2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832949 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

سحري:ران مرغ+لواش+گوجه+بادمجان+ماست+يه قاشق قيمه+نصف ليوان شير+خرما+كنجد عسلي(٥٦٠)

افطار:سوپ ورميشل+يه كف نون سبوس دار+٩ گرم بربري+پنير+٣ گرم كره+خرما+چاي+سبزي(٦٨٣)

كالري دريافتي:١٢٤٣

كالري مجاز:١٢٥٩

@مامان_الیساهستم  

@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من شكمم پايينش خيلي خيلي كم مونده عادي معلوم نيست سه كيلو ديگه فكر كنم كم كنم تخت ميشه  باسي ا ...

من سزارینی هستما بعدم شکم داشتم و باردارشدم و....۸۵کیلوبودم باردارشدم 🤣بااجازه ۱۰۰کیلو بودم زاییدم 

الان مونده هنوز شل و افتاده🙄🙄

یعنی برم عمل کنم عالیه ها خخخ

باستن هم همچنان ۱۰۰تاس😂😂😂

ولی پاهام درازه نمیخوام زیاد کوچیک بشن 

رونم شده ۵۹😁ب ۵۵ راضیم والا

من فقط ممه آب میشه ب شدت خخخ

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من سزارینی هیتما بعدم شکم داشتم و باردارشدم و.... الان مونده هنوز شل و افتاده🙄🙄 یعنی برم عمل کنم ...

مي مي رو نگو كه دلم خونه تو دست گم ميشه واسه من

ولي من تاحالا زايمان نداشتم واسه همين فكر كنم راحت اب شدم شكمم

بعضي وقتا به شوهرم ميگم من اين همه دارم زحمت ميكشم حامله شم چاق شم زحمتام به باد بره چي

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من سزارینی هستما بعدم شکم داشتم و باردارشدم و....۸۵کیلوبودم باردارشدم 🤣بااجازه ۱۰۰کیلو بودم زاییدم& ...

ولي باز قدت خوبه بلنده بنظرم چون قدت بلنده تپلي ديده نشده باشي تاحالا

چون من ١٧٠ قدمه ٣ سانت كمترم تو اوج چاقيم گرد ديده نميشدم بازم ولي مثل پنگوئن شده بودم😂😂😂😂

@zendegishm‍ 

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
مي مي رو نگو كه دلم خونه تو دست گم ميشه واسه من ولي من تاحالا زايمان نداشتم واسه همين فكر كنم راحت ...

وقتی لاغرباشی و باردار بشی زودتر جمع و جور میشی مطمن باش👍🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گلم، نزدیک موعد نیستی؟؟؟ سحریت سنگین بوده؟؟

نه ده روز پیش پریودبودم...

سحرا که برنج میخورم ولی در حد ۶یا۷ قاشق اونم با کلی کاهو وسبزی خوردن...بدون برنج اصلا نمیتونم روزه بگیرم متاسفانه...قبل وزن کشی فقط دشوری نرفتم 😖

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ولي باز قدت خوبه بلنده بنظرم چون قدت بلنده تپلي ديده نشده باشي تاحالا چون من ١٧٠ قدمه ٣ سانت كمترم ...

دقیقا ب هرکسی میگفتم بالای ۸۰کیلو هستم میگفتن بروووو

دروغ میگی 

همه جام چاقی پخش بود فقط شکم یا باستن نبود 😝😝😝

الانم ک لاغرشدم‌کسی نمیگ جمع و جور شدی🙄🙄🙄

اخیش لیستمم تموم شد 🤨🤨🤨🤨

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم منم همین بلا سرم اومده😖 شما سحری هم میخورین؟ 

اصلا غیر روزه کلا روزای وزنکشی قفل میشه هر چی وایمیستم خبری نیست ازش 😷😁🤚

آره بدون سحری که اصلا نمیتونم روزه بگیرم 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@zendegishm  

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
نه ده روز پیش پریودبودم... سحرا که برنج میخورم ولی در حد ۶یا۷ قاشق اونم با کلی کاهو وسبزی خوردن...ب ...

هر شب برنج..😐 سعی کن حداقل ۱ شب درمیون بخوری.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

انگیزشی#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز