2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
آفرین عزیزم واقعا تبریک میگم بهت شما پوستتون شل نشد؟ 

ممنون 🌹

نه اونقدری که مشخص باشه، اما خب به هر حال یکم شل میشه 

من ورزش هم میکردم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بر دوستان پر انرژی و مانکن خودم.

میگم کسی میدونه کالری پشمک حاج عبدالله چقده؟ کرفس نداره. با کاکائو زده؟ولی همش ک کاکائو نیس.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام بر دوستان پر انرژی و مانکن خودم. میگم کسی میدونه کالری پشمک حاج عبدالله چقده؟ کرفس نداره. با ک ...

وزنش روی پوستش نوشته 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام 🌴🌴🌴 دیروز یکشنبه بود؟؟؟ امروز یکشنبس؟؟؟ میخای مث الان انگیزت و به فنا بدی؟؟؟ میخای بگی ب ...

چند پست بعدش دلیل وزن کردن خوم رو گفتم😂

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم از وقتی سرگروها برداشته شد رقیبی نشد ۱ ماه بیخیال رژیم شدم😔 ولی دوباره با چن تا از بچه ها مثله ...

اره اونموقع من خاموش میخوندم اونجوری خیلی خوب بودموظف بودی گزارش بدی

گروه قرمز✨تاریخ شروع رژیم۱/۱/۹۹✨  وزن شروع۸۸✨هدف۵۸✨الان ۸۴✨   دانستن کافی نیست بایددانسته هایمان رابه کاربگیریم خواستن کافی نیست بایدقدم برداریم وکاری انجام دهیم من این اوضاع راتغیرخواهم داد من میتوانم چون به اراده وهمت خودم ایمان دارم💪              توکلت علی الله✨
قربون معرفتت..همچنین عزیزم❤🥰

🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
از امروز توی گزارشهات منو ریپ کن ببینم من تگ نمیشم خوشحال میشم گزارشهاتو ببینم 

ممنون عزیزم باشه

گروه قرمز✨تاریخ شروع رژیم۱/۱/۹۹✨  وزن شروع۸۸✨هدف۵۸✨الان ۸۴✨   دانستن کافی نیست بایددانسته هایمان رابه کاربگیریم خواستن کافی نیست بایدقدم برداریم وکاری انجام دهیم من این اوضاع راتغیرخواهم داد من میتوانم چون به اراده وهمت خودم ایمان دارم💪              توکلت علی الله✨
نگاه. ن وزنش هست نه کالریش

عزیزم کالری اینو تک تک رو جلد هر شکلات نمیزنه رو جلد اصلی که شکلاتا توشن میزنن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اره اونموقع من خاموش میخوندم اونجوری خیلی خوب بودموظف بودی گزارش بدی

عزیزم تو گزارشتو بده. کاریت ب سرگروه نباشه. 

ی رقیب برا خودت پیدا کن.

اگرم نداری رقیب اقا فرض کن من سرگروهتم.منو تگ کن تا بگم بهت.

خوبه؟

دیگه چ بکنم برات😄.

سرد نشو دیگه.

امضاهای بچه هارو بخون. بگو منم بااااید اینجوری بشم. سبز بشم.طلایی بشم. و میشییییییی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ممنون عزیزدلممم ممنون ازمحبتت  به خدا پیامتو که دیدم زدم زیر گریه اینقد که دلم پرغصه است ازدست ...

عزیزم اینو بخون

انگیزه#  

ببین انرژی مثبت بفرست برای خودت 

اصلا فکر نکن که وقتی عصبی میشی پرخوری کنی

سعی کن‌ به چیزای خوب فکر کنی به اندام ایده آل

رویه کاغذ هدفتو بنویس بچسبون به در یخچال و کابینت وگاز

مثلا من اوایل اصلا فکر نمیکردم من بتونم از دهه ۸۰ تکون بخورم

بعد اینکارو کردم وقتیم عصبی میشدم چشمم به این برگه ها میخورد از خوردن دست میکشیدم 

یا آهنگ میذاشتم میرقصیدم

کلا از ذهنم خارج میشد

هدفتو روش بنویس مثلا بنویس من الان وزنم ۸۰ میخوام این دفعه بشم ۷۹

من میتونم سایزمو کم کنم

هر چند کیلوام که کم کردی یه لباس برای خودت بگیر تا متوجه تغیر سایزت بشی وانگیزه بگیری🌼🌸♥️

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم کالری اینو تک تک رو جلد هر شکلات نمیزنه رو جلد اصلی که شکلاتا توشن میزنن 

کیلویی خریدم اخه. تو نت دارم میگردم

کیلویی خریدم اخه. تو نت دارم میگردم

فکر نکنم بیشتر از ۱۰۰ تا باشه نمیدونی چند گرمه ؟؟؟؟ وزنش کنه اگه امکانش هست شکلات روش ۳ یا ۴ گرمه بزن شکلات بقیشم پشمک که فکر کنم ۱۵ گرمم پشمکش باشه باهم جمع کن کالری کلش به دست میاد