزن شروع(۱دی)     وزن فعلی      وزن هدف

سحر                 ۱۰۲            ۹۰.۶۰۰             بین ۷۰ تا ۷۵

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

گزارش# @مهدیه24  

بیا دعوام کن 😪😪😪😪

۶ لیوان اب.

ازصبحححح سرپام کار کردم یه عالمههههه ورزش نداشتم  کالری مجاز ۱۷۶۰

جمع کالری ۱۷۲۶

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

@مهدیه24  

@بامدادخمار  

بچه ها من دخترم دیر میخابه وقت نمیکنم صبحو ظهر عصر بیام گوشی شوهرمم خونس هی نق میزنه من این ساعتا ک دخترمو شوهرم خوابیدن میام.

الهه جون اجازه میده؟؟

@سمیه1396 سلام عزیزم😪

من امروز به این نتیجه رسیدم بدنم اصلا جنبه فست توی ماه رمضون رو نداره

چون هر موقع که فست میگرفتم صبح بیدار میشدم و یک صبحانه مفصل میخوردم ولی امروز روزه بودم خیییییییلی اذیت شدم

از طرفی هم دیشب سحری پلو مرغ داشتیم منم برنج کم خوردم و مرغ زیاد 😒باز همین باعث شد امروز بیشتر ضعف کنم😓

منم بی جببهههه

امروز رو انتحاری  زدم بد جور

خودم اعتراف میکنم با چیز های ناسالم و هیچی ورزش😖😖 😖 😖 😖 😖 😖 300 تا بیشتر از مجاز😔

کنار کشاله ران پاهام هم خیییلی درد میکنه در حدی که نمیتونم راه برم😣اومدم چالش رو برم دیدم واقعا نمیتونم نصفش رو رفتم بقیش رو ول کردم

واقعا حالم الان خیلی بده😢

بعد از یک مااااه سالم خوری و ورزش منظمممممم امروز رو به تمام معنا گند زدم😕

سمیه توروخدا یک چیزی بهم بگو که انگیزم خییلی بد شده🙁

الان دیگه به صفر هم رسیده😐

فقط یک چیزی بهم بگو که من، دوباره با انگیزه بشم😩

ولی امروز هم زولبیا و بامیه و چیپس و پفک لببب نزدم ولی چه فایده...... 🙄

لعنتی فقط بیوگلز و کیم کار رو خراب کرد😒☹️

پاستیل هم فقط در حد 10 گرم خوردم 😖😢😩

بقیش چیز های سالم بود مثلا هندوانه و خرما.و. نان و پنیر و سبزییی.و..... 

میدونی بیشتر انتحاری موقع افطار بود 😲

دیگه از گرسنگی امروز گریه کردم 😐😂

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160