2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829353 بازدید | 290067 پست
آره تازه خوزستان هم گررررم شده😟 طفلی شوهرم ک سرکاره😐

سعی کن بیشتر بخوابی عزیزم ک وقتت بگذره.

آخ آخ گرمای خوزستان.

اهواز بودی؟

خالم ابادانه. داییم ماهشهر

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من کاملشو پیدا کردم.

مرسی

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارس# @عروسترکم  

سحر ماکارونی سالاد ۷۱۵

افطار نان سنگک پنیر گردو خرما شکریه کوچولو ۵۳۳

میان وعده عسل خرما آب هویج شیر چغاله بادوم شکوفه ذرت ۴۰۴

کالری دریافتی ۱۶۵۲

کالری مجاز ۱۷۶۰

آب تقریبا ۸ لیوان

ورزش ۱۰ دقیقه تردمیل ۳۰ دقیقه حلقه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
گزارش.#   @مهدیه24     روزهای فست چه بسا از سختترین روزهای خداوند می باشد😐😐😐 ...

عزیزم حتما نتیجه تلاشتو میبینی👏🏻👏🏻👏🏻

فقط اینکه ناهارتو مقویتر بخور ضعف میکنی بعد انتحاری میزنی😅

۱۰۰گرم‌سینه مرغ یا ۱۰۰گرم ماهی گریل کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 الان من هوازی و قدرتی رو باهم برم دیگ 20 دقیق دو 10 الی 15 دقیق قدرتی

خوبه ادامه بده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مخصوصا ایرانی و با کره محلی😋😋😋همش ۵ قاشق میخورم خدا کنه لاغر شم احساس میکنم رونهام یکم آب شده اما ...

هر روز نخوررررری. چون چاخ میشی و اگه دعای جوشن کبیر هم بخونی افاقه نمیکنه چون چاخیت حتمیه😀.

شکم اولین جاییه ک چاق میشه و اخرین جاییه ک اب میشه.

با ورزش ابش کن بره زودتر.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها با فست چه میکنید

من احتمالا با فرمول ۷۰۰ فست بگیرم

باقی روزام و با ۱۱۰۰ ببندم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

@kiarash_mami  

گزارس# سلام

سحری:8 ق لوبیا پلو+خیار=203

افطار:شیر نصف لیوان+1خرما+سوپ+2کف نان +پنیر=242

شام:سینه مرغ+2کف نان=101

میان وعده:قوتو=45

کالری مصرفی:706    آب سعی میکنم تا جایی ک میتونم بخورم ورزش پیاده روی میکنم 

امروز باید فست باشیم؟ 

اره عزیزم.فست ها جای خودشون هستن اگه قبلا هم میگرفتی.

با همون 700

دم افطار بعد دشوری وزن میکنم فردا اعلام میکنم

بچه‌ها با فست چه میکنید من احتمالا با فرمول ۷۰۰ فست بگیرم باقی روزام و با ۱۱۰۰ ببندم

تا 700 مجازی آذی جون

هر روز نخوررررری. چون چاخ میشی و اگه دعای جوشن کبیر هم بخونی افاقه نمیکنه چون چاخیت حتمیه😀. شکم او ...

پلانک و دوچرخه و پلانک چرخشی و دراز نشست انواع و اقسامش رو هر روز میزنم 😢😢با وزنه بی وزنه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
دم افطار بعد دشوری وزن میکنم فردا اعلام میکنم

نهههههه.

فردا ساعت 4 و 5 عصر باید وزن کنی. امضامو بخون. 10ساعت بعداز سحری باید باشه.

هر روز نخوررررری. چون چاخ میشی و اگه دعای جوشن کبیر هم بخونی افاقه نمیکنه چون چاخیت حتمیه😀. شکم او ...

ای وای 

باشه حتما 

هرروز نمیخورم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گرازش#   سلام @kiarash_mami    

سحری 6قاشق برنج 153با یک تکه سینه مرغ 75

سبزی خوردن 20

تخم شربتی 1قاشق چای خوری16

افطار 3قاشق شله زرد 162

نان لواش 3کف دست 78

شام نصف لیوان شیر 90

سیب 90

پسته 10عدد56

گردو278

کلش 845

کالری مجاز 1130