2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829610 بازدید | 290067 پست

تورو دیگه کجای دلم بذارم🤣🤣🤣🤣

همتون خوشتیپ و لاغری کههه😢

من حالا با این وزن کنم از، شماها چاق ترم😓

رونات خیلی درجه یک هستن👌😍😍

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه عسک جدیدما ببین

من ندیدم عکستونو      

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
مهدیه جون سایزاتم میگی😍😍

عزیزم دور باستنم ۸۸

دور شکم ۸۴

دور رون ۵۳

دور ساق ۳۶

دور مچ پام ۲۳

دور کمرم ۷۲

دور سینه ۷۵

سایزای ماه قبلمه 

شلوارم ۳۸میپوشم مانتو ۳۶تا ۳۸

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خدا قوت💪💪💪   هر روز اینقدر نسوزونیاا.. بدنت عادت میکنه به عنوان شوک ولی خوبه هر از چندگاهی

چشم😘😘

ممنون آره گفتم یکی دو روز اینجوری بسوزونم بلکه بدنم یه تکونی به خودش بده😘😘

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
چندروزه اصلا حس ورزش ندارما فقط قدرتی کار میکنم  رون وشکم وبازو‌ شنا رو زمین رو بلخره موفق شد ...

شنای روی زمین خیلییی سختههه...باریکلاااا ورزشکار💪💪💪

کمر.باریک#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دمبل منم میخوام بخرم از چ وزنی شروع کنم،من امیدم اینه انقدر ورزش کنم حتی تو تثبیت که درصد چربی بدنم ...

من یک کیلویی ولی بچه ها دو کیلویی گرفتن 

منم میخوام بخرم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم دور باستنم ۸۸ دور شکم ۸۴ دور رون ۵۳ دور ساق ۳۶ دور مچ پام ۲۳ دور کمرم ۷۲ دور سینه ۷۵ سا ...

یاخدا دور ران پات ۵۳😭😭😭😭😭

من تو رویا هم ۵۳ نمیبینم

بعد شوهرت میگه کم کن مگه چیزی ام داری کمتر بشه

شوهر من که میگه رونات باید گنده باشن😒😒😒

عکس ۸۸ کیلویتو داری بزار من ببینم🤗تورو خدا

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
تورو دیگه کجای دلم بذارم🤣🤣🤣🤣 همتون خوشتیپ و لاغری کههه😢 من حالا با این وزن کنم از، شماها چ ...

قولبونت شم ملسی گلم 😚😚😚

خوشتیپ سینه گندهه😕😞

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من یک کیلویی ولی بچه ها دو کیلویی گرفتن  منم میخوام بخرم

منم از بالاتنه چاقم،پایین تنه لاغر،الان پاهام خوبه ،فقط ب،اسن ندارم 😕😕😕شکمم خیلی بهتره،سینه هم معمولی

کلا میکوبم از اول بسازم😄😄😄

مهدیه خداییش تو خیلی کمتر از من میزنی من ۶۱.۲۵۰ شدم تو انگار ۵۰ کیلویی 

باسن بریزیلیاندووووو جوووون😁

باسنت چه خوش فرمههه.. به به

تو پر  و خوش هیکلییی

ولی بیشتر قدرتی کار کنی و یه خورده  سایزت کوچیکتر بشیااا ، میشه به باربی شاسی بلند💃💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها ۷ لیست وزن بسته میشههه @elli_arad     @جیگل۷۴     @ماما ...

شوهرم قرار بود بره بخره نخرید فردا بعد ناشنایی ۱۲ ساعته انشالله اگه خرید وزن‌میکنم گفت یه ترازوی خوب پیدا کرده اگه آقا بخره 😡 بهم‌گفت فردا حتما میخره

مهدیه دیدی عکسمو 😕😕😕

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪