2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829505 بازدید | 290067 پست
من کل ورزشام شد اینا ایشالا برا فردا همش تیک‌میخوره 💪💪💪💪

عزیزم شما برنامه های ورزشیتونو خودتون مینویسین و تیک میزنین؟

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
عب نداره گلم فردا گزارش میدیم😘

بالاترا دادم گزارش اما تگ نشدی نمیدونم چرا 😅

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام علیکم 🌴🌴🌴🌴🌴

یا پنج تن😯😬🙄

سلامُن علیکممم خاااانوم.حالدون چیطوره؟؟؟!

نه من منظورم این بود کههه...امممم...چیزههه...😑🙄

غلط کردم‌ 🥺🥺🥺ببشید😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

قوانین_تاپیک# لطفا بخونید 🙏🏼

۱- عضو جدید دیگه نمیگیریم ( البته استثنا هم داره )
۲-اگر با تاپیک ما دارید رژیم میگیرید باید حتما طبق برنامه و فرمول این تاپیک باشید
۳- روز فست و‌خگخ باید تو روز خودش باشه
۴- بجز یکشنبه ها ناشتا روز دیگه ای وزن نکنید
۵- کالری بالاتر و پایین تر از کالری مناسبتون مصرف نکنید
۶- فست باید حتما زیر ۵۰۰ کالری باشه ( اصل فست همینه ) حالا من گفتم ۷۰۰ هم میشه بگیرید اولاش یا در کرونا شما دیگه بالاتر نرید که
۷- یکشنبه ها وزنتون رو در تاپیک وزن وارد کنید
۸- سوال تکراری که جوابش در توضیح ها هست نپرسید
۹- انگیزه و انرژی مثبت بدید و باهم مهربان باشید
۱۰- خوندن توضیح برنامه و تاپیک ورزش اجباریه
۱۱- هر شب گزارش بزارید
۱۲- اگه سوالی از من دارید تگ یا ریپلای کنید
۱۳- پروفایلهاو‌امضاتونو حتما طبق گروهتون عوض کنید
🔴🔴 کسی که پروفایل رنگی نزاره ، یکشنبه وزنش رو وارد نکنه توضیحات رو نخونه و گزارش نزاره حذف میشه
این هشتک های مفیده بخونید 

انگیزه# مطالب_مفید_رژیم# نکات_مفید_رژیم# ورزش_بامداد#  

دلیل همه ی این موارد رو تو پست پایین مینویسم 👇🏻👇🏻👇🏻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قوانین_تاپیک# لطفا بخونید 🙏🏼 ۱- عضو جدید دیگه نمیگیریم ( البته استثنا هم داره ) ۲-اگر با تاپیک ...

سلام سلاممم 

من هستم،‌اول😍😍😍❤️❤️❤️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

🔴🔴🔴 

بچه ها البته دلیلی نمیبینم توضیح بدم ولی میگم دلایل این قانون ها برای تاپیک رو که سوتفاهم پیش نیاد 

ببینید من الان دوسال و چند ماهه که تاپیک لاغری دارم و تقریبا یسری چیزا تجربه شده برام و همین دلیل قانون گذاشتن برای تاپیکه که همش هم بخاطر خودتونه 

۱- چرا عضو جدید نمیگیریم : چون هر کی میاد نمیره توضیح برنامه رو دقیق بخونه و سوال های تکراری میپرسه و من وقت نمیکنم اینهمه پست رو جواب بدم اون استثنا هم برای کساییه که واقعا میخوان لاغر بشن و توضیح برنامه و تاپیک های مربوطه رو باددقت میخونن 

۲-چرا گفتم طبق فرمول ما باید باشید : بخاطر اینکه من رو این برنامه میتونم ایرادتونو بگیرم که چرا کم نشدید اگه یه مدل دیگه بگیرید من نمیدونم چیکار کردید و چجوری رژیم گرفتید که اگه کم نشدید بتونم بهتون کمک کنم 

۳-چرا روز فست و‌خگخ روز خودش باشه : چون من دقیق محاسبه کردم فاصله ی دوتا فست رو که نباید پشت سر هم باشه و خیلی هم فاصله نیوفته بینشون پس همین دوروزی که گذاشتم استاندارده و همینطور روز قبل وزنکشیه و تاثیر خوبی داره 

۴-چرا فقط یکشنبه ها باید وزن کنید : به دودلیل اول اینکه اگه روز دیگه ای وزن کنید حتما یک کیلو کم نشدید و انگیزتون کم میشه و صد درصد بعدش رژیمو میشکنید و دوم اینکه اگه شما اینجا بگید  وزن کردم همه پشت سرتون وسوسه میشن وزن میکنن اونا هم مثل شما بی انگیزه میشن 

۵-کالری پایین تر استوپ میشید بالاتر کم نمیشید

۶-کالری فست رو هم دلیلشو همون پست بالا گفتم 

۷-یکشنبه ها وزن رو وارد کنید : چون انگیزتون بالا میره و وزنتون تولیست هست و میتونید پیشرفتتون رو ببینید 

۸- چرا سوال تکراری جواب نمیدم : اول اینکه وقت تاپیک رو میگیرید 

دوم و‌مهم تر اینکه ممکنه من سوالی رو کامل جواب ندم یا یادم بره بعضی نکات رو و‌شما دچار اشتباه بشید پس برید کاملشو بخونید بهتره 

۹- انگیزه هم که باید بدید بهم تو روحیه خودتونم تاثیر داره 

۱۰ - بازم میگم چرا اصرار میکنم حتما توضیحات رو بخونید : بخدا دلیلش این نیست که من خودمو میگیرم یا زورم میاد جواب بدم شما اگه تاپیکای منو وهمین تاپیک رو ببینید نصف بیشتر صفحاتش جواب سوال هاییه که ازم پرسیده شده بازم بپرسن جواب میدم ولی بخاطر این میگم حتما توضیحات رو بخونید  چون ممکنه تو این جواب هایی که من میدم نکته ای رو جابندازم یا اون لحظه حضور ذهن نداشته باشم و چیزی رو نگم بعد خودتون دچار مشکل میشید مثل یکی از بچه ها که بعد چند ماه رژیم هنوز نمیدونست نباید کالری ورزش رو کن کنه و کاهشش هم خوب نبود 

۱۱-دیگه بقیه ش هم واسه انگیزه گرفتن و نظم تاپیکه و اینکه اگه منو ریپلای یا تگ کنید پستتون رو حتما میبینم چون تعداد پیام هام خیلییی زیاده 

موفق باشید 🌺

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام سلاممم  من هستم،‌اول😍😍😍❤️❤️❤️

سلام سلام 

افرین😍👌 

دلایلشم اگه دوست داری بخون 

سلام سلام  افرین😍👌  دلایلشم اگه دوست داری بخون

الان خوندم عزیزم😍

مرسی که انقدر مسئولیت پذیری😍

الهه این سری رژیم رو شکوندم با پتک بزن تو کلم😐

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
@بامدادخمار   بچه ها کمک من قبل بارداری 87 کیلو بودم الان 82 کیلو شدم ولی لباسام خیلی ...

نه زیاد 

ورزش کن 

الان خوندم عزیزم😍 مرسی که انقدر مسئولیت پذیری😍 الهه این سری رژیم رو شکوندم با پتک بزن تو کلم😐

😘😘❤️ 

باشه من با تفنگم کشیک میدم رژیمو نشکونید 😈🔫

😘😘❤️  باشه من با تفنگم کشیک میدم رژیمو نشکونید 😈🔫

😬😬😬خدا خیرت بده

پس من برم یه خیار وردارم😬

😬😬😬 پس من برم یه خیار وردارم😬

اره خیار بهتره موز و شیرینی نبینم برداشتی 🔫