2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836365 بازدید | 290067 پست
مینا جون خوراک لوبیا دوست ندارم😭😭😭😭

وای خیلی خوشمزه ک😋😋خب یتیمچه چی؟؟اونم‌میتونی بدون نون بخوری

عدسی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی خوشمزه ک😋😋خب یتیمچه چی؟؟اونم‌میتونی بدون نون بخوری عدسی

ببین از اونجایی که من شمالیم میتونم برنجو حذف کنم ولب نون نه (مخصوصا با غذاهایی شبیه یتیمچه) 

واسه همین باید غذایی باشه که اساسا با نون خورده نشه😀

ببین از اونجایی که من شمالیم میتونم برنجو حذف کنم ولب نون نه (مخصوصا با غذاهایی شبیه یتیمچه)  ...

ببین هر غذایی رو میشه بدون نون بخوری..باید عادت کنی

من‌کوکو هم‌درست میکنم خالی خالی میخورم یا با کاهو لقمه میگیرم..عدسی و خوراک لوبیا هم با آبلیمو میخورم

ی وقت هایی هم خورشت ها رو بدون برنج و نون خالی میخورم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عدسی خوراک لوبیا آش گندم و سوپ جو با جوی پوست کنده یتیمچه همشون آدمو خوب سیر میکنند حواست باشه تو آش ...

اگه بگم. تا حالا آش درست نکردم باور میکنی؟ 

با اینکه عاشق آشم😑

مرسی از پیشنهاداتت

ای کاش میشد از بیرون حلیم گرفت😢😢😢یا کباب کوبیده ای چیزی😢😢😢

ولییییییی میرم میچرخم تو نت ببینم چی میشه ریخت تو این خندق بلا

ببین هر غذایی رو میشه بدون نون بخوری..باید عادت کنی من‌کوکو هم‌درست میکنم خالی خالی میخورم یا با کا ...

منم دیروز کوکو رو با سالاد خوردم بدون نون

کوکو و امثال کوکو رو میتونم بدون نون بخورم

ولی چون زیاد گوشت خور نیستم نمیتونم اینا رو بدون نون بخورم

یا خیلی سبزیجات خور نیستم (منظورم خوراک های سبزیجاته که آبپز باشن) برای دادن اینا به خندق بلا بدون نون نمیتونم

واسه همین میگم

@بامدادخمار  

الهه هستی؟؟؟ یه سوال فوق فنی دارم🙂

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اگه بگم. تا حالا آش درست نکردم باور میکنی؟  با اینکه عاشق آشم😑 مرسی از پیشنهاداتت ای کاش می ...

حلیم و آش دستورشون خیلی راحته حلیم رو با گندم پرک درست کن شروع کن سخت نیست

آش هم آش گندم آش شله قلمکار راحتن ولی آش گندم رژیمی تره دستورش تو نت هست 

سوپ جو با جو پوست کنده هم یاد بگیر یه طوری سیرت میکنه نون یادت میره

من همه چیو خونه شوهرم یاد گرفتم 

گزارش# @عروسترکم‍ صبحانه نصف نان باگت با دوبرش کالباس   میان وعده پرتقال  صدگرم تخمه ده دانه چیپس    ناهار دوکف دست نان تافتون با یه دونه بادمجان  شام یه لیوان سوپ سبزیجات   چایی پنج لیوان با پنج دانه قند کالری مجاز 1900کالری مصرفی1730

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
چند سال که...... 😅شاید نصف سال شماهارو داشته باشم😁 آره پس برنامش همینه چون این هم اولش گرم و آخرش ...

الان رمزی سنت رو گفتی مثلا😒چرررا😁

آره همونه پس 👍

موفق باشی گلم😊💪

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍