🔴🔴🔴
بچه ها البته دلیلی نمیبینم توضیح بدم ولی میگم دلایل این قانون ها برای تاپیک رو که سوتفاهم پیش نیاد
ببینید من الان دوسال و چند ماهه که تاپیک لاغری دارم و تقریبا یسری چیزا تجربه شده برام و همین دلیل قانون گذاشتن برای تاپیکه که همش هم بخاطر خودتونه
۱- چرا عضو جدید نمیگیریم : چون هر کی میاد نمیره توضیح برنامه رو دقیق بخونه و سوال های تکراری میپرسه و من وقت نمیکنم اینهمه پست رو جواب بدم اون استثنا هم برای کساییه که واقعا میخوان لاغر بشن و توضیح برنامه و تاپیک های مربوطه رو باددقت میخونن
۲-چرا گفتم طبق فرمول ما باید باشید : بخاطر اینکه من رو این برنامه میتونم ایرادتونو بگیرم که چرا کم نشدید اگه یه مدل دیگه بگیرید من نمیدونم چیکار کردید و چجوری رژیم گرفتید که اگه کم نشدید بتونم بهتون کمک کنم
۳-چرا روز فست وخگخ روز خودش باشه : چون من دقیق محاسبه کردم فاصله ی دوتا فست رو که نباید پشت سر هم باشه و خیلی هم فاصله نیوفته بینشون پس همین دوروزی که گذاشتم استاندارده و همینطور روز قبل وزنکشیه و تاثیر خوبی داره
۴-چرا فقط یکشنبه ها باید وزن کنید : به دودلیل اول اینکه اگه روز دیگه ای وزن کنید حتما یک کیلو کم نشدید و انگیزتون کم میشه و صد درصد بعدش رژیمو میشکنید و دوم اینکه اگه شما اینجا بگید وزن کردم همه پشت سرتون وسوسه میشن وزن میکنن اونا هم مثل شما بی انگیزه میشن
۵-کالری پایین تر استوپ میشید بالاتر کم نمیشید
۶-کالری فست رو هم دلیلشو همون پست بالا گفتم
۷-یکشنبه ها وزن رو وارد کنید : چون انگیزتون بالا میره و وزنتون تولیست هست و میتونید پیشرفتتون رو ببینید
۸- چرا سوال تکراری جواب نمیدم : اول اینکه وقت تاپیک رو میگیرید
دوم ومهم تر اینکه ممکنه من سوالی رو کامل جواب ندم یا یادم بره بعضی نکات رو وشما دچار اشتباه بشید پس برید کاملشو بخونید بهتره
۹- انگیزه هم که باید بدید بهم تو روحیه خودتونم تاثیر داره
۱۰ - بازم میگم چرا اصرار میکنم حتما توضیحات رو بخونید : بخدا دلیلش این نیست که من خودمو میگیرم یا زورم میاد جواب بدم شما اگه تاپیکای منو وهمین تاپیک رو ببینید نصف بیشتر صفحاتش جواب سوال هاییه که ازم پرسیده شده بازم بپرسن جواب میدم ولی بخاطر این میگم حتما توضیحات رو بخونید چون ممکنه تو این جواب هایی که من میدم نکته ای رو جابندازم یا اون لحظه حضور ذهن نداشته باشم و چیزی رو نگم بعد خودتون دچار مشکل میشید مثل یکی از بچه ها که بعد چند ماه رژیم هنوز نمیدونست نباید کالری ورزش رو کن کنه و کاهشش هم خوب نبود
۱۱-دیگه بقیه ش هم واسه انگیزه گرفتن و نظم تاپیکه و اینکه اگه منو ریپلای یا تگ کنید پستتون رو حتما میبینم چون تعداد پیام هام خیلییی زیاده
موفق باشید 🌺