2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@donyay_kochak  

افطار👇

شیرمحلی یک لیوان+خرماخشک14گرم+گردو6گرم

⬅226کالری

شام👇

سوپ جو350گرم⬅245کالری

سحری👇

عدس پلو230گرم+گوجه+30گرم زیتون⬅468کالری

میانوعده👇

عسل وسیاهدانه وزنیان15گرم+انجیرخشک5گرم+خرماخشک7گرم+کیوی100گرم+یه قاشق سبوس⬅129کالری

آب10لیوان

جمع کالری1052

مجاز1052

ورزش👇

15دقیقه هوازی

چالش بازو

چالش شکم

چالش ران

6دقیقه پیلاتس ران

850کالری سوزانده شده

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
عزیزم من بهتون گفته بودم ورزش مخصوص ماهیچه پا گذاشتین توی تاپیک ؟  چون من رفتم چند وقت پیش ه ...

ببخشید عزیزم چون بامدادجون تایپیک رو قفل میکنن منم نمیرسم یهو همه ورزشارو بزارم.شرمنده 

طناب زدن خیلی ساق رو درگیر میکنه 

بشین پاشو خودمون با دمبل  

اگه پله دارین بالا پایین برو خیلی  عالیه 

بایست بعد با نوک پا به سمت بالا خودتو بکش پاشنه بات از زمین بلند بشه 

سه ست ۱۵ تایی این کارو بکن 

اپیکیشن نگاه میکنم بهت میگم دان کنی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فریبا جونم شما مگه تو گروه منی؟

سلام  زیبا جون نه عزیزم تو گروه سهیلا جونم فکر کردم ورزش و همه می تونن انجام بدن 😉

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
 به به عالیهههه... از خودتم ممنون😊 فقط سعی کن خرما همون ۳ تا بیشتر نخوری در طول روز.. ...

سمیه جونم چندوقته داری فرم دهی کارمیکنی؟

فدات شم تغییر داشتی بمنم بگو انگیزه بگیرم😆😆

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
عزیزم خوب بود به جز اون نونی که خودت گفتی 😃😃😃 یه اشتباه دیگه صبحانه وعده مهمی هستش اما شما‌ کمتر ...

اوووف 😥😥😥

منتظر کتک بودم 

چشم عزیزززم حتما 

از فردا که میریم تو روزه داری 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

گزارش#  

@مهدیه24    

سلام عزیزم گزارش امروز صبحانه =یک و نیم عدد پرتقال ×۴ عدد کیوی 

ناهار =دو پیاز الو اندازه دو کف دست البته با بچه شریکی خوردم نفهمیدم مقدار اصلی چقدر شد با گوجه سرخ شده که ۴ تا دونه بود سرخ کرده بودم با یک و نیم نون لواش کامل 

سه تا دونه لواشک کالری مصرف شده 1250 کالری مجاز ۱۴۰۰ عزیزم 

لطف میکنی کالری منو حساب کنی احساس میکنم اشتباه هست وزن اولیه ۸۰.۶۰۰ بوده ولی یک شنبه قبل ۷۹.۷۰۰ بوده ببخشید خودم حساب کردم چون شما اون دفعه یه چیز دیگه گفتید عددش الان خودم حساب کردم ماشین حساب یه چیزی دیگه گفت من منهای ۱۰۰ کردم 

ورزش هم برنامه چالشی که معرفی کردید  و انجام دادم با ۱۰ دقیقه حلقه ۲۰ تا دراز نشست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش#  

@مامان_الیساهستم     

صبحانه شیر+شیره انگور

میان وعده یه تیکه سیب زرد

ناهار یه تیکه سینه مرغ +سیب زمینی ابپز+یه کاسه ماست+ دو کف دست نون تافتون  

میان وعده ۲ فنجون چای +۲ قاشق چ خوری عسل 

تا الان ۶۰۰ تا خوردم نشد پرش کنم کالریمو 

شامم میخوام ته ماهی تابه ای بخورم خوبه؟ 

آب 👈۶ تا لیوان 

ورزش👇

۱۰۰ تا دراز نشست

۱۰۰ تا پروانه 

سه ست ۲۰ تایی پرس سینه با دمبل+۱۵ مین دمبل حرکتای مختلف 

عزیزم میگم ورزشمون تو ماه رمضون چطوریه 

من نمیدونم اصلا میتونم این دوتا رو باهم باشم  یا نه چون یادمه پارسال بدنم میلرید اخرای وقت دیگه سست میشدم.

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اوووف 😥😥😥 منتظر کتک بودم  چشم عزیزززم حتما  از فردا که میریم تو روزه داری

خخخخخ  ن دیگه با کسی کار ندارم ....

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خخخخخ  ن دیگه با کسی کار ندارم ....

😘😘😘😘😘 

خدایش گند زده بودم 

بابا اینقد نون ها پِرپِرو شدن اصن نمیفهمی کی خوردی 

فقط لامصب کالریش مونده سرجاش

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
😘😘😘😘😘  خدایش گند زده بودم  بابا اینقد نون ها پِرپِرو شدن اصن نمیفهمی کی خوردی  ...

خخخ عیب نداره از فردا میرین روزه 😝😝😝😝😝من که نیسم دلت بسوزهههه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @مامان_الیساهستم      صبحانه شیر+شیره ...

پری جونم خوبی؟؟؟

یه چالش بادسن بود گذاشته بودی تو تاپیک‌ورزش میتونی بقیشو بزاری ؟؟؟ همه رو یه جا؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

منم یه کیک تنبلونه پختم‌ت. تابه رژیمی تموم  شه میعکسم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
اینم زولبیایی من قبل غارت کردن شوهری و پسران😍

خیلی خوبه برا ماه رمضون خودت درست کنی قیف اوردم از خونه مامانم ببینم میتونم