2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836209 بازدید | 290067 پست
مطالب.مهم.گروه.قرمز#   ☝️☝️☝️☝️اینو حتما بخونید و وزناتونو امروز حتما بگین @عسل9669   ...

عزیزم من هم وزنمو گفتم هم گزارشم 

دیدی ؟

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

صبحانه:۲۱۰ کالری

ناهار:۵۱۹ کالری

شام :۱۷۵ کالری

میان وعده:۲۱۰  کالری

ورزش:۲ ساعت پیاده روی +نیم ساعت رقص

کالری مصرفی:۱۱۱۴

کالری مجاز:۱۱۴۰

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
ممنوم سهیلا جوون انشالله که موفق میشیم مشکل من افت صورتمه دفعه قبل ک رژیم گرفتم خیلی خیلی زشت شدم و ...

ببخشی عزیزم دیر جواب دادم.

برای اینکه صورتت نیفته اره آب خییییلی تاثیر داره. من 22 کیلو کم کردم صورتم نیفتاده.اتفاقاچون غبغب داشتم الان زوایای صورتم شکل گرفته خوش فرم شده. 

اگه صورتت گرده و مثل منی صورتت نمیفته .

ولی برای اینکه نیفته صورتت از همین اول رژیمت اب خیییییلی بخور. روزی 10 تا12 تا بخور. ازین ب بعد هم تابستونه و راحتتر میشه اب زیاد خورد.

اول صبح ناشتا ژله بخور. ولی هواست ب کالریش باشه ها.

مغزیجات بخور. سبزیجات بخور.

ی ماسک هم هست که اونم خوبه. ی روز خیار و ی روز گلاب بزن ب صورتت. 

خوابت ب اندازه باشه.

اینا توی نیفتادن صورتت خیلی تاثیر داره

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیزم من برای خرید زمین نذر کردم شهادت امام رضا تو خونم اش بپزم و دائم ذکر یا جواد و الائمه رو ...

عزیزممم🥰🥰خداروشکر 

مرسی که گفتی گلم😔نیتت پاکه برای منم دعا کن دوستم😞

اره عزیزم زمین نمیمونه که میسازیدش انشاالله😍😍🤗

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام اشکال نداره میشی گروه زرد به سرکروه بنفش و زرد اطلاع بده که بیستشون رو درست کنن

الهه جون شما که این همه وزن کم کردی پوستتون شل نشده 

من یه بار ۵ کیلو کم‌کردم شدم شبیه پیر زنا 

دوباره وزنم برگشت همش به خاطر صورتم که زشت شده بودم 

😍  
ببخشی عزیزم دیر جواب دادم. برای اینکه صورتت نیفته اره آب خییییلی تاثیر داره. من 22 کیلو کم کردم صور ...

فدات شم عزیزم ممنون ک وقت میزاری 😍سعی میکنم حتما انجام بدم توصیه هاتونو چون واقعا اگه پوستم شل بشه انگیزم کم‌میشه 

ماشالله چه خوب وزن کم کردی انشالله همه ی بچه های گروه از شما الگو بگیریم 

😍  

گزارش#  

ص :موز +یه لیوان شیر  ۲۲۶ ک

ن:صد گرم سینه مرغ سه ق برنج نصف کف دست سنگک ۳۰۳

ش :یتیمچه ۱۰  قاشق  ۲۰۷ 

جمعا ۷۳۶

مجاز ۱۳۰۰

ورزش

دو ست هشتاد تایی دراز نشست

سه ست پونزده تایی پرس سینه با دمبل

سه ست پونزده تایی بغل سینه با دمبل

سه ست بیست تایی پل

دو ست بیست تایی بغل ران

سه ست پونزده تایی اسکات

نیم ساعت تردمیل

@مامان_الیساهستم  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

@سحررخانومی  سحر جون خداییش از صبح چند بار من تگت کردم ازت گزارش خواستم ؟ گفتم استسنا امروز ۸ گزارش بده منتظرت موندم اما ندادی با اینکه میدونم سرت خیلی شلوغه اگه نمیخواسی گزارش بدی باید حتما بهم میگفتی من دوست ندارم به کسی اخطار بدم خداییش حیفه روز اولی ازم یه اخطار گرفتی خودمم ناراحت شدم از این به بعد مراعات کن 💙

@viddaaa ویدا جان کجایی از صبح بخدا من سه بار تگت کردم اعلاناتتو چک کن عزیز دلم من دلم نمیاد به کسی اخطار بدم مطمئنم دلیل موجهی داری منتظر اومدنت هستم 💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

💌💌💌💌💌

بچه هاجونم

من مطالبی ک ب ذهنم رسید صبح نوشتم تگتون کردم.بخصوص برای عزیزایی ک جدیدن و تو تاپیک نبودن.

💙قوانین رژیم و تاپیک هم گذاشتم تو امضام.

گزارشهاتون هم وقتی میدین حتتتما تگم کنین یا ریپ کنین ببینم ک خدای نکرده اخطار نخورین.

💝💝💝

اگه گزارشهاتون رو فقط لایک کردم یعنی گزارش رو دیدم و ایرادی نداشته ک یاداوری کنم. فقط اگه ایرادی داشت گزارشتون ریپ میکنم.

پس مطمین باشین ک گزارشهاتون رو با دقت میخونم و تجربه هامو در اختیارتون میذارم. ایشالا ک مفید باشه.

💙سوالی هم داشتین منو تگ کنین ک جواب بدم. اگر هم بلد نبودم یا الهه جون رو تگ میکنم یا کسیکه بدونم اطلاعاتشو داره.

البته اینارو قدیمی ها میدونن فقط برای اونایی ک جدیدن یاداوری کردم. دوستووون داااارررم😙😙😙😍😍😙😍

@mediiisaa  

@صبح  

@baharak2017  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
 فقط اون یه گاز از شکلات شهیدم کرد

پسته بد نگذره شکلات😋😋😋😋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

@zahra1376 زهرا جونم میتونم بپرسم این هفته چقدر کاهش داشتی ؟؟؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   ص :موز +یه لیوان شیر  ۲۲۶ ک ن:صد گرم سینه مرغ سه ق برنج نصف کف دست سنگک ۳۰۳ ش ...

ایووووول ورززززش💪💪💪💪

کالریت خیییییلی کمه. امروز ک فست نیست عزیزم. پرش کن تا وقت هست