2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست

@مامانجوجوبودم  

@kiarash_mami  

@بامدادخمار  

آجویی ها بیاید شب عکس بدم نظر بدید 🤗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
هستی،بانو ‍  ‍ #گزارش ‍  صبحانه دو ک د سنگک با دو ق ارده شیره  یانوعده ۵ تا سیبزم ...

کشته مرده برنامه امروزت شدم 😁😁دو ک د سنگک،😁فردا میشه دک د س😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم احتمالا همین بوده مهدیه جان من واقعا نتونستم تا حالا رژیم بگیرم چون واقعا نمیتونم نخور ...

۸۵درصد رژیم مهمه ۱۵درصد ورزش

ینی اگه هی بشینیم کلی برنج وکیک بخوریم ورزشم بکنیم هیچ فایده ای نداره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مامانجوجوبودم     @kiarash_mami     @بامدادخمار     آجویی ها ...

عکس چی پری جونم؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بامداد جان ، بچه ها گفتن که عضو گیری نمیشه . استثنا هم ندارین؟؟ من دختر خوبیم . حرف گوش کنم ، خانمم ، نجیبم😁 

امکانش نیست؟؟  گفتم به خودت بگم شاید تاثیر داشت . آخه بچه ها میگفتن تا عضو گیری باید چند ماهی صبر کنم . الان هی میام میخونمتون اما عضوتون نیستم سخته .تو این هفته یک کیلو کم کردم اما جایی نیست به کسی بگم . 

تاپیکای دیگه ی لاغری رو هم قبول ندارم . 

اره بیشتر روی سایزت تمرکز کن😉

منتظر دهمم که سایزم رو بگیرم و دیگه برم روی اون کار کنم

الان که فرمدهی کار میکنم باعث بیشتر شدم سایزم نمیشه؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
هستی،بانو ‍  ‍ #گزارش ‍  صبحانه دو ک د سنگک با دو ق ارده شیره  یانوعده ۵ تا سیبزم ...

منم موافقم باهات عزیزم 

واقعااگه الان بپرسن سخت ترین کاردنیاچیه میگم گزارش دادن اونم تاساعت پنج 

همون هشت یانه ساعتش خوب بود

دیگه میدونیمم شام چی داریم 

ولی ازصبح تاشب برنامه ریزی سخته واقعا 

ولی شب دیگه راحت میایم واسه گزارش

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

@سمیه1396

وزن#

نام ....فقطخداجون 

شروع چالش۷۴/۵۰۰

هفته پیش ۶۸

این هفته ۶۸/۵۰۰

الان وزن کردم روزه بودم....۵۰۰گ اضافه شدم دشوری هم نرفتم حتما مال همونه😖😷

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
بامداد جان ، بچه ها گفتن که عضو گیری نمیشه . استثنا هم ندارین؟؟ من دختر خوبیم . حرف گوش کنم ، خانمم ...

نمیدونم چرا نمیتونم بامداد و تگ کنم . 

میشه یکی از شما دوستان تگش کنین برام😘😘

منتظر دهمم که سایزم رو بگیرم و دیگه برم روی اون کار کنم الان که فرمدهی کار میکنم باعث بیشت ...

وقتی چیزی نخوری، بزرگ نمیشه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
۸۵درصد رژیم مهمه ۱۵درصد ورزش ینی اگه هی بشینیم کلی برنج وکیک بخوریم ورزشم بکنیم هیچ فایده ای نداره

مهدیه جان مثلا افطارو سحر چی بخوریم ک برنجی نباشه همه غذاها برنجین😂😂😂

نونی اشکال نداره؟

🦋فقط خدا🦋
 وقتی چیزی نخوری، بزرگ نمیشه😉

💪💪💪💪

پس با قدرت ادامه میدم تا دهم ماه

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
ممنون عزیزم احتمالا همین بوده مهدیه جان من واقعا نتونستم تا حالا رژیم بگیرم چون واقعا نمیتونم نخور ...

من درحدی چاق بودم که لباس برام گیر نمیومد

میرفتن از انبار برام مانتو میوردن

این سری رفتم مانتو بگیرم همین چند روز پیشا بودش

بازم مانتو برام نبود خانومه میگفت توروخدا بگو اندامتو چطوری ساختی رفتن از تن مانکن برام اوردن😆

منم پدربزرگم فوت شده مانتو مشکی که اندازم باشه نداشتم

اصلا خندمم نگرفت خانومه که این حرفو زد کلا عصبانی واخمو بودم الان یادم میوفته خندم میگیره 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@سمیه1396   وزن# نام ....فقطخداجون   شروع چالش۷۴/۵۰۰ هفته پیش ۶۸ این هفت ...

گلم، نزدیک موعد نیستی؟؟؟

سحریت سنگین بوده؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸