2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست
باشه حواسم هست تازه خریدیم خوشمزه است بی جنبه شدم😉

😅😅😅😅

خرما قبل خوردن به ۴ قسمت تقسیمش کن . یواش یواش بخوری، جلو‌ چشمت زیاد میشه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم یه سوال.من چند تا ورزش قدرتی دانلود کردم که آیکوناش قرمزه.همشونم سی روزس.برای ران و بازو و فول ...

عزیزم اکثر برنامه ها خوبن و اثر بخش من خودم با همین ک گذاشتم کار کردم بنظرم عالی بود چون تجربه شده اس گفتم دان کنید❤

اره عزیزم خوبه اینا طنابم خوبه اگه متوجه نشدی حتما تاپیک ورزشو بخون🤗🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای من سایز ۴۲ بشم ذوق مرگ میشم 😍😍😍خدا خیرشون بده .خداروشکر اینجا رو پیدا کردم .خدا کمکم کنه اراد ...

بهت قول میدم ک میشی..فقط محکمو بااراده باش.بدون هرچیزی ارزش خوردن نداره.خصوصا الان ک اول راهی .

من از تیرماه تا دی ماه محکمو سفت بودم..از دی تا فروردین تثبیت بودم..دوباره شروع کردم این ته مونده هم بره پی کارش تا اول تیر ایشالا😍💃💃💃💃💃

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ص:یک لیوان شیر دو کف دست نان 200 ن:کوبیده دوسیخ 5 ق غ پلو 600 ش:قارچ یک سهم 300 م وعده:سیب و پرتق ...

خوب بود. 

فردا حتما فستتو خوب بگیر ک این اضافه کالریت جبران شه ایشالا ک یکشنبه خوشحال شی گلم.

سعی کن بین 500 تا 600 ببندی کالریتو.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سمیه جونم چندوقته داری فرم دهی کارمیکنی؟ فدات شم تغییر داشتی بمنم بگو انگیزه بگیرم😆😆

😂😂😂😂😂😂 وااای

همش ۲ الی ۳ بار رفتم.. فعلا  چیزی احساس نمیکنم.. فرم دهی ها طول میکشه تا معلوم بشه...

ولی  چند تا از بچه ها فرم دهی کار میکردن.. خیلییی راضی بود، میگفتن حسابی تغییر کرده..

عکس یکیشون را هم دیده بودم.. عجب  چیزییی بود🤩😏

دلم خاس😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اکی مهربونممم 😘 شلوارهام همش برام گشاااااددد شدن کلییی ذوق مرگ شدم 😅

عزیز دلم😍😍😍افرین ب اردات👏👏👏💪💪💪💪

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام زیبا جون 

گزارش#  

صبحانه =نان لواش سبوس دار 80+کدو حلوایی پخته 40=120

نهار=نان باگت 160+گوشت چرخ کرده سرخ شده با روغن کم 130+قارچ سرخ شده با روغن کم 40+گوجه خام 30 +فلفل دلمه 30+پیاز 10=400

شام= کنگر سرخ شده همراه تخم مرغ 420+ماست 70+نان محلی یک کف دست 30=520

میان وعده=هندوانه 50+شیر کم چرب 35+بیسکویت 140=225

مجاز. 1260

مصرف 1265

آب 4لیوان 

ورزش نداشتم3ساعت تمام فعالیت داشتم 

امروز خودمم راضی نبودم مصرف کربوهیدراتم و چربی بالا بود و آب و سبزیجات کم خوردم چون سر ساختمون کمک شوهرم بودم غذا حاضری و نونی خوردم 

فردا جبران میکنم   

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
گزارش#   @مامان_الیساهستم        صبحانه شی ...

خوبه افرین.سعی کن شبا سرخ کردنی نخوری.ناهار باشه بهتره ک عصرش ورزش کنی یا پیاده روی ک آبش کنی.

کالریتو حتتتما پر کن.

توضیح رژیم ماه رمضان رو توی امضام گذاشتم.الهه جان همه رو توضیح داده.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیز دلم😍😍😍افرین ب اردات👏👏👏💪💪💪💪

قربونت برم ب خاطر کمک شماهاس😘😍

تا حالا هیچ وقت رژیمم طولانی نشده بود 

همیشه یک ماهه ولش میکردم

اما الان دقیقاً کاهش سایزم واضحه😍

مرسی که هستین 😍😘🤗❤❤ 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم خوبی  گزارش#   صبحانه (نون سنگک یه کفه دست و نصف قوطی کبریت پنیر و یه قاشق ...

سلام عزیزم خوبم مرسی.

عالی بود گزارشت.بخصوص ورزشات.💪💪💪.

خیلی خوبه ک نون کم خوردی انروز😊.

@مامان_الیساهستم     سلام سهیلاجونی وقتت بخیر گزارش# صبحانه سه کف دست نان و پنیر لی ...

سلام شادی جون .

خوب بود. افرین

کالریتو حتتتما پر کن. 200 تا زیاده 

انگیزشی#  

شاید برای شما هم اتفاق بیافتد..

این داستان: سوتین 😏

.......

بچه هاا ببینید ادم با تلاش و ارادش  چه کارا که نمیکنه💪💪💪

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز