2777
2789

بخدا که هیچی نمیشه. وقتی عزیزت اونجا زیر خاک باشه اصلا دوس داری همونجا بخوابی. از هیچی هم نمیترسی. چون قلبت سوخته...

من بابام که فوت شد میخاستم شب همونجا بخوابم ولی بقیه نزاشتن دیگه دلم طاقت نیاورد ۳نصف شب رفتیم با مامانم و خواهرم و داییم و شوهرم. هیچی جز آرامش حس نمیشد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه شب اول قبر رو میریم دعا میخونیم که هیچ مشکلی نداشت ولی یه نفر که خیلی بهش اطمینان داریم میگ ...

اخ اخ من دیشب تنها بودم ت خونه از آشپزخونه صدا میومد .. جرات نکردم پاشم ببینم چیه . گفتم بیخیال

وادی السلام چی هست ؟ مادرم بعد مرگ مادرش خواب دیده بود ک بهش میگه من تو وادی السلامم!نمیدونم فک نکنم ...

پاسخ کوتاه: وادیالسلام در روایات اسلامی بهعنوان محل اجتماع ارواح مؤمنان در عالم برزخ معرفی شده است. این مکان در پشت کوفه (نجف امروزی) قرار دارد و بهعنوان بخشی از «بهشت برزخی» شناخته میشود.

---

🌿 وادیالسلام در برزخ چیست؟
- تعریف: وادیالسلام یکی از نامهای بهشت برزخی است؛ جایی که ارواح مؤمنان پس از مرگ تا قیامت در آن گرد هم میآیند.
- محل جغرافیایی: در روایات آمده که این مکان در میان نجف و کوفه واقع شده است.
- ویژگیها: ارواح مؤمنان در آنجا حلقهحلقه مینشینند، با هم گفتوگو میکنند و انس میگیرند. امام علی (ع) فرمود اگر پردهها کنار رود، انسان میتواند آنان را ببیند.
- ارتباط با برزخ: برزخ عالمی میان دنیا و آخرت است؛ وادیالسلام نمادی از بخش نورانی و آرامشبخش این عالم برای مؤمنان است.

---

📜 روایات مهم
- امام صادق (ع): «هیچ مؤمنی در شرق و غرب زمین نمیمیرد مگر اینکه خداوند روح او را به وادیالسلام میبرد».
- امام علی (ع): در وادیالسلام توقف کردند و فرمودند: «من مشغول گفتوگو و انس با مؤمنان هستم».
- توضیح برزخی: این اجتماع ارواح نه جسمانی بلکه روحانی است؛ آنان بر منبرهایی از نور با هم سخن میگویند.

---

✨ مقایسه وادیالسلام با دیگر جایگاههای برزخی

| جایگاه برزخی | ویژگیها | گروه مخاطب |
|--------------|-----------|-------------|
| وادیالسلام | محل اجتماع ارواح مؤمنان، آرامش، گفتوگو، نور | مؤمنان |
| وادی برهوت | جایگاه تاریک و عذابآور، چاه بلهوت، آب چرکین | مشرکان و کافران |
| بهشت برزخی | حجرهها و باغهایی از نعمت، غذا و نوشیدنیهای بهشتی | مؤمنان نیکوکار |
| دوزخ برزخی | گودالهایی از آتش و عذاب | گناهکاران و کافران |

---

🌌 نکته فلسفی
برزخ «باطن همین دنیا» است؛ یعنی مکانهایی مثل وادیالسلام یا وادی برهوت در ظاهر خاکیاند، اما در باطن حقیقتی روحانی دارند. وقتی پردهها کنار رود، انسان آن حقیقت را میبیند.

---

جمعبندی: وادیالسلام در برزخ همان بهشت ارواح مؤمنان است؛ جایگاهی نورانی و آرامشبخش در پشت کوفه که ارواح مؤمنان پس از مرگ تا قیامت در آن گرد هم میآیند و با یکدیگر انس میگیرند.

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

پاسخ کوتاه: وادیالسلام در روایات اسلامی بهعنوان محل اجتماع ارواح مؤمنان در عالم برزخ معرفی شده است. ...

مرسی عزیزم🥰❤️

ای جان یعنی الان تو بهشت برزخیه؟ خیلی ادم مومن و خوب و نمازو قرآن خونی بود . ب حلال حروم اعتقاد داشت

مرسی عزیزم🥰❤️ای جان یعنی الان تو بهشت برزخیه؟ خیلی ادم مومن و خوب و نمازو قرآن خونی بود . ب حلال حر ...

روحشون شاد حتما همبنطوره وقتی که مومن و خدایی بودن ✨🌹💚

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

والا ما میریم و چیزیم نمیشه

اتفاقا یه خیابون خیلی کاربردی توی شهر ما هست که دقیقا از وسط دارالرحمه رد میشه ، و یهوطرف شهر رو به یه طرف دیگه وصل میکنه حدود ۲۰ مین زودتر میرسی به جایی که میخایی ، بخاطر همین یه مسیر پر رفت و امده و شبم که از اونج رد شی انگار روز شلوغ و پر رفت و امده

من خودم قبرستون بهم وایب خیلی منفی و انرژی شدیداً بد میده جوری ک حتی صبح هم برم برای نیم ساعت بعدش خیلی حالم بد میشه چ برسه شب برم گرچه ک خونه ی ابدی هممون اونجاست!!! امیدوارم ک خدا از تمام گناهانمون بگذره