2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826890 بازدید | 290067 پست

@donyay_kochak    

عزیزم ، مبشه من شبا ساعت ۱۰ شب گزارشم بزارم

اخه صبح که میزارم مثل اون چیزی که مینویسم نمیخورم حالا یه چیز پیش میاد ،....همش استرسم میگیره ، یا بیشتر میخورم راستش ، مثلا دیروز هیچی نتونستم ورزش کنم نرسیدم ولی صبح بهت گفتم ورزش میکنم ، یا شام قرار بود یه چیزی بخورم بعد شب مهمونم گرفت شام یه چیز دیگه خوردم ، ، این طوری اعصابم خورد میشه که چرا ادن طوری نشد ،....مرسی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام سلام

چه خبر بوده دیروز ساعت ۷ 

کی به سرگروه من گفته بداخلاق  همینجا قیمه قیمه اش کنم🍴😎😁

از نگین شوهر منم دیگه میترسه 

میگه بدو گزارش بده الان اخطار میگیری😂😂😂😋😋

چه میکنی تو فقط

@donyay_kochak  

راستی سرگروه جونز دیروز عصر ۲ تا اتفاق خوب افتاد

اولیش رفتم بیرون مانتو فروشی دیدم خلاصه رفتم ۲ تا متنو خریدم حالا چی سایزش نوشته بود ۳۸ فک کن یعنی چی

البته به خودم امید نمیدم میگم اینا سایزشون بیشتر الکی ۳۸ نوشتن (اگه جدول سایزارو داری بفرست ببینم اندازها در چه حدی باید باشن)

دومیشششششش😨یا حسین

شوهری رفت ناپلئونی خرید  

۴ تا دونه تو ماشین بخوریم 

منم بهش چپ نگاه کردم وزن شو گرفتم دیدم خدا ۳۳۳۵ کالری ۱۰۰ گرمش

همه رو شوهری بلعید من فقط یه گاز کوچولو زدم که اونو ۲۰  گرم حساب کردم😊

شامم خونه مادرجاریم زرشک پلو بود نصف رون مرغ خوردم با ۵ تا ق برنج

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@donyay_kochak       عزیزم ، مبشه من شبا ساعت ۱۰ شب گزارشم بزارم اخه صبح که م ...

آخ بخدا همینه منم اعصاب و روانم سر این قضیه بهم ریختس 

کاش بشه بعد شام گزارش بدیم

اونجوری خیلی هواسم هست درست بخورم

بخدا میترسم یهو گزارشم الکی بشه چیکار کنیم

@donyay_kochak  

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
سلام سلام چه خبر بوده دیروز ساعت ۷  کی به سرگروه من گفته بداخلاق  همینجا قیمه قیمه اش کن ...

اصلاح میکنم ۳۳۵ کالری داشت

@سمیه1396 سلام صبح بخیر💚😍برنامه امروزبه امیدخدا🌸

گزارش# ۲/۵.ناشتاخاکشیرعسل۲۱کالری

سحری:۲۰گ قیمه+سینه مرغ۴۷گ.نان سنگک۴۰گ.سالاد۵گ سس فرانسه+خرما۹گ۳۰۳

افطار:۱۵۵گ فرنی.عسل.چای خرما۲۵۱

میانوعده:سیب.پرتقال.شکلات تلخ۱۶۳

شام.۳۰گ نان سنگک.۵۰گ کوکوسیب زمینی.سبزی خوردن۱۷۶

میانوعده:فندق.کیوی.آب تخم شربتی۱۲۵

کالری مجاز۱۰۲۰مصرفی۱۰۱۹.آب ۸لیوان.ورزش۳۰دقیقه حلقه.۴۰دقیقه قدرتی🙏

ورزش.گروه.زرد#  

خانمای گروه زرد من دوتا چالش بهتون معرفی میکنم

امتحان شده ست خودم باهاشون کار میکنم

یکیش چالش شکم یکیش چالش ران

چالش شکم ۳تا سطح داره از سطح اسونش شروع کنین وقتی ۳۰روزش تموم شد برین متوسط وبعد سخت

میتونین یه روز چالش شکم برین یه روز چالش ران

اینا میشن قدرتی 

فقط هوازی کار نکنین

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
آخ بخدا همینه منم اعصاب و روانم سر این قضیه بهم ریختس  کاش بشه بعد شام گزارش بدیم اونجوری خیل ...

من که این جوری بیشتر میخورم ، بعد هم عذاب وجدان میگیرم ....

به خدا من اصلا این طوری نبودم کالریم درست نیبستم از وقتی گروه بندی شدیم  و صبحا گزارش میزارم این طوری شدم ، اگه شب تشه نمیتونم ادامه بدم ، 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ورزش.گروه.زرد#   خانمای گروه زرد من دوتا چالش بهتون معرفی میکنم امتحان شده ست خودم باهاشون ...

@النا123    امضامم بخونین لطفا

@فونیکس96    

@zizigoli    

@helenaa96    

@نیکاخانوم    

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ورزش.گروه.زرد#   خانمای گروه زرد من دوتا چالش بهتون معرفی میکنم امتحان شده ست خودم باهاشون ...

@mamanarezoo    دوستای گلم من هرچیزی باشه میذارم تو امضام لطفا از این به بعد امضام رو دقت کنین🙏

@mami_h    

@مریمجوووونشم    

خب ی مدت برو تثبیت. بدنت خالی نکنه یهو. بعد دوباره شروع میکنی اگه نیاز داشتی

نمیدونم والا اکه ببینم ادامه داره حتما این کار میکنم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
@mamanarezoo      دوستای گلم من هرچیزی باشه میذارم تو امضام لطفا از این به بعد امضام ...

@mamia_h اشتباه تگت کرده بودم😕😅

عزیزم امضامو بخون

مرسی عزیزم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣